Jump to content

am pierdut antifurtul de la roti

-Sarpe-

Recommended Posts

asta vara am schimbat cate ceva pe la masina (discuri, placute frana,bielete etc ) si cred ca am uitat acolo antifurturile de la roti (sau nu mi le-au dat baietii aia de la service ) i-am sunat si au zis ca o sa le caute.... dar din pacate pentru mine nu le-au gasit .

vreau sa-mi schimb cauciucurile si nu pot da roata jos ca nu am antifurt . am fost la cateva vulcanizari si au zis ca nu au cum sa-mi dea roata jos fara ele . stie cineva sau are cineva asa ceva ?

La Filaret exista un set complet de antifurturi. Te duci acolo si ti le va desface cineva. Banal.

Ideea aia cu sudatul de prezoane mi-a impartasit-o si mie un "eminent" de la Mercedes (Auto ROM /CLASS) cand am pierdut un antifurt la un C-Klass. Se pare ce MB nu are o trusa de antifurti available. Jenant! Pana la urma un baiat destept de la Sama a infipt fortat (cu ciocanu) pe prezon un cap de tubulara si a rezolvat problema.

Antifurturile sunt originale bmw?

.....acum m-am uitat la poza si vad ca nu . :blink:

Intr-adevar arata ciudat ptr un antifurt BMW. Nici eu nu cred ca e original.

Edited by Laur

nu, nu este original , antifurturile originale sunt chei gen imbusi/torx care intra "in" surub, ce vad eu ca ai tu acolo, se pare ca trebuie ceva "gen" tubulara sa intre peste surub, nu poti decat sa incerci sa bati o tubulara cu ciocanul peste (care s-ar potrivi cel mai bine fara sa aibe joc) antifurt si apoi sa incerci sa-l desurubezi..

e doar o idee, asteapta sa vezi ce mai poti face

PS: nu ai face rau sa incerci si in vitan, acolo unde vand astia antifurturi pt logan/solenza etc, poate poate gasesti ceva sa se potriveasca

bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.