Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

Topic de dezbateri. Ce e mai bun in noul model fata de vechiul. Si invers.

Incepem cu o comparatie destul de reusita 1:1 intre E46 330i si E90 330i.

Preambul, care defineste si parerea mea despre designul E90 :twoup:

BMW's marketing department on the E90 seemed to go something like this:

Guy #1: "Hanz, I know zee window switches have always been next to zee shifter in zee 3er cars, but I think ve should move them to zee door!"

Guy #2: "But zee doors are already designed and ve do not have time to re-design them!"

Guy #1: "Just make it verk or you will be verking over at VW!"

Intregul review/articol:

Cred ca nu se compara nimic intre cele doua... E90 e superior din absolut toate punctele de vedere. Nu vad rostul acestei dezbateri... Care masina e mai buna Isetta sau ultimul 6-er ?..... " nu stiu dom'le ce sa zic... parca isetta e mai frumoasa... :twoup: "

Ce nu-mi place la E90 e bordul cu 2 ceasuri... cam sarac... dar ca design exterior eu zic ca nu sufera comparatie...

Edited by the_rifle

Am condus E90 si nu imi place senzatia pe care mi-o comfera.

Daca s-ar putea adapta interiorul de E46 la exteriorul/tehnologia lui E90, aceasta ar fi BMW-ul preferat.

Edited by CC23298

http://img404.imageshack.us/img404/7116/grapes344a89jm6.png

:twoup:

Asta asa, ca sa te bagi in seama, ca pe majoritatea topicurilor. Oricum, fi-miu deseneaza mai reusit ca tine :twoup:

Ca sa ramanem on-topic, pune o poza cu interiorul masinii tale ca sa vedem ce inseamna un interior perfect de seria 3.

Ciupane, daca doream sa imi prezint masina, o faceam pana acum in sectiunea dedicata. A aparut prin destule poze, unele postate de mine, altele de colegi. Daca ai vreo nelamurire anume referitoare la dotari, iti stau la dispozitie, dar nu pe acest topic. Aici am raspuns la intrebare, E46 vs E90. Si este parerea mea.

PS Citeste mai atent postul meu, am scris PREFERAT, nicidecum PERFECT. Masinile perfecte sunt postate la "Taranisme" :twoup:

la exterior e mai frumusel decat un e90 uzual. insa mie cel putin nu imi trezeste nici o senzatie

interiorul insa.... tern. zici ca interior de hyunday. no offence. da sux rau

da o senzatie de ieftin. de la plastice pana la design.

Edited by c0sta

Exista destule optiuni pentru interior:

http://img501.imageshack.us/img501/5135/4275interior4b7041xp4.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/6811/driverside4bdc1afk0.jpg

http://img117.imageshack.us/img117/4961/bmw328iinteriordriver4cyq4.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/1176/013scaled6004cf616mn4.jpg

Vrei sa spui ca asta nu iti place ? :twoup:

Nu zic ca mi-ar sta in gat.... Daca as avea bani de un E92 l-as lua cu ochii inchisi... Ideea era ca interiorulputea fi desenat mai frumos... Atata tot...

Pun si eu niste poze cu un e 90 mult mai urat decat e46 :twoup:

Asta e urat pt ca-i lipseste o pedala :D...

Ce n-am putut suferi in copilarie tricicletele iar acum nu pot suferi masinile in 2 pedale... O zic ca o gluma nu trebuie sa se ofenseze nimeni. Fiecare cu preferintele lui...

Edited by the_rifle

la exterior e mai frumusel decat un e90 uzual. insa mie cel putin nu imi trezeste nici o senzatie

interiorul insa.... tern. zici ca interior de hyunday. no offence. da sux rau

da o senzatie de ieftin. de la plastice pana la design.

Hmm...costa nu stiu ce anume iti da tie senzatie si calitate de hyundai...probabil designul nu iti place tie personal si e parerea ta...dar sa ajungi sa spui despre E90 ca are "interior de hyundai si ieftin de la plastic la design" ma face sa cred ca vorbesti in absoluta bataie de joc si necunostinta de cauza...ca multi altii... nu ca ai fi primu...inca odata designul e la gustul fiecaruia dar stai tu linistit ca multi oameni din lumea asta si-ar dori sa aiba "plasticul ieftin si calitatea" din E90-ul de azi si eu ma bucur ca sunt unul din "nefericitii" respectivi.

Adevarul este ca intre E36 si E46 apropae nu exista diferenta la consola centrala.... Deja era un design de 92... Trebuia sa se faca o schimbare.... Nu au reusit-o in totalitate sau nu suntem toti obisnuiti cu designul...Poate urmatorul model va avea un singur ceas. Ca la trabant ! Edited by the_rifle

un lucru e cert ,cam fiecare isi lauda modelul pe care il are...99% din opiniile pro E90 sunt ale posesoriilor acestora.

eu am E46 deci ce sa zic?:twoup:)...imi spun parerea sincera:daca vreodata o sa am bani suficienti imi voi lua E92 ,la E90 nu imi place: calitatea materialelor din interior,stopurile si faptul ca pare mai ingusta/inalta,daca o privesti din spate.