Jump to content

Efectele uzurii asupra unei masini

Alexxx

Recommended Posts

Nu era vorba de pacea mea "personala si mintala". Incercam sa dau un sfat (la toate masinile pe care le-am avut eu pana acum nu a picat NICIODATA nimic). La un raspuns idiot ca asta ma mai gandesc daca mai zic ceva...stii vorba aia cu facere de bine F***** de mama!

Nu era vorba de pacea mea "personala si mintala". Incercam sa dau un sfat (la toate masinile pe care le-am avut eu pana acum nu a picat NICIODATA nimic). La un raspuns idiot ca asta ma mai gandesc daca mai zic ceva...stii vorba aia cu facere de bine F***** de mama!

ok.. nu am prins faza cu "facutul de bine"... dar daca tu zici.

Imi pare rau ca nu sunt la fel de inteligent ca tine ..sa imi dau seama ca as putea cumpara o turbina noua.

Rog un moderator sa faca curatenie in topic :blink: ...

Edited by Stefan_SNK

dan98 a zis ca se poate sa gasesti (daca te pricepi) una sh in stare buna, care te mai poate duce cateva zeci de mii de km.

iar faza cu carpitul la e39 e putin exagerata. prietenii stiu de ce. :blink:

Pai de ce e exagerata? A pune turbina SH nu inseamna a "carpi"??

Edited by Alexxx

Asta imi vine greu sa cred, nu exista masina cu care sa circuli si sa nu pice nimic.

Si chiar tu ne ziceai la o intalnire bmwclub ca ti-ai schimbat debitmetrul si ca masina merge cu totul altfel.

P.S. Te rog ai grija la limbaj!

Asta imi vine greu sa cred, nu exista masina cu care sa circuli si sa nu pice nimic.

Si chiar tu ne ziceai la o intalnire bmwclub ca ti-ai schimbat debitmetrul si ca masina merge cu totul altfel.

P.S. Te rog ai grija la limbaj!

Nu consider ca era necesara remarca cu limbajul! In plus, la mine chiar nu a picat niciodata nimic. Am schimbat debitmetrul ca asa am vrut eu, dupa ce am fost la un tester. Ba exista masina cu care sa mergi sa nu pice nimic daca esti pasionat de ea si schimbi totul la timp! Nu am asteptat niciodata sa cada ceva si nu nu a cazut niciodata nimic!

@Mafiosso. In cazul in care costa asa mult parca da...SH ar fi solutia. Mai ales daca nu planuiesti sa stai cu masina respectiva o viata!

Edited by Alexxx

OMULE NU AM RAMAS vreodata cu masina in strada ca nu mai mergea ceva la masina. Asta am vrut sa zic prin "nu mi-a picat nimic". Chiar e un exemplu prost cu debitmetrul asta. Nici nu se aprinsese becul in bord si l-am schimbat CA ASA AM VRUT EU! Edited by Alexxx

Alo, exemplul lui Alexxx nu se aplica aici. El asa a cumparat masina, nu i-a picat dupa ce a intrat in posesia lui, ca si in cazul lui SNK (deci e valabila lema exprimata de el). Mai bine faceti curatenie pe thread, decat sa ne prostim :blink:

Alo, exemplul lui Alexxx nu se aplica aici. El asa a cumparat masina, nu i-a picat dupa ce a intrat in posesia lui, ca si in cazul lui SNK (deci e valabila lema exprimata de el). Mai bine faceti curatenie pe thread, decat sa ne prostim :blink:

Deci si tu esti de acord ca poti avea o masina la care sa nu-ti pice NICIODATA NIMIC? :)

nu este vorba numai de intretinere baietzi , uzura pieselor este un lucru normal , uzura fizica este inevitabila , nu e vorba de faptul ca dam masina cu polish saptamanal sau o spalam zilnic , nu e vorba de reviziile periodice , toti facem asta si o facem bine , in concluzie piesele pica si daca Alexxx nu a avut surpriza sa ramana in drum inseamna ca ori este norocos ori masina se afla intr-o stare ireprosabila ...

Sa stii ca eu cred ca sunt ambele variante. 1. Am avut si un mare noroc la masini (ca am avut numai masini SH si nu am avut probleme) si 2. Masina mea chiar se afla intr-o stare ireprosabila...dar asta pt ca am o obsesie pentru masini in general. Este pasiunea mea (masina).

Poate ai dreptate...probabil sunt si influentat de faptul ca il cunosc personal pe autorul topicului si stiu cum a procedat cu cealalta masina. Anyway, sugestia mea era cu cele mai bune intentii!

Vorbesti in necunostinta de cauza. Cred ca ar trebui sa cauti topicurile despre cealalta masina sa vezi ce am schimbat la ea.

Incepand cu articulatie ... bucsi pivoti ....apoi rulmenti si tot sistemul de franare nou discuri si placute.

Evacuare cap coada noua cu tot cu catalizator originale. Parbriz si alte maruntisuri.. .In timp ce tu la e36 te plangeai ca nu franeaza bine masina , aveai discurile cu buza de 5 mm, toba sparta si ii puneai stopuri clare fumurii si eleroane de 11 milioane.

Eu am preferat sa nu vopsesc masina si sa investesc in altele.

asa ca te rog sa nu mai comentezi despre cum am intretinut cealalata masina care dintr-un accident cu dauna totala am scos masina care inca mai mergea destul de bine... pana sa cedez nervos ca motorul nu a fost facut cum trebuie si am dat-o.

sa nu mai vorbesc de banii investiti in consumabile.

In timp ce tu puneai Liqui molly eu puneam Castrol 10 w 60.

ontopic: Masinile se uzeaza daca le folosesti

Edited by Stefan_SNK

Tu ai schimbat tot ce ai schimbat pentru ca masina ta jumatate din timpul in care ai avut-o se strica. Ai schimbat articulatii, etc pentru ca bateau si erau intr-o stare execrabila. Motorul a picat la ea si ai pus o tiganie de motor SH cu tot felul de improvizatii, a.i. cand apasai acceleratia intra ABS-ul :blink: . In general masina era praf! Nu mai vorbesc de lonjeroane sudate, etc. Eu n-am mai apucat sa schimb discuri ca am vandut-o si mi-am recuperat banii pe ea...iar elementele de tuning le-am investit de placere. Nu mai zic ca ai lovt-o pe toate partile de ziceai ca-i masina de cascador!

LE: Puneai Castrol intr-un cazan. Eu nu am vrut sa pun alt ulei pt ca proprietarul precedent a spus ca masina respectiva a mers toata viata pe LM si nu e bine sa-l schimbi!

LE2: Nu mai are rost sa zic ca ai luat masina cu 5.500 EUR, ai mai bagat vreo 3.000-3.500 EUR in ea ca nu mergea si era praf si ai vandut-o cu 2.500 Eur.

Edited by Alexxx

ABS ul a fost remediat senzor nou inlocuit.

Sonda Lamda.... si altele multe altele...am schimbat tu ai avut noroc de o masina mai inchegata cu care nu mergeai pe piatra cubica ..(nu stiu de ce) si ziceai ca amortizoarele defecte sunt suspensie sport.

NU AI DREPTUL SA SPUI CA STII PROPIETARUL CUM A PROCEDAT CU CEALALTA MASINA.

eu propun sa facem un topic cu atacuri la persoana , am glumit binenteles si zambesc ironic , in loc sa gasim solutii sa ajutam un coleg de forum care nu poate utiliza masina din cauza defectiunii turbinei , observ ca se poarta atacurile , ce este acesta forum?... sau vreun ziar on-line de scandal , va rog sa va linistiti si sa va comportati ca 2 oameni maturi pentru ca nu inteleg de ce bmwclub , sau membrii bmwclub nu sunt uniti , nu gandesc in acelasi sens , pozitiv , constructiv , este urat ceea ce faceti si cred ca toate aceste replici in contradictoriu vor genera doar antipatii , este un lucru mare sa fim oameni si eu propun sa incercam pe cat posibil sa ne comportam ca atare .

Va multumesc