Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

Trebuie sa ai un bulan inimaginabil sa iei o masina de 30 de mii de km ingrijita , tinuta in garaj nelovita si 2006 cu bani putini. Dar ai dreptate, cu criza asta , o sa scada preturile dramatic si o sa ne putem cumpara masini bune aproape de degeaba :)

Simt putina ironie aici..Mai uita-te si tu pe mobile.de din cand in cand. Cand am zis ca sunt preturile bune ma refeream la faptu ca un 325ci care sarea bine de 40.000 costa 20. Ceea ce e bine pentru o masina de 2 ani si 30.000 de km nu?

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Edited by ryso

credeam ca de ceva timp s-a renuntat la aprecieri de genul asta... din pacate inca mai sunt multi chiar si aici care asociaza masina cu grosimea portofelului

se poate lua acum un E90 la pret mai mic decat un E46, asa ca nu cred ca asta e problema

e asa greu sa intelegem ca preferintele sunt diferite ?

Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau si nici nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar este un proverb romanesc care spune ca : " VULPEA CAND NU AJUNGE LA STRUGURI SPUNE CA SUNT ACRII " :)

probabil lipsa cunostintelor de gramatica face casa buna cu gandirea de un anumit tip.

E simplu, cine a facut topicul l-a facut pt a nu se mai tremina niciodata. Cei cu E46 sunt cu E46 cei cu E90 cu E90 si o s-o tinem asa pana la Craciun 2019.

E46 are Euro 4? daca nu are este valabil ceea ce spui tu... "se poate lua acum un E90 la pret mai mic decat un E46" - doar dupa data de 15.12.2008

ce pot sa zic... "LOL" ?

este o dezbatere E46 vs E90, in momentul in care aduci in discutie STRUGURII ACRI, nu faci decat sa ii desconsideri pe cei care prefera E46.

repet, nu sunt neaparat fan E46.

Edited by cat

eu sunt norocos ca am e46 cumparat de nou, pot sa spun ca am facut 180k km si inca nu m-am saturat de el, in orice alta masina ma urc am diverse neplaceri. referitor la vestita comparatie e90 vs e46 , tatal meu a cumparat un e90 ca sa ma faca invidios si a finalizat prin a ajunge el invidios. ambele sunt 320d. dpdv financiar e intelept sa iti iei ultimul model, dar nu cred ca bmw a realizat un progres notabil la conceptul de masina in ultimii 3 ani. masina universal perfecta nu este inca produsa... eu am sa imi iau in viitor un bmw dintr-o clasa superioara fie 5, fie 6 (asta inseamna pt mine clasa superioara) pt ca seria 3 inca nu are pt mine un urmas demn de investitie

Mai oameni buni, nu am nimic cu nimeni atat timp cat nu ma calca nimeni pe bataturi. Din lipsa de altceva, ca si voi, incerc sa-mi expun parerile atunci cand timpul mi-o permite.Am spus ca nu vreau sa jignesc pe nimeni atunci cand am amintit de proverb; fapt pt care, CAT mi-a reprosat ca sunt anagramat :) - o afirmatie si o insulta gratuita. Am crezut la inceput ca voi posta pe un forum al pasionatilor de autoturisme BMW, dar observ ca acest forum s-a tranformat in forum-ul Academiei Romane, unde orice gresala de scriere se taxeaza. Inghit in sec si trec cu vederea!

Revenind la subiectul topic-ului E46 vs. E90, subiect care ar mai putea tine inca 10 ani, ce mai pot spune!? Cei cu E46 ridica in slavi E46, iar cei cu E90 sustin E90. Ceea ce ma intriga este faptul ca sunt multi posesori de E46 care si-ar dori E90, dar recunosc sincer ca bugetul nu le permite; inca nu am citit despre cineva,posesor de E90, care si-ar dori E46. De ce?

ce tare esti! pai aia sunt posesorii de e46 care isi permit e90 dar nu si-l iau.

...pai nu o spun eu, o spun chiar ei, posesorii de E46(unii dintre ei). Citeste mai atent !

"am e46, pot spune ca este foarte posibil sa imi cumpar e90 cand imi voi permite unul."

"eu recunosc ca momentan nu am posibilitatea financiara sa-mi iau un e90, care ar trebui sa fie neaparat 330d, deci mult prea scump pentru bugetul meu actual"

"Imi place f mult E90 (mult mai mult chiar E92-ul), dar am luat E46 pentru atunci cand am achizitionat-o am avut un buget fix si relativ restrans"

"eu am E46 si am condus E90. E clar ca avem de a face cu cel putin o clasa in plus la E90"

"E90 e modelul nou, e mai bun din toate punctele de vedere, tehnologic mai ales, deci superior E46. Totusi, criteriul de departajare este cel financiar, diferenta de la 12-13.000E la 22-23.000E ... "

Acestea sunt doar cateva dintre post-rile celor care au E46, asa ca inainte sa afirmi ceva citeste cu atentie ce au scris si ceilalti ! Salut!

e 46 pentru exterior / e90 pentru interior

Referitor ca nu prea sunt doritori care ar da e90 pt e46 ... asa e logic . Cine ar da e60 pe e39 ? logan pe supernova ... si exemplele pot continua.Personal imi place mai mult linia lui e46 , per total imi place mai mult e46 dar aici intervine si subiectivitatea :)

ce tare esti! pai aia sunt posesorii de e46 care isi permit e90 dar nu si-l iau.

...pai nu o spun eu, o spun chiar ei, posesorii de E46(unii dintre ei). Citeste mai atent !

"am e46, pot spune ca este foarte posibil sa imi cumpar e90 cand imi voi permite unul."

"eu recunosc ca momentan nu am posibilitatea financiara sa-mi iau un e90, care ar trebui sa fie neaparat 330d, deci mult prea scump pentru bugetul meu actual"

"Imi place f mult E90 (mult mai mult chiar E92-ul), dar am luat E46 pentru atunci cand am achizitionat-o am avut un buget fix si relativ restrans"

"eu am E46 si am condus E90. E clar ca avem de a face cu cel putin o clasa in plus la E90"

"E90 e modelul nou, e mai bun din toate punctele de vedere, tehnologic mai ales, deci superior E46. Totusi, criteriul de departajare este cel financiar, diferenta de la 12-13.000E la 22-23.000E ... "

Acestea sunt doar cateva dintre post-rile celor care au E46, asa ca inainte sa afirmi ceva citeste cu atentie ce au scris si ceilalti ! Salut!

ok. tocmai asta spun. dar pe langa astia sunt o gramada care si-ar permite e90 dar nu si-l iau pentru ca le place mai mult e46. e simplu. daca tot nu intelegi iti mai expun.

ok. tocmai asta spun. dar pe langa astia sunt o gramada care si-ar permite e90 dar nu si-l iau pentru ca le place mai mult e46. e simplu. daca tot nu intelegi iti mai expun.

Sa inteleg ca posesorii de e90 sunt cei care si-ar permite un E92, dar nu le palce pt ca are 2 usi?...eu chiar nu mai inteleg nimic. Nu prea mai am ce spune, asa ca ii las pe cei implicati direct in problema sa discute pe marginea acestui subiect. Subiectului E46 vs E90 i se potriveste zicala : " fiecare cioara isi vede propriul pui mai alb" !

Edited by fantozzi007

QUOTE (fantozzi007 @ 7/Dec/2008, 22:40) *

inca nu am citit despre cineva,posesor de E90, care si-ar dori E46. De ce?

Sa inteleg ca posesorii de e90 sunt cei care si-ar permite un E92, dar nu le palce pt ca are 2 usi?...eu chiar nu mai inteleg nimic. Nu prea mai am ce spune, asa ca ii las pe cei implicati direct in problema sa discute pe marginea acestui subiect. Subiectului E46 vs E90 i se potriveste zicala : " fiecare cioara isi vede propriul pui mai alb" !

cand tu ai spus "inca nu am citit despre cineva,posesor de E90, care si-ar dori E46. De ce?",rares a vrut sa iti dea o explicatie si anume: nu ai cum sa citesti despre posesorii astia pentru ca daca ei isi permit E90 si isi doresc E46 , vor avea E46. deci in concluzie nu vei intalni un posesor de E90 care sa iti spuna ca isi doreste E46.

Edited by leoberti

fantozzi: e90 din spate e urat rau de tot... chiar si faceliftule urat, dar pentru ca arata mai bine ca e90 prefacelift zice lumea ca arata cat de cat...

Daca un posesor de e46 vechi de 5-6 ani zice ca vrea sa-si ia e90.. nu inseamna ca o sa-si clateasca ochii cu e90-u, inseamna ca nu are alta varianta de la bmw... nu e ca si cum poti cumpara e46 nou.. iar faptu ca te constrange realitatea sa iei ceva ce nu-ti place cum arata... nu se poate considera argument pro E90...

Cine nu-si doreste 177 cp de la 320d ?? in loc de 136 sau 150 ??? sau in loc de 163 ? conteaza foarte mult performanta dar conteaza cat de cat si ambalajul...

intre un e46 coupe si e92 coupe, amandoua sunt frumoase in felul lor, de exemplu e92.. e mai modern, dar e mai "suplu" sa zic asa... e ca o vulpe la vanat de gaini... pe cand e46-le coupe e mai musculos... mai agresiv.. mai impunator.... ca un.... tigru la vanat de antilope sau ceva.. in fine.. imi plac amandoua modelele foarte mult, si problema s-ar pune cand as fi la dealler.. si mi-ar pune la dispozitie ambele modele 2009...

leoberti: gasesti asemeni posesori.. un om care vrea o masina noua... si se duce la dealler nu poate lua e46.. dar de fiecare data cand va trece pe strada pe langa un e46 frumos, va aprecia in interior... masina respectiva..

Edited by Cristi.MD

cand am luat E46-le, am gasit in aceeasi bani si niste E90 mai chele ... dar am preferat Mpack-ul si dotarile oferite de E46 in detrimentul golului oferit de E90 ... Plus ca sentimentele pentru E46 le am din `98, de cand a aparut ... pe cand E90, in afara de faptul ca e modelul nou ... nu-mi spune nimic inca ...

Pai cam asta spuneam si eu acum ceva timp, numai ca am fost inteles gresit...

"E46 in plus de E90 - avantaje:

-si-a mentinut bordul clasic de BMW(orientat spre sofer), dupa parera mea mult mai ergonomic

-o forma a caroseriei mai lumeasca, cel putin E46 face lift este splendid

E 46 in minus de E90 - dezavantaje:

- E90 are o tehnologie mai noua, din aproape toate punctele de vedere

- pe E 90 au indreptat grselile facute pe E46, dau aici exemplul manerelor exterioare de la usi, care la E46 se deschideau tragand "inspre sus", cunosc caz in care " a ramas cu manerul in mana"...

-spatiul interior din E 90 este putin mai mare(cel putin pt pasagerii din spate)

-E90 este dotat cu filtru de particule, deci nu mai vezi baloane de fum dupa el

-sistemul "idrive" este o minunatie"

Imi place E46 ca forma(modelul facelift), dar am preferat modelul mai nou (E90) care este superior d.p.d.v. tehnologic.

cand tu ai spus "inca nu am citit despre cineva,posesor de E90, care si-ar dori E46. De ce?",rares a vrut sa iti dea o explicatie si anume: nu ai cum sa citesti despre posesorii astia pentru ca daca ei isi permit E90 si isi doresc E46 , vor avea E46. deci in concluzie nu vei intalni un posesor de E90 care sa iti spuna ca isi doreste E46.

Am facut afirmatia respectiva in baza a ceea ce am vazut postat pe forum(stricto senso), in sensul ca multi posesori de E46 si-ar fi dorit E90 dar bugetul nu le-a permis-o...Nu sunt oracolul din Oltenia sa pot sti ce este in mintea fiecaruia. A nu se intelege gresit ca posesorii de E90 sunt mai dotati financiar, sau ca reprezinta superlativul absolut. Nu am subestimat E46, doar ca unii dintre voi au perceput aceasta diferenta intre E46 vs. E90 ca o comparatie intre cei bogati si cei saraci, fapt care mi-a atras si respectivele jigniri pe care le-am primit gratuit. Nu inteleg, daca exista o toleranta minima in ceea ce priveste respectivul subiect, de ce mai dezbatem pe marginea lui !?

intre un e46 coupe si e92 coupe, amandoua sunt frumoase in felul lor, de exemplu e92.. e mai modern, dar e mai "suplu" sa zic asa... e ca o vulpe la vanat de gaini... pe cand e46-le coupe e mai musculos... mai agresiv.. mai impunator.... ca un.... tigru la vanat de antilope sau ceva.. in fine.. imi plac amandoua modelele foarte mult, si problema s-ar pune cand as fi la dealler.. si mi-ar pune la dispozitie ambele modele 2009...

Subscriu!