Jump to content

Caseta directie E39?

Ardeal

Recommended Posts

Vad ca esti foarte insistent, insa nu-ti pot da mura'n gura, chiar daca ai studiat atit fara nici un rezultat.

Casetele alea din Italia, noi dar nu originale or fi chiar de la mine. (vezi My Webpage )

38248[/snapback]

Mersi mult de tot. Cam tarziu am aflat, dar merita. Ca sa vezi cu cine ma contraziceam. :blink: Oricum tehnologia de la noi nu permite repararea lor aici.

Pe site acolo nu apar totusi multe date. Zi-mi mai multe despre casetele de E39 si E34(cu melc).Sunt si insistent si interesat.

Wlf....am fost azi in BH dupa acseta mea.....zicea omu ca se poate face fara probleme.....nu zic ca el detine adevarul despre casete pe lumea asta...dar tu mi-ai spus undevamai sus ca nu se pot desface..sau daca se desfac..nu se mai pot pune la loc.

Si......asta mi-a desfacut-o..a pus-o la loc si acum e pe masina.iclin sa cred ca are dreptate trami....

Iti detaliez io maine daca ne vedem

Wlf....am fost azi in BH dupa acseta mea.....zicea omu ca se poate face fara probleme.....nu zic ca el detine adevarul despre casete pe lumea asta...dar tu mi-ai spus undevamai sus ca nu se pot desface..sau daca se desfac..nu se mai pot pune la loc.

Si......asta mi-a desfacut-o..a pus-o la loc si acum e pe masina.iclin sa cred ca are dreptate trami....

Iti detaliez io maine daca ne vedem

38250[/snapback]

Pai atunci trebuie sa imi fac si eu caseta care am schimbat-o pe motiv ca curgea. Mai recuperez ceva bani. Eu pe unde am fost cu ea, au zis ca nu merge. Si am si niste prieteni la Bistrita care repara asa ceva, dar la E39 au zis ca nu merge.

In alta ordine de idei....dar inca un pas in rezolvarea problemei:

- am pus caseta la loc si am fost la un service sa-i fac masinii un mic reglaj de directie pe fata , am povestit mecanicului problema cu troncanitul, asta a mai lua o gura de bere plictisit ( era cu fiolele pregatite ca se termina programul :) )......si m-a pus sa fac balans masinii care statea pe groapa. Evident ..;cu o privire de mare chirurg in viata......m-a avertizat ca am bataie la bieletele antiruliu pe spate....si in bcsile de la bara stabilizatoare si m-a sfatuit sa le schimb pe astea..si abia dupa aia sa-i pomenesc lui de casete..amortizoare si alte piese scumpe.

O sa le schimb ca se auzeau ca faceau scandal.....da ba baieti....daca nea Ursus asta are dreptate...cred ca-l cinstesc si-l imbat de nu mai stie cum il cheama :blink:

Nu bause prea multe....ca bieletele antiruliu..erau pe spate....iar bucsile sunt de la o bara situata in partea din fata spre centru a masinii....bara care este dispusa transversal........mi-a aratat si erau 2 chestii total diferite

38380[/snapback]

Bara stabilizatoare din cate stiu eu nu are bucsi:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...257&hg=31&fg=10

post-116-1124271113_thumb.jpg

ba da.. numarul 2 in poza. alea le am eu si trebuie sa le schimb :blink:

38388[/snapback]

Pai alea sunt un fel de tampoane de cauciuc. In momentul in care se monteaza pe masina, arata ca o bucsa prinderea.

Prin bucsa eu inteleg cu totul altceva.

asa se cheama si alea.. la mine intre bucsa :) si bara stabilizatoare e loc sa mai bagi un pix aproape... :blink:

aa.. si au emblema de la audi pe ele :))

38391[/snapback]

E chestie de interpretare.De exemplu, cam peste tot cand zici bara stabilizatoare e ca si cum ai zice bieleta antiruliu, in majoritatea magazinelor de la noi, chestiile astea sunt sinonime.

Dar uite ca americanii zic bara stabilizatoare la ce zicem noi bara de conexiune.

La ei bieleta antiruliu este sway bar care e diferit de antiroll bar pe care noi am traduce prin bieleta antiruliu.Deci, e cam impropriu spus bucsa la ce zic ei rubber mounting, adica tampon de cauciuc tradus de noi.

ai dreptate.. :blink:

crezi ca poate sa bata de la aia? la mine cand iau o groapa cu roata stanga fata se aude o bataie fier pe fier..

38395[/snapback]

Pai mai e bun de ceva cauciucul ala? E posibil sa bata de la ala daca freaca fier pe fier.

pai cauciucul sta acolo bine da e larg. Il tine bine piesa numarul 3 din poza de pe pagina anterioara :). Intre el si bara e distanta destul de mare.

38399[/snapback]

Si eu am avut acele "tampoane" duse, aparea foarte pregnant un zgomot mai ales daca pe franare prindeai un damb ceva, chiar la viteza mica de exemplu la trecerea peste o sina de tramvai. A mea fiind cu cutie automata se mai nimerea sa trebuiasa ca franez chiar in cazuri de trecere peste sine :blink: ma durea inima.

Senzatia era ca se deplaseaza tot trnul fata.