Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

Eu ti-as recomanda E46 : sunt de parere ca e mai bine sa ai o masina mai veche,dar cu mai multe dotari(PS:nu exista masina full options),decat una noua dar "cheala"...numa' manelistii isi iau BMW nou fara optiuni..."ca de,ce conteaza optiunile daca masina e noua"

Aceasta e parerea mea... :blink:

depinde ce vrei:daca vrei si iti place modelul e46 i-ati cu toate dotarile,dar daca visezi la un e90 cu 163 de cai motor mai performant decat pe e46 i-ati unul de ala ,nu contreaza asa mult dotarile ,ca nu te doare mana sa invarti de plasticul ala sa fie mai cald sau mai rece in plus e90 ii superior lui e46.

depinde ce vrei:daca vrei si iti place modelul e46 i-ati cu toate dotarile,dar daca visezi la un e90 cu 163 de cai motor mai performant decat pe e46 i-ati unul de ala ,nu contreaza asa mult dotarile ,ca nu te doare mana sa invarti de plasticul ala sa fie mai cald sau mai rece in plus e90 ii superior lui e46.

fara discutii e90 :blink:

in aceeasi dilema ma aflu si eu. eu m-am cam hotarat spre un e46 coupe cu multe optiuni..... acum depinde de gusturi, mie personal nu prea imi place caroseria de la e90.

ca tehnologie este mai avansat e90-ul asta este clar...

Edited by leoberti

ON: e90 e superior ca motorizare si sasiu. plasticele din bord sunt insa mai slab calitative decat pe e46.

la e46 vei pierde mult mai multi bani. insa e46 e mai frumos - in viziunea mea.

pana la urma daca stai in balanta si nu ai vreun motiv sentimental sa iei e46, clar cumpara e90

OFFTOPIC: pai mai alexandru83 daca are tactu firma de constructii schimba-mi si mie ceva la e46-le meu varza... sa nu mai fie cel mai terminat 320d de pe forum :blink:

Teoretic este mai "safe" sa cumperi o masina din ultimii ani de fabricatie decat una din primii ani. Am e46 dar inect incet se pare ca incepe sa fie depasita moral, cel putin in ochii mei. Orienteaza-te spre un e90 cu dotari macar de bun simt.

:) Iti iau un 330d E46 pt ca lumea crede ca nu sunt banii o problema la mine... :blink:

Orienteaza-te spre un e90 cu dotari macar de bun simt.

De acord.Daca momentan nu dispui de fonduri suficiente mai ai putina rabdare si mai strangi.Iti va parea rau dupa aia...

du-te pe E90 fara sa clipesti, n-o sa-ti para rau chiar daca nu ai dotari. Diferentele majore intre aceste 2 modele nu stau in dotari ci in tehnologie. Pentru mine spre exemplu e obligatoriu aer conditionat si siguranta activa si pasiva (DSC si airbags are in standard). In rest orice reprezinta un plus dar nu e obligatoriu

du-te pe E90 fara sa clipesti, n-o sa-ti para rau chiar daca nu ai dotari. Diferentele majore intre aceste 2 modele nu stau in dotari ci in tehnologie. Pentru mine spre exemplu e obligatoriu aer conditionat si siguranta activa si pasiva (DSC si airbags are in standard). In rest orice reprezinta un plus dar nu e obligatoriu

la motorizari egale e90 clar ; e 46 se merita doar daca il iei cu o motorizare superioara de genul 330d sau xd

N-am fost niciodata adeptul cumpararii unei masini "chele" doar pt ca e modelul nou. Daca nu-mi permit masina X cu dotarile pe care le vreau, atunci nu-mi permit masina X. Punct. Acestea fiind spuse, as inclinda spre E46 daca diferenta de dotari este semnificativa. Prefer sa ma simt bine in masina decat sa zica vecinul ce masina noua am.