Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

cred ca in general cei care prefera E90 sunt la primul BMW

Eu nu as zice asta si mi-au trecut destule bmw-uri prin mana.Si ca sa mai zic ceva eu nu as da E90-ul meu nici macar pe un E39 530d care a fost candva febletea mea.

Edited by tzucul

am spus asta gandindu-ma la prietenii si cunostintele mele care detin BMW, "trecatori" de la Passat nou la E60 nou

cei care au sau au avut "ursi" , "pisicute", E46 sau E39 au trecut la masini mai noi ale concurentei - Audi, Lexus & MB, eventual X5

sunt convins ca situatiile, preferintele si optiunile sunt diferite :)

Edited by cat

adevarul e ca un e46 cu ceva optiuni, bine intretinut - cred ca e peste e90 (doar la feeling)..... adevarul e ca tocmai acea chestia ca ai bordul orientat catre sofer, este ceva super ..... fara nici o gluma ... faza asta este cam singura care m'ar face sa aleg e46 inlocul e90.... pe de alta parte ( vizand e92 ) ... bordul cu navi prof arata chiar bine ... materiale de foarte buna calitate ....

E46...conservatorism, nostalgie. In continuare cred ca nu este loc de comparatie...si apoi cat timp credeti ca mai puteau cei de la BMW sa construiasa bordul orientat spre sofer? O fac de 30 de ani , de la modelul "rechin" si pana la E46, probabil ca au incercat ceva nou. Mie imi place E90, precizez ca am fost proprietar de "ursulet" si E36- "pisicuta",deci nu sunt la primul BMW :)

Imi place f mult E90 (mult mai mult chiar E92-ul), dar am luat E46 pentru atunci cand am achizitionat-o am avut un buget fix si relativ restrans.

In momentul in care mi-am luat masina (acum aprox 5 luni) puteam pe absolut aceeasi bani sa aleg un E90, relativ bine optionat dar cu un motor mai micut, dar fiind de parere ca "mai bine o masina mai veche putin si BINE optionata si cu motor puternic decat E90 mai slab dotat si un motor de 2000cmc", am ales prima varianta.

Edited by DanMTK

Sunt curios numai cati dintre cei cu E46 care critica E90 isi vor cumparara mai devreme sau mai traziu unul........eu zic ca destul de multi.

sa fii convins.

am e46, pot spune ca este foarte posibil sa imi cumpar e90 cand imi voi permite unul.

dar sincer spatele nu este deloc cel mai inspirat.insa in rest arata foarte bine e90-ul(interior si exterior).

e90 cu facelift este foarte reusit.(adica dpmd vedere s-a schimbat exact ce era un pic ciudat:portbagaj si stopuri).

Edited by robert77

Sunt curios numai cati dintre cei cu E46 care critica E90 isi vor cumparara mai devreme sau mai traziu unul........eu zic ca destul de multi.

sa fii convins.

am e46, pot spune ca este foarte posibil sa imi cumpar e90 cand imi voi permite unul.

dar sincer spatele nu este deloc cel mai inspirat.insa in rest arata foarte bine e90-ul(interior si exterior).

e90 cu facelift este foarte reusit.(adica dpmd vedere s-a schimbat exact ce era un pic ciudat:portbagaj si stopuri).

este schimbat mai mult la el. capota, bara fata , faruri ... arata foarte bine.

sa fii convins.

este schimbat mai mult la el. capota, bara fata , faruri ... arata foarte bine.

recunosc ca nu l-am analizat foarte atent,insa spatele l-am remarcat la facelift.

cred ca in general cei care prefera E90 sunt la primul BMW

:) Cam asa ceva.Am mers un pic si cu un E46 si pot sa spun ca la motorizare nu am vazut mare diferenta iar la confort interior mi s-a parut mai misto E90.E si mai lat si ceva mai stilat.Acum am vazut poze pe aici si cu un E46 full are arata foarte misto .Conteaza si nivelul de dotare.Intre noi acum....Audi a4 asta ultimu scos e mult peste Bmw la interior fie el E90 sau E46 sa nu mai vb de A6 care e lejer peste seria 5.Acum daca vrei sportivitate iei Bmw pt ca nu se compara cu Audi.Deci daca vrei luminite,finisaje super si design super,confort.....si doar atat iei Mercedes si ai rezolvat probelema.Se cam compenseaza lipsurile cu plusurile aici ...si zic eu conteaza si pretul final la care iese masina 33.000 Euro hai 35.000 Euro e cam la limita, ce trece de suma asta e scump chiar daca e Bmw.Platesti Bmw pt sportivitate si marca mai putin pentru finsaje si plastic interior.Izolatia fonica va asigur ca e ca la orice masina de 30.000 Euro+ nu poti compara cu Octavia2 aici.Daca ar iesi o masina perfecta nu s-ar mai vinde celelalte. :)

sincer nu as lua audi a4 sau a6 niciodata,..sunt niste masini comune lipsite de personalitate...

a5 da ,este o masina frumoasa cu o linie foarte misto.

chestia urata e ca si bmw vezi pe toate stradutele lately...

Edited by oSerX

sincer nu as lua audi a4 sau a6 niciodata,..sunt niste masini comune lipsite de personalitate...

a5 da ,este o masina frumoasa cu o linie foarte misto.

personal m-am plictisit de cum arata a5-ul. a fost asa un impact cand a aparut si l-am vazut pt prima oara .. mi s-a parut cea mai frumoasa masina. dar la fel de repede a scazut in ochii mei.

pe cealalta parte e92 mi se pare superb si acum.

pot sa compar a5-ul cu o melodie care in momentul cand o asculti prima oara ti se pare nemaipomenita, ai asculta-o neincetat si dupa ce o asculti de cateva ori te plictisesti de ea.

e92-ul ar fi o melodie care iti place dupa ce o asculti de mai multe ori si apoi nu te mai saturi de ea. :)

Totusi suntem pe forum BMW si nu audi. Eu am e46 si e36 acasa .E46 e dragut dar as alege e90 pentru simplul fapt ca ai posibilitatea sa il iei si de nou. E46 nu se fabrica nou, si decat sa o iei cu 200 de mii de km,oricat de ingrijita e masina tot se cunosc km facuti.

Totusi suntem pe forum BMW si nu audi. Eu am e46 si e36 acasa .E46 e dragut dar as alege e90 pentru simplul fapt ca ai posibilitatea sa il iei si de nou. E46 nu se fabrica nou, si decat sa o iei cu 200 de mii de km,oricat de ingrijita e masina tot se cunosc km facuti.

Se gasesc E46 coupe din 2006 cu km putini(sub 30.000) si la preturi f bune...