Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

corect. insa cei care sustin cu inversunare ca nu si-ar lua e90 nu o fac ca nu isi permit - in mod clar.

am simtit nevoia sa reamintesc acest lucru pentru ca am vazut ca majoritatea celor care apreciaza e90 zic despre cei care nu il agreeaza, ca nu il agreeaza pentru ca nu si-l permit - chiar si tu ai sugerat asta cu imaginea cu vulpea.

mi se pare compet aiurea sa crezi ca cei carora nu le place o masina o fac pentru ca nu pot sa o cumpere.

Edited by c0sta

tot nu are acel ceva.... nu am sa neg ca e frumusica, si chiar daca nu ar fi e bmw, deci oricum as alege-o in locul altei marci.

dar daca i-as scoate emblema as zice ca e o copie nereusita si restilizata dupa un bmw, facuta de chinezi.

no offence.

si pentru cei care chiar cred ca cine are e46 il are pentru ca nu poate cumpara un e90: GRESIT. cei ca mine care combat cu atata vehementa designul lui e90 au posibilitatea de a-si lua unul. aici nu e vorba de strugurii sunt acrii. asa ca terminati cu tampeniile de acest gen.

si eu ca si altii fac parte din categoria celor ce vor o masina sa ii multumeasca din toate punctele de vedere. nu o masina mai noua. la mine noutatea modelului nu prea conteaza. iar dupa umila mea parere, cei ce isi iau masini mai noi doar pentru simplul motiv ca sunt mai noi - sunt niste snobi.

Corect.Sunt multi dintre cei care au E46 si ar putea sa-si ia un E90.Dar,ca si pe mine personal, imaginea lui E90 nu face sa bata mai tare inima...sa se aprinda rapid si febril o tigara..etc.

Singurul care intradevar e foarte frumos e E92...care joaca la alta categorie :twoup:

Numai ca sunt prea multe gusturi ca sa poata fi impacate toate...fiecare cu pasaricile lui....

Singurul numitor comun pentru orice fan BMW ramane M-ul...indiferent de serie.

BMW a facut un mare pas... unii spun ca inainte, altii spun ca inapoi, facand rabat de la singurul element pe care, alaturi de emblema, nu si l-a schimbat niciodata: tabloul de bord, ceasurile adica!

cred ca sta a vrut Bobo sa sublinieze...

acum, indiferent ce am spune noi pe aici, vor ramane tot timpul locuri de interpretare...

e46 este e46, iar e90 este e90, adica ALTCEVA!

unii accepta mai usor evolutia tehnica si estetica sau involutia, depinde de care tabara esti...

bafta !

BMW a facut un mare pas... unii spun ca inainte, altii spun ca inapoi, facand rabat de la singurul element pe care, alaturi de emblema, nu si l-a schimbat niciodata: tabloul de bord, ceasurile adica!

cred ca sta a vrut Bobo sa sublinieze...

acum, indiferent ce am spune noi pe aici, vor ramane tot timpul locuri de interpretare...

e46 este e46, iar e90 este e90, adica ALTCEVA!

unii accepta mai usor evolutia tehnica si estetica sau involutia, depinde de care tabara esti...

bafta !

bmw tinde tot mai mult catre o marca comuna. tocmai acele elemente, care nu au fost schimbate niciodata si pe care le-a subliniat bobo , faceau diferenta. acum ce avem? avem un bord drept,avem butonul DSC si avarie langa prizele de aer :twoup: (total aiurea. in germania la o frana puternica se folosesc avariile si erau foarte la indemana langa schimbator.la fel si cu dsc-u .. e misto sa il dezactivezi fara sa bage lumea de seama :D) , comenzile geamurilor pe portiera :twoup:, un bord foarte sarac in varianta standard, anumite interioare se cojesc... etc. multe multe minusuri.

nu cred ca mai poate fi numita "Driver's car" :D

Edited by leoberti

"Bord foarte sarac in varianta standard"...oare ce o sa mai aud de acuma incolo...hmmm....pai tocmai aia e frumusetea...probabil ca unora le plac beculetele multe si colorate si multe butonase atunci ati gresit masina care o aveti si forumul...cautati pe la Audi ...in ceea ce ma priveste tocmai acest lucru: "bordu foarte sarac", simplu si tinuta de drum m-a facut sa aleg BMW. Topicul asta vad ca nu este "E46 vs E90" si ar trebui schimbat in "Contra E90" ca tare aprinsi sunteti impotriva lui; daca asa de mult va oripileaza (pe unii dintre voi) si este chiar asa de antipatic, lipsit de calitate si sunteti chiar asa de antibangle si bla bla pe aici si bla bla pe dincolo uitativa in alta parte cand vedeti un E90 pe strada si gata...si ramanesi bucurosi si fericiti cu E46 si cu asta basta...inteleg cand un topic e deschis sa va spuneti parerile si aveti tot dreptul...dar deja in topicul asta am citit niste aberatii rau de tot de la persoane (cred ca 80% din cei care il critica nici macar nu au stat intr-un E90, iar restul de 19% au avut parte sa stea intr-unul, nu mai mult de 15 - 20min sunt experti in interior de E90, iar restu de 1% probail au facut o critica obiectiva) care chiar nu au treba cu E90-ul doar l-au vazut in poze s-au pe strada.

cunosti oamenii care pe acest topic au zis ca e90 e urat?

eu da. si majoritatea au posibilitatea sa isi cumpere e90, ba mai mult s-au si suit in el. ba l-au si condus.

asa ca nu vb in necunostiinta de cauza.

te inteleg ca esti mandru ca ai bmw. si noi. si noi iubim bmw si ceea ce inseamna el. numai ca e90 nu este pe linia traditiei.

esti capabil sa intelegi asa ceva? si sa nu ai impresia ca masina ta e cea mai buna dintre toate 3er ele?

cunosti oamenii care pe acest topic au zis ca e90 e urat?

eu da. si majoritatea au posibilitatea sa isi cumpere e90, ba mai mult s-au si suit in el. ba l-au si condus.

asa ca nu vb in necunostiinta de cauza.

te inteleg ca esti mandru ca ai bmw. si noi. si noi iubim bmw si ceea ce inseamna el. numai ca e90 nu este pe linia traditiei.

esti capabil sa intelegi asa ceva? si sa nu ai impresia ca masina ta e cea mai buna dintre toate 3er ele?

Nu ma lua cu treburi dinastea cum ca eu cred ca masina mea e cea mai buna...ce credeti ca daca manjiti cu noroi un E90 ati speriat firma BMW si face o schimbare, ceva sau e doar un topic de dragu topicului... ma da voi sunteti ma rai ca bunica, nu acceptati nici o schimbare nimic ...suntei extraordinari...brusc gata...nu mai e bordu inspre sofer gata...bmw nu mai face masini pt soferi, butoanele si-au schimbat locatia gata designul interior e stricat si ale alea...da mai cceptati mai oamenilor o schimbare, obisnuitiva cu schimbarea asta sau de acum incolo schimbati marca sau tineti E46 pe viata si gata.

pai nu ne lua si tu cu treburi din astea. vb cu noi ca si cum noi am fi niste pusti care vorbim din poze. ca nu e asa

si obisnuieste-te cu ideea. acel e90 pe care il ai e URAT. si gata.

iar o schimbare nu trebuie acceptata doar pt ca e o schimbare.

iar ceea ce zicem noi ca e aiurea zice o lume intreaga. zic jurnalisti auto care asta fac -analizeaza masinile.

toata lumea stie de era bangle, toata lumea stie cum acest designer mai cu motz a facut praf toata traditia bmw. nu a venit cu niste idei deosebite si extrem de noi care sa fie greu acceptate, ci a facut ceva mult prea greu digerabil : el a schimbat baza designului bmw. de aia este acuzat.

si da, cei ce vor 3er si cei ce apreciaza valorile marcii BMW, nu isi vor lua e90. asteptam urmatoarea serie. poate va fi cum trebuie.

Edited by c0sta

Nu ma lua cu treburi dinastea cum ca eu cred ca masina mea e cea mai buna...ce credeti ca daca manjiti cu noroi un E90 ati speriat firma BMW si face o schimbare, ceva sau e doar un topic de dragu topicului... ma da voi sunteti ma rai ca bunica, nu acceptati nici o schimbare nimic ...suntei extraordinari...brusc gata...nu mai e bordu inspre sofer gata...bmw nu mai face masini pt soferi, butoanele si-au schimbat locatia gata designul interior e stricat si ale alea...da mai cceptati mai oamenilor o schimbare, obisnuitiva cu schimbarea asta sau de acum incolo schimbati marca sau tineti E46 pe viata si gata.

Si tu de ce te aprinzi asa? Este un topic de dezbateri, in care fiecare are dreptul la opinie, fie ca iti convine, fie ca nu... Faptul ca unora sau altora nu le place E90 nu inseamna ca au speriat firma BMW, pur si simplu nu le place (btw... si eu ma numar printre ei)

EDIT: c0sta, se pare ca am postat cam in acelasi timp...

Edited by cyberax

Ma faci sa rad...chiar ma faci sa rad de nu mai pot...

1 la mana E90 a fost masina anului in lume in 2005

2 la mana stai tu linistit ca BMW nu mai poate de jurnalistii si de clientii care au E46 si nu le place noua schimbare...se pare ca vanzarile merg foarte bine asa ca cinste vou si continuati sa faceti si sa lungiti topicurile anti E90 pana sa transforma apa in vin...bafta

pai daca eu te fac sa razi, fi convins ca eu sunt de mult pe jos de ras citind afirmatiile si argumentele tale.

doi la mana: stam linistiti ca tu te plimbi in uratenia aia de e90 si nu iti admira nimeni masina. te oftici pt acest aspect?

si trei la mana: eu sunt fraierul. ca stau sa analizez cu cineva care nu e capabil niste chestiuni subtile. e ca si cum ai merge cu un necunoscator intr-un muzeu si te-ai apuca sa dezbati daca linia unui anumit pictor se pastreaza sau nu.

n-ai cu cine. niste.... . stii reclama nu?

Edited by c0sta

nu ne intelegem deloc.

nu zice nimeni ca e46 e mare frumusete. frumosul este o chestiune relativa. tine de gust. iar gustul se cultiva. si frumosul absolut oricum nu suntem noi capabili sa il analizam.

spunem ca pana acum toate bmw-urile au avut o linie. au inspirat ceva. te-au facut sa visezi. te-au facut sa le vrei. iar ca aceste lucruri au fost bune o dovedeste renumele BMW-ului. datorita acestui nume si a acestei traditii ai si tu azi un BMW. un e91.

e90 iese din liniile care l-au consacrat. e90 nu tine cont de traditie. e90 nu iti insufla niste sentimente similare cu sentimentele insuflate de vechile beamere. asta e ideea.

si in plus, calitatea plasticelor a scazut de la seria anterioara. ceea ce nu e bine.

sau crezi ca pe mine ma bucura ca e90 arata cum arata, si are plasticele pe care le are? ma intristeaza sincer.

Edited by c0sta

Ma faci sa rad...chiar ma faci sa rad de nu mai pot...

1 la mana E90 a fost masina anului in lume in 2005

2 la mana stai tu linistit ca BMW nu mai poate de jurnalistii si de clientii care au E46 si nu le place noua schimbare...se pare ca vanzarile merg foarte bine asa ca cinste vou si continuati sa faceti si sa lungiti topicurile anti E90 pana sa transforma apa in vin...bafta

ce nu intelegi tu si ai luat-o ca ceva personal e esentialul in acest topic... E46 vs E90...

e simplu, incepand cu seriile E60 si E90 BMW a renuntat (de ce oare ?!) la elementele pe care le pastrase in mod constant la mai toate modelele.

aici e doar o problema, la abandonarea traditiei BMW... INEXPLICABIL !!!

insa s-a mai ridicat si problema calitatii slabe a materialelor plastice la noile modele... asta se explica usor, mai ales ca TOTI FABRICANTII au renuntat la calitatea super a materialelor, pentru a scadea costul produsului finit, MASINA !

asa ca nu trebuie sa se supere nimeni, ci dimpotriva sa accepte ceea ce e de acceptat MASINA BMW, indiferent care ar fi ea !

:twoup:

PS: oricum E46 e mai fain, tine mai aproape de sufletul meu !!! :D

@c0sta : am postat in acelasi timp, dar in aceeasi idee... :twoup:

Edited by b50xxl

In sfarsit un punct comun...is complet deacord ca bordu indreptat spre sofer si alte linii carcateristice BMW-ului s-au schimbat si iti dau dreptate...dar tocmai faptu ca aceste linii au fost nechimbate de aproape 20 ani s-au cerut schimbate...a venit vreamea pt ceva nou...e si normal ca dupa asa timp lung orice schimbare sa para urata pt cei care au avut BMW pana acum si sa inceapa criticile...acuma serios vorbind BMW se vinde f bine din 2005 incoace si daca nu datorita schimbarilor facute atunci chiar nu stiu cauza...acum vom vedea daca c0sta sau ceilalti care iubesc BMW si sunt impatimiti sunt singur BMW :D in timp isi vor lua sau nu "schimbata" seria 3 :twoup:

In sfarsit un punct comun...is complet deacord ca bordu indreptat spre sofer si alte linii carcateristice BMW-ului s-au schimbat si iti dau dreptate...dar tocmai faptu ca aceste linii au fost nechimbate de aproape 20 ani s-au cerut schimbate...a venit vreamea pt ceva nou...e si normal ca dupa asa timp lung orice schimbare sa para urata pt cei care au avut BMW pana acum si sa inceapa criticile...acuma serios vorbind BMW se vinde f bine din 2005 incoace si daca nu datorita schimbarilor facute atunci chiar nu stiu cauza...acum vom vedea daca c0sta sau ceilalti care iubesc BMW si sunt impatimiti sunt singur BMW :D in timp isi vor lua sau nu "schimbata" seria 3 :D

P.S. @ b50xxl Pai daca iti place asa mult dc ai la avatar un E90? :twoup:

eu raman la e46 pana o sa apara noua serie. care sper sa fie pe gustul meu.

deja la e92 se vede (la exterior) ca au inceput sa revina la traditie si la valorile consacrate.

sper ca vor scoate o serie noua demna de urmas al lui e46. ca e90 nu e demn de urmas.

si daca nu... nu mai iau seria 3. oricum alta marca in afara de BMW nu ma intereseaza - ma refer aici la masina personala

Edited by c0sta

"Bord foarte sarac in varianta standard"...oare ce o sa mai aud de acuma incolo...hmmm....pai tocmai aia e frumusetea...probabil ca unora le plac beculetele multe si colorate si multe butonase atunci ati gresit masina care o aveti si forumul...cautati pe la Audi ...in ceea ce ma priveste tocmai acest lucru: "bordu foarte sarac", simplu si tinuta de drum m-a facut sa aleg BMW. Topicul asta vad ca nu este "E46 vs E90" si ar trebui schimbat in "Contra E90" ca tare aprinsi sunteti impotriva lui; daca asa de mult va oripileaza (pe unii dintre voi) si este chiar asa de antipatic, lipsit de calitate si sunteti chiar asa de antibangle si bla bla pe aici si bla bla pe dincolo uitativa in alta parte cand vedeti un E90 pe strada si gata...si ramanesi bucurosi si fericiti cu E46 si cu asta basta...inteleg cand un topic e deschis sa va spuneti parerile si aveti tot dreptul...dar deja in topicul asta am citit niste aberatii rau de tot de la persoane (cred ca 80% din cei care il critica nici macar nu au stat intr-un E90, iar restul de 19% au avut parte sa stea intr-unul, nu mai mult de 15 - 20min sunt experti in interior de E90, iar restu de 1% probail au facut o critica obiectiva) care chiar nu au treba cu E90-ul doar l-au vazut in poze s-au pe strada.

Ai rabdare sa mai treaca vreo 3-4 ani sa devina mai accesibil E90-ul, ai sa vezi atunci schimbare brusca de opinie! ...stii expresia:"cea mai buna masina e aia pe care o ai" :twoup:

In sfarsit un punct comun...is complet deacord ca bordu indreptat spre sofer si alte linii carcateristice BMW-ului s-au schimbat si iti dau dreptate...dar tocmai faptu ca aceste linii au fost nechimbate de aproape 20 ani s-au cerut schimbate...a venit vreamea pt ceva nou...e si normal ca dupa asa timp lung orice schimbare sa para urata pt cei care au avut BMW pana acum si sa inceapa criticile...acuma serios vorbind BMW se vinde f bine din 2005 incoace si daca nu datorita schimbarilor facute atunci chiar nu stiu cauza...acum vom vedea daca c0sta sau ceilalti care iubesc BMW si sunt impatimiti sunt singur BMW :D in timp isi vor lua sau nu "schimbata" seria 3 :twoup:

In sfarsit un punct comun...is complet deacord ca bordu indreptat spre sofer si alte linii carcateristice BMW-ului s-au schimbat si iti dau dreptate...dar tocmai faptu ca aceste linii au fost nechimbate de aproape 20 ani s-au cerut schimbate...a venit vreamea pt ceva nou...e si normal ca dupa asa timp lung orice schimbare sa para urata pt cei care au avut BMW pana acum si sa inceapa criticile...acuma serios vorbind BMW se vinde f bine din 2005 incoace si daca nu datorita schimbarilor facute atunci chiar nu stiu cauza...acum vom vedea daca c0sta sau ceilalti care iubesc BMW si sunt impatimiti sunt singur BMW :D in timp isi vor lua sau nu "schimbata" seria 3 :D

nu stiu unde se vand bine bmw-urile astea de care spui tu. la mine in oras (craiova) nu s-a putut infiinta service autorizat bmw datorita numarului scazut de vanzari.

eu raman la e46 pana o sa apara noua serie. care sper sa fie pe gustul meu.

deja la e92 se vede (la exterior) ca au inceput sa revina la traditie si la valorile consacrate.

sper ca vor scoate o serie noua demna de urmas al lui e46. ca e90 nu e demn de urmas.

si daca nu... nu mai iau seria 3. oricum alta marca in afara de BMW nu ma intereseaza - ma refer aici la masina personala

Pai uitate pe site-ul ala cu "spy nush cum" este acolo noul seria 3 dar nu are nimik schimbat decat la capota, spoiler si faruri spate...interiorul nu cred ca il vor schimba, oricum sun sigur ca nu va aduce nimic din ce a fost BMW, ...in ceea ce priveste E92...nu este foarte diferit de E90 doar in ceea ce priveste spatele si pozitia farurilor si de asemenea putin capota... :|, de seria 5 sa nu mai vb ca de 4 -5ani se vinde ca painea calda deci nu cred ca vor face schimbari majore nici acolo....

Ai rabdare sa mai treaca vreo 3-4 ani sa devina mai accesibil E90-ul, ai sa vezi atunci schimbare brusca de opinie! ...stii expresia:"cea mai buna masina e aia pe care o ai" :twoup:

tu ai citit tot topicul sau doar ultima pagina?

mi-e greu sa cred ca l-ai citit pe tot daca faci o asemenea afirmatie aberanta

Pai uitate pe site-ul ala cu "spy nush cum" este acolo noul seria 3 dar nu are nimik schimbat decat la capota, spoiler si faruri spate...interiorul nu cred ca il vor schimba, oricum sun sigur ca nu va aduce nimic din ce a fost BMW, ...in ceea ce priveste E92...nu este foarte diferit de E90 doar in ceea ce priveste spatele si pozitia farurilor si de asemenea putin capota... :|, de seria 5 sa nu mai vb ca de 4 -5ani se vinde ca painea calda deci nu cred ca vor face schimbari majore nici acolo....

ala NU este noua serie 3. ala este faceliftul e90.

eu vorbesc de viitoarea serie 3

iar e92 nu este fundamental diferit de e90. insa nu stiu cum sa iti spun... parca are liniile mai fluide. parca senzatia pe care o ai este de bmw. e92 imi spune ceva desi asa cum bine zici are schimbate doar cateva maruntisuri. - uite dovada vie intre o masina care iti spune ceva si una care nu iti spune - diferenta sta in cateva maruntisuri. dar cat de mult fac ele pentru ansamblu

Edited by c0sta

tu ai citit tot topicul sau doar ultima pagina?

mi-e greu sa cred ca l-ai citit pe tot daca faci o asemenea afirmatie aberanta

Si ma rog de ce este o afirmatie aberanta!? :twoup:

nu stiu unde se vand bine bmw-urile astea de care spui tu. la mine in oras (craiova) nu s-a putut infiinta service autorizat bmw datorita numarului scazut de vanzari.

Pai nu stiu cum merg treburile pe la voi prin Craiova dar Autotransilvania aici pe la noi si-a deschis un sediu nou si se pare ca merge f bine afacerea :).

Pai nu stiu cum merg treburile pe la voi prin Craiova dar Autotransilvania aici pe la noi si-a deschis un sediu nou si se pare ca merge f bine afacerea :).

nu stiu. nu zic nu. pe mine ma oftica ca la mine in oras nu este o reprezentanta (service) sa pot face si eu o diagnoza in toata regula.

Edited by leoberti

ala NU este noua serie 3. ala este faceliftul e90.

eu vorbesc de viitoarea serie 3

iar e92 nu este fundamental diferit de e90. insa nu stiu cum sa iti spun... parca are liniile mai fluide. parca senzatia pe care o ai este de bmw. e92 imi spune ceva desi asa cum bine zici are schimbate doar cateva maruntisuri. - uite dovada vie intre o masina care iti spune ceva si una care nu iti spune - diferenta sta in cateva maruntisuri. dar cat de mult fac ele pentru ansamblu

Ooo pai mai ai ce astepta pt ca acel seria 3 cu facelift apare doar in 2009. :twoup: ceea ce nu inteleg eu pe cei care le place E92 dar pur si simplu urasc E90-ul nefiind schimbari mari intre ele in afara de stopuri si numarul usilor...in ceea ce priveste viitorul seria 3...oricand ar fi el si oricat de schimbat ar fi as pune pariu ca nu ar fi schimbari majore fata de ce este acum...dar deja aici vorbim despre viitor si este alt subiect...eu imi inchei aici postul pe topicul asta pt ca nu cred ca ajuta la nimic si va urez numa bine...dar o sa urmaresc cu interes ce o sa scrieti... :twoup:

Edited by MscleMike