Jump to content

rog putin ajutor urgent

Calinu

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 11 months later...
se gasesc in comert pe la 80 de lei (mincinoanse) care ajuta la un consum constant.Sa va spun ca eu montez si vand kit-uri aftermarcket stiu exact cum functioneaza sitemul.La modele mai noi au un calculator afurisit care se ocupa de gestionarea luminilor daca el nu (vede) masuara minim 55w pe un bec cred ca este ars si in concluzie taie alimentarea daca veti masura o mufa fara bec daca vin ce 12 v ei bine nu vor veni.CLIPITUL se trage de la faptul ca el simte un consum dar nu e cel bun el pt a putea verifica consumul are nevoie de alimentare si trimite catre ridicator o tensiune de control pt 1-2 sec dupa care incearca iar si iar si iar.. pana nu mai clipesc si nu se mai aprind de loc pana la luarea si repunerea contactului.Zice cineva ca la inceput stau un pic aprinse sunt balasturi f stabile si pot magazina in ele(condesatori din ele)acea tensiune si chiar daca el primeste tensiune in suturi pt o perioada ele vor sta aprinse dar asta nu e de durata.Resoftarea nu e bine sa umblam pentru xenon in softuri. La mercedes e o setare si se face la reprezentata sau la cineva care detine Star-ul la vw se rezolva cu vag-com 704 sau 805 dar la bmw nu am alta solutie decat acele mincinuase.Condesatori: ei nu creaza un consum pur si simplu magazineaza tensiune primita in suturi si o dau cursiv la unele modele se poate rezolva cu acesti condensatori eu nu am reusit dar cineva...recomand cu incredere acele mincinuase se gasesc la distribuitori de xenon .Daca cineva nu a inteles cu sta treaba il rog sa intrebe si o sa raspund cu cea mai mare placere Edited by Claudiu_turatu

pentru a monta xenon pe un E 36, ce ar fi necesar?

piese si tansformari,

ms

Exista niste adaptoare pt a putea fixa becul in far.Se gasesc la distribuitori de xenoane daca nu te descurici spunemi si iti caut si eu cost ceva la 100 de lei in jur de nu stiu exact in rest nu ai treaba cu beculete la bord cu palpaitul. asta apare de la e46 alea mai noi

Edited by Claudiu_turatu

pentru a monta xenon pe un E 36, ce ar fi necesar?

piese si tansformari,

ms

Exista niste adaptoare pt a putea fixa becul in far.Se gasesc la distribuitori de xenoane daca nu te descurici spunemi si iti caut si eu cost ceva la 100 de lei in jur de nu stiu exact in rest nu ai treaba cu beculete la bord cu palpaitul. asta apare de la e46 alea mai noi

Esti sigur?

La E36 NU TREBUIE ABSOLUT NICI UN ADAPTOR !!!!

Adaptoare de e46 e39 si orice alta masina am si eu, pret set: 80 RON

Edited by Sorin Golf 3 cabrio