Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

costa. aia neagra are 2 usi.. are o emblema foarte importanta pe portbagaj .. este cu totul altceva.

daca este sa o luam asa .. bmw-ul nu a facut niciodata furori in privinta aspectului. cand spui bmw .. spui in principiu performanta. asta este principala arma a acestei marci.

stiu man ca are 2 usi si o litera care face toata diferenta.

era o intepatura la adresa remarcii tale legat de "vechi". nu tot ce e vechi e urat si prost.

si cand spui bmw nu spui numai performanta. spui si feeling, spui si emotie. astea unde sunt la e90?

singurul lucru care leaga un e90 de ceea ce inseamna bmw e performanta. atat. asta NU este de ajuns din pacate. mai ales pt BMW

Edited by c0sta

viitoarea serie 5 arata bine de tot cel putin in poze

aveau un text misto mai de mult; trei litere, masculin, singular=BMW

parca are ceva din e92 :D. a avut priza la public din cauza asta.

Pai chiar este un E92 modificat in photosop :twoup: ,tampenia asta de poza nu are nici o legatura cu viitorul seria 5!

OT: Asa cum spunea cineva mai sus,E90 este cu 10 clase peste E46 din orice punct de vedere!,La fel comentau si posesorii de E36 cand a aparut E46 numai ca saltul tehnologic al E90-ului este mult mai mare!

.....si mie mi se pare E46 non-facelift cam oribil in fata. :twoup:

ai cumva o poza cu un E90 care sa ma lase cu gura cascata ? sa nu zic doar " mda ... "

http://img252.imageshack.us/img252/1572/bmwe90europeanstylebodyid0.jpg

http://img398.imageshack.us/img398/6243/img00181e3045iv7.jpg

Edited by Ciupanezu

daca faceau E90-ul cu spate de E46, interior de E46 si fatza de E46 era misto rau..... :twoup:

Bravo, Bogdane, la o replica identica a aparut pisica aia jalnica a lui Ciupanu :twoup:

Salut! Cine are e90 e bun e90 si cine are e46 e f bun e46....fiecare are parerea lui,si vorbeste ca propietar a unei masini ,poate unii nu le au sau poate au unele mai puternice. Un posesor de e46 poate nu are posibilitatea de a achizitiona un e90 si zic eu exagerand poate e un pic frustrat ,nu pot sa accept ca o persoana care are bani nu isi cumpara un model mai nou ,nu stiu refuz sa cred sau poate sunt mai naiv.E90 eu cred ca este o masina buna..deocamdata nici o eroare in bord ,nici o problema la motor,la roti,la nimic,..probabil ca a aparut de ceva timp si nu a avut timp sa se uzeze ..fata de e46..care am auzit ca are erori in bord parca e pom de craciun...Acum sigur o sa sara lumea sa ma injure si etc..fiecare cu parerea lui si in rest...asta e...Peace :twoup:

@alexandru83 ...da e90 -ul ala din poze cu interiorul crem arata foarte bine,de acord.este evident ca variantele de echipare de top(cu piele) nu au materiale proaste ca nu prea au pe unde(e piele cam peste tot,mai putin plansa de bord )Insa stopurile raman dupa parerea mea nereusite si in afara liniei vechi si actuale ala BMW (cu exceptia lui E90)

legat de ce zicea nush cine mai devreme ca orice posesor de E46 si-ar lua E90 daca ar avea bani,uite eu spun sincer ca nu am bani pt E90,dar normal ca pe viitor as lua o masina mai noua si cu putini km ,insa nu E90 ci probabil E92 daca o sa am cu ce,daca nu o sa ma orientez atunci la alta marca.

erori nu am .

Edited by robert77

daca faceau E90-ul cu spate de E46, interior de E46 si fatza de E46 era misto rau..... :twoup:

Si desenau cu creta pe el "E90 ".... Yo zic ca atunci cand mergem la culcare sa ne imbracam in costum si cu cravata si scriem pe spatele sacoului "PIJAMA"....

PAi daca faceau E90-ul cu spate de E46, interior de E46 si fatza de E46 produceau in continuare E46. LOGIC !

nu sunt genul meu de masini, le prefer ceva mai "curate ", ca astea.

chiar pe mainile profesionistilor, E90 parca are prea multa piele :twoup:

Pai nu prea e cinstita comparatia.... E46 e super tunat iar E90-ul e aproape stock...

E stock, simpla, utila, fiabila (pana acum), frumoasa, interiorul e de calitate (chiar daca covorasele is murdare, mai ploua si la Cluj). In ceea ce priveste caroseria de A4 ahahahaha sa fim seriosi. LED-urile alea arata din punctul meu d evedere ca niste cearcane sub ochi, merg foarte bine la A5 si la R8 pt ca sunt masini late dar la A4 nu au nici o treaba is puse sa faca si ele concurenta la Angel Eyes dar cam atat. Cat despre interior...defapt e topic de BMW vs BMW pacat .. :twoup:

post-7199-1210918193_thumb.jpg

post-7199-1210918207_thumb.jpg

post-7199-1210918221_thumb.jpg

post-7199-1210918274_thumb.jpg

Edited by MscleMike

E stock, simpla, utila, fiabila (pana acum), frumoasa, interiorul e de calitate (chiar daca covorasele is murdare, mai ploua si la Cluj). In ceea ce priveste caroseria de A4 ahahahaha sa fim seriosi. LED-urile alea arata din punctul meu d evedere ca niste cearcane sub ochi, merg foarte bine la A5 si la R8 pt ca sunt masini late dar la A4 nu au nici o treaba is puse sa faca si ele concurenta la Angel Eyes dar cam atat. Cat despre interior...defapt e topic de BMW vs BMW pacat .. :twoup:

corect. ledurile alea mi se par o incercare disperata de a combate angel eyes-urile (care au facut istorie). nu se compara cu eleganta si rafinamentul angel-urilor: sunt foarte stridente facute in asa fel incat sa-ti sara in ochi. este ceva la modul casele tiganilor : sunt viu colorate (veniti in craiova sa vedeti :twoup:) ) exact cu scopul de a le remarca (parca ar spune: "over hereee dummy .. over here!!!!" era o faza intr-un film .. .ma rog). pe de alta parte angel eyes-urile sunt nici prea puternice .. nici prea slabe. nu iti sar in ochi dar nu trec nici neobservate. sunt exact cum trebuie. ma refer la angel-urile stock nu la cele after market .. neon si alte prostii care cad deja in latura cealalta. credeti ca cei de la bmw nu aveau tehnologia necesara sa le faca puternice si albastre?nu, au fost facute exact in ideea asta: element discret de design.

tot nu are acel ceva.... nu am sa neg ca e frumusica, si chiar daca nu ar fi e bmw, deci oricum as alege-o in locul altei marci.

dar daca i-as scoate emblema as zice ca e o copie nereusita si restilizata dupa un bmw, facuta de chinezi.

no offence.

si pentru cei care chiar cred ca cine are e46 il are pentru ca nu poate cumpara un e90: GRESIT. cei ca mine care combat cu atata vehementa designul lui e90 au posibilitatea de a-si lua unul. aici nu e vorba de strugurii sunt acrii. asa ca terminati cu tampeniile de acest gen.

si eu ca si altii fac parte din categoria celor ce vor o masina sa ii multumeasca din toate punctele de vedere. nu o masina mai noua. la mine noutatea modelului nu prea conteaza. iar dupa umila mea parere, cei ce isi iau masini mai noi doar pentru simplul motiv ca sunt mai noi - sunt niste snobi.

si eu am luat-o cu retinerile spuse inainte in ceea ce priveste designul.

dar mecanica este la inaltime (mult peste ce am avut inainte e34) si te face sa mai treci cu vederea anumite aspecte estetice.

acum vreau sa-ti zic ca m-am obisnuit cu ea si mi-e draga pt. ca e a mea si e BMW

ramane de vazut cat e de fiabila. :twoup:

si pentru cei care chiar cred ca cine are e46 il are pentru ca nu poate cumpara un e90: GRESIT. cei ca mine care combat cu atata vehementa designul lui e90 au posibilitatea de a-si lua unul. aici nu e vorba de strugurii sunt acrii. asa ca terminati cu tampeniile de acest gen.

Faptul ca tu iti permiti un E90 nu este neaparat valabil si pentru alti posesori de E46.