Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

E exagerat sa spui ca E60 este cu 10 clase peste E90.

Este intr-o clasa superioara si vine cu niste dotari standard peste E90, dar 10 clase diferenta intre 2 masini nu poti pune intre modelele aceluiasi producator.

Sincer, la momentul asta as prefera un E90 cu foarte multe dotari unui E60 similar.

E exagerat sa spui ca E60 este cu 10 clase peste E90.

Este intr-o clasa superioara si vine cu niste dotari standard peste E90, dar 10 clase diferenta intre 2 masini nu poti pune intre modelele aceluiasi producator.

Sincer, la momentul asta as prefera un E90 cu foarte multe dotari unui E60 similar.

Nu este exagerat deloc ce spun eu tinand cont de faptul ca masinile au acelasi pret (la SH-uri ma refer). E60 este un model frumos insa la E9x doar coupe-ul este frumos. E90 cu dotare standard este de-a dreptul macabru in interior(chiar sub E46) despre posterior nu mai vorbesc. Din punct de vedere al dinamicii numai respect, era normal sa evolueze lucrurile, dar aici este sub E60, chiar destul de mult. Nu vreau sa starnesc un flame si va spun:

Asta este parerea mea!

Edited by CatalinE

e46. e90 etc...... fiecare isi cumpara ce vrea.eu stiu pe cineva care a dat 7000 pe un urs din 88 impecabil,inbunatatit etc..cand putea sa isi cumpere un e46.

la om ia placut masina.parerea mea este ca fiecare isi cumpara ceea ce ii place si nu ce spun altii si la un moment dat chiar nu mai conteaza inbunatatirile sau dotarile!

p.s. e90 as vrea cu interior de e46 :blink:

e46. e90 etc...... fiecare isi cumpara ce vrea.eu stiu pe cineva care a dat 7000 pe un urs din 88 impecabil,inbunatatit etc..cand putea sa isi cumpere un e46.

Ce E46 iei la 7000? :)

Pe bune daca-nteleg ce-aveti cu interiorul de E90 :) Mie-mi place mai mult ca la E46

Nu exista nici un fost posesor de E46,actual de E90 sa aiba o parere mai relevanta?

Am avut si E46 si E90.

E90 este cu 10 clase peste E46, asta este parerea mea.

Asa cum ai zis tu aici asa am spus-o si eu.

Trecand de la E46 la E90 nu am fost impresionat, insa de E60 da. La 220km/h sta incredibil pe asfalt, nu acelasi lucru il pot spune despre E90 (320d-2007), dupa 180-190 se simte viteza, este zgomotoasa si parca nu-ti mai da atata incredere, dar totusi sa fim realisti, sta mult mai bine decat E46 . Masina cu care am mers destul de mult dat fiind faptul ca apartine unui prieten apropiat. De la E46 voi trece la Audi A4 sau la E60, nicidecum la E90. Imi place enorm E92 insa doar doua usi sunt cam incomode cand e vorba de deplasari lungi unde pleaca mai mult de 2 persoane.

Repet: Este doar parerea mea!

Ce E46 iei la 7000? :)

Pe bune daca-nteleg ce-aveti cu interiorul de E90 :) Mie-mi place mai mult ca la E46

eu am vandut unul la 7200 gata inmatriculat 318 din 98 nov. fara clima.

In rest e cam greu sa spui care e mai buna...

Nu stiu de ce este greu.E90 este cel mai fiabil BMW la ora actuala, simplu. :blink:

o fi mai buna, dar e pocita rau la spate....vorba unuia de mai sus, macar de ii punea stopurile de E92 ca arata si el mai a BMW :)

Mai toata lumea huleste acest E90 in special datorita stopurilor spate.

Dar ce sa mai zicem de acel spoler spate la E46 care este catastrofa si care nu "acopera" mai nimic (se vede cu usurinta osia spate si toba) ceea ce deranjeaza mult (opinia mea)

Si referitor la celebrul bord de pe E46 va rog sa spuneti si de ce place mai mult decat cel de pe E90 (de ex ceasurile, comp. de bord, lumina mai rosie/mai caramizie, curentii de aer, butoanele de cas sau de clima, etc.)

P.S. poate tocmai de aceea la E90 atrag atentia atat de mult stopurile pentru ca la E46 ti-e de ajuns sa privesti pe sub masina...

Dar ce sa mai zicem de acel spoler spate la E46 care este catastrofa si care nu "acopera" mai nimic (se vede cu usurinta osia spate si toba) ceea ce deranjeaza mult (opinia mea)

Si referitor la celebrul bord de pe E46 va rog sa spuneti si de ce place mai mult decat cel de pe E90 (de ex ceasurile, comp. de bord, lumina mai rosie/mai caramizie, curentii de aer, butoanele de cas sau de clima, etc.)

P.S. poate tocmai de aceea la E90 atrag atentia atat de mult stopurile pentru ca la E46 ti-e de ajuns sa privesti pe sub masina...

Liniile bordului la e46 sunt mai ondulate mai line ,mai fine :blink: ,pe cand la e90 zici ca ai bagat noptiera in masina,are lini de mobila..

si al doilea lucru are doar 2 ceasuri...mai misto in opinia mea cu 4 ,plus ca, cu plasme se vad marfa rau..

Edited by POIUYT

Liniile bordului la e46 sunt mai ondulate mai line ,mai fine :blink: ,pe cand la e90 zici ca ai bagat noptiera in masina,are lini de mobila..

si al doilea lucru are doar 2 ceasuri...mai misto in opinia mea cu 4 ,plus ca, cu plasme se vad marfa rau..

un bord de e90 fara LCD in mijloc .. arata CA DRACU!

• 2 weeks later...

N-as vrea sa discut gusturile estetice ale nimanui, dar E9x e o evolutie clara fata de e E4x. Este o masina usor mai mare, mai bine echilibrata si cu handling mai bun (dupa parerea mea). Am mers si cu E46 si cu E90 (motorizari similare) si mi s-a parut o clar o evolutie.

Si mie mi-au parut tare urate stopurile cand le-am vazut prima oara, da' intre timp m-am mai obisnuit cu ele. Sunt curios cum o sa arata facelift-ul...

eu am un 320d e46, din 2005, si asa arata interiorul. parerea me e ca arata mai bine decat la e90. cel nou e cam patratos si fara gust facut. in schimb, e90 imi place la exterior, daca are si niste jante faine, cel putin cu niste cauciucuri de 225/17, cu cele de 205/16 e cam nasol.

o sa postez poze facute si de mine, in viitorul apropiat

post-9635-1206653025_thumb.jpg

post-9635-1206653036_thumb.jpg

N-as vrea sa discut gusturile estetice ale nimanui, dar E9x e o evolutie clara fata de e E4x. Este o masina usor mai mare, mai bine echilibrata si cu handling mai bun (dupa parerea mea). Am mers si cu E46 si cu E90 (motorizari similare) si mi s-a parut o clar o evolutie.

Si mie mi-au parut tare urate stopurile cand le-am vazut prima oara, da' intre timp m-am mai obisnuit cu ele. Sunt curios cum o sa arata facelift-ul...

Pai ce legatura are esteticul cu comportamentul dinamic si performantele celor doua modele?

• 1 month later...
e90 clar .. si asta doat pt ca e "aia mai noua" ... in rest .. nu cred ca a avut impactul pe care la avut e46 la vremea lui si nici clasa .. in fine .. e92 e demential .. in viata asta o sa-l am odata .. berlina e90 nu reprezinta nimic pt mine .. dar as prefera-o oricand fata de un e46 berlina ca e mai noua. atat

e90 clar .. si asta doat pt ca e "aia mai noua" ... in rest .. nu cred ca a avut impactul pe care la avut e46 la vremea lui si nici clasa .. in fine .. e92 e demential .. in viata asta o sa-l am odata .. berlina e90 nu reprezinta nimic pt mine .. dar as prefera-o oricand fata de un e46 berlina ca e mai noua. atat

E92 este o masina senzationala, probabil cel mai reusit BMW din ultimii ani.

Subscriu... E92 nu are nici o "fisura" e perfect. 335ci - my dream car :twoup:

Subscriu... E92 nu are nici o "fisura" e perfect. 335ci - my dream car :twoup:

este dream car pentru multi!. ca sa nu mai vorbim despre M3 e92 :twoup: