Jump to content

E46 vs E90

.Bogdan

Recommended Posts

@CC23298: Ai condus cumva vreun E92?

Poti sa afirmi ca interiorul nu era de calitate?

nu vorbim daca este sau nu de calitate. doar ca nu este la nivelul calitativ la care ma astept eu. cu fiecare serie noua ar trebui sa fie progrese. nu numai la motoare si handling. repet calitatea plasticului de pe e9x este sub calitatea plasticului de pe e46 si e39. de asta vb aici.

nu ca cel de pe e9x nu este calitativ. este fata de alte masini. dar mult prea putin fata de ce astept eu de la un bmw. si este inpardonabil ca el este sub cel de pe seria anterioara.

Foarte bine, este opinia ta si in functie de ea ti-ai cumparat E46 si-ti vei mai cumpara tot E46.

Insa daca as avea banii necesari, mi-as cumpara 335i fara sa clipesc.

Calitatea interiorelor de pe E92 este arhisuficienta.

@CC23298: Ai condus cumva vreun E92?

Poti sa afirmi ca interiorul nu era de calitate?

Am condus, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre calitatea plasticului folosit la interior, nu? Este de ajuns sa intri in orice showroom BMW in E92 si poti sa pui mana pe plastice. Apoi fa si tu o comparatie intre ce ai tu pe masina (E46 are ACELASI tip de plastic cu E39) si spune daca eu si costa am exagerat cu ceva.

Daca cumva calitatea plasticului la E9x se schimba odata cu demarajul masinii, imi cer scuze, nu am fost atent.

Este aberant ceea ce afirmi, imi pare foarte rau.

Daca interiorul unei masini de peste 60 000 euro este de proasta calitate si plin de plastice ieftine, o scadere a vanzarilor fata de generatiile anterioare ar fi inevitabila.

Un E92 dotat are un interior foarte ok de o calitate comparabila cu orice alt BMW.

Daca bordul ar fi fost fabricat in Germania, masina ar fi costat si mai mult. Incearca, din curiozitate sa vezi cam pe unde sunt fabricate bordurile (nu cele de pe marginea soselei) la E9x si ai sa iti revizuiesti caracterizarea "aberatiilor" mele.

Uite, de dragul tau, eu iti dau dreptate. E9x is the best din toata gama BMW in ceea ce priveste calitatea plasticului folosit. Acum chiar ca aberez :twoup:

mai nu de asta vorbim.

raspunde la intrebare:

plasticul din seria e9x este superior sau inferior dpdv al calitatii, plasticului din seria e46?

As fi curios si eu sa inteleg ce inteelgi tu prin calitatea plasticului cand pui mana pe E46-le tau si cand pui mana pe plasticul din E90...descrie-l ca sa imi pot da seama daca simturile mele is alterate...au schimbat "fabrica de plasticuri sau ingredintele"? :twoup:

se pare ca nu ne intelegem

ma refer strict la plasic. nu la finisaj. nu la pret.

maine la intalnire te pun sa pui mana pe plasticele de la tine, de la mine si apoi pe cele dintr-un e90.

sunt similare ca si calitate. da sau nu ?

ce o dai din colt in colt amintind de preturi, de marca, de renume?

Pai nu o dau din colt in colt.

Calitatea plasticelor din E46 si E39 este similara insa plasticele din E92 si E93 nu mi s-au parut diferite.

Chiar am fost impresionat de E92...

Edited by Ciupanezu

As fi curios si eu sa inteleg ce inteelgi tu prin calitatea plasticului cand pui mana pe E46-le tau si cand pui mana pe plasticul din E90...descrie-l ca sa imi pot da seama daca simturile mele is alterate...au schimbat "fabrica de plasticuri sau ingredintele"? :twoup:

dap. au schimbat-o. din pacate. asta nu stiai? probabil si compozitia lui

nu stiai cum este facuta masina ta si unde sunt facute anumite componente?

ideea este deranjanta pentru mine sincer. ma astept ca o serie noua sa aduca imbunatatiri pe toate planurile. la motorizare si handling este clar imbunatatit. aspectul este o chestiune de gust - iti place sau nu - deci nu avem ce sa discutam. finisajele sunt evident de calitate. insa partea la care eu ca impatimit BMW sunt dezamagit - este calitatea plasticului folosit. nu mi se pare normal ca pe o masina mai noua sa ai un plastic mai prost ca pe seria anterioara. acum intelegi ce spun?

Edited by c0sta

http://img132.imageshack.us/img132/4416/retardedau8.jpg

:twoup:

B E T O O O O O O O N !!!!!

parerea mea e ca nu prea conteaza foarte mult ce spunem noi fiecare pe aici, in fond fiecare isi cumpara ceea ce ii place...

de ex. mi-as dori un model mai recent, chiar si E90, dar TOURING sa fie... imi place mult Touringul la seria 3 noua!

dar intrucat nu am banii inca, ma multumesc si cu masinuta mea... pe care in acest moment o prefer oricaror alternative !

deci, cum spunea si c0sta: chestie de gusturi !

poate unii apreciaza mai mult performantele motorului si nu pun accent asa mare pe finisaje si calitatea materialului, altii vor sa arate doar bine, sa aiba "noul model", indiferent daca e cea mai mica/cheala versiune... iar ceilalti prefera confortul, puterea, designul si calitatea in acelasi model... e46 !

dap. au schimbat-o. din pacate. asta nu stiai? probabil si compozitia lui

nu stiai cum este facuta masina ta si unde sunt facute anumite componente?

ideea este deranjanta pentru mine sincer. ma astept ca o serie noua sa aduca imbunatatiri pe toate planurile. la motorizare si handling este clar imbunatatit. aspectul este o chestiune de gust - iti place sau nu - deci nu avem ce sa discutam. finisajele sunt evident de calitate. insa partea la care eu ca impatimit BMW sunt dezamagit - este calitatea plasticului folosit. nu mi se pare normal ca pe o masina mai noua sa ai un plastic mai prost ca pe seria anterioara. acum intelegi ce spun?

Asta chiar nu stiam...chiar nu am cautat inaninte sa cumpar masina sa vad daca si cand au schimbat ultima cei de la BMW fabricile din Europa si Africa pentru componentele de interior, probabil ai dreptate, dar eu unul sunt multumit de interior si de calitatea lui altfe nu il alegeam dintre A4 si C Classe, oricum asta va ramane vesnic o dezbatere, diesel vs benzina si un mdel nou vs modelul precedent si vesnic se vor gasi cei care sa combata si cei care sa argumenteze...pana la urma contam NOI, persoana care conduce masina sa se simta in largu lui si sa se simta bine la volan in rest totul pare un vechi joc: "a meu e mai bun", "al meu e mai tare" etc.

P.S. Bucurati-va de masina voastra pt ca are emblema BMW indiferent de motorizare si de serie. Have fun and drive safe

Adica asta pare o masina ieftina si proasta calitativ?

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/a285_27.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/ac6d_27.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/a7b2_27.jpg

Hai fiti seriosi si sinceri :twoup: Lasati strugurii :twoup:

mda ...masini ...hai ca nu e E46 king of the road ..e doar cel mai popular si asta poate datorita pretului :twoup:

Cred ca ar fi cazul sa-l lasam in urma si sa mai si urcam ...Punem alti ochelari si vedem altfel :twoup:

eu nu am zis ca masina pare ieftina. si nici ca est proasta calitativ. doamne fereste. departe de mine acest gand.

insa pt mine ca pasionat BMW ma irita ideea ca o serie mai noua sa aiba ceva mai prost decat la seria anterioara. si anume plasticul

aspectul tine de gusturi si nu avem ce sa comentam prea mult. iti place sau nu.

la motorizare, handling, feelingul la condus este peste.

aspectul tine de gusturi si nu ai ce sa compari.

interiorul la fel de bine finisat insa cu plastice mai proaste ( :twoup: )

plansa de bord iarasi tine de gusturi si nu ai ce sa compari.

so... daca nu tinem cont de gusturi aspectuale, si ne facem ca nu observam ca plasticele sunt mai slabe ca la generatia anterioara se poate spune ca e90 este peste e46

insa eu nu as schimba un e46 pe un e90. deh. asta e gustu meu. ai ce sa faci ?

Edited by c0sta

so... daca nu tinem cont de gusturi aspectuale, si ne facem ca nu observam ca plasticele sunt mai slabe ca la generatia anterioara se poate spune ca e90 este peste e46

Cum zici ca designul tine de parerea fiecaruia,la fel zic si eu de calitatea plasticului din interior!

E doar parerea ta ca este mai prost!Eu sunt de parere ca sunt cel putin la fel calitativ! :twoup:

Ai inteles jeane? :twoup:

In orice caz, discutia este inutila, cine are bani de E90 foarte dotat isi cumpara si gata. :twoup:

Sau chiar E92..

Nu cred ca exista fan E46 care sa nu vrea E92.

Parerea mea...

Topicul nu are nici o legatura cu posibilitatile financiare.

Cand mi-am cumparat eu E46, E90-ul abia intra in fabricatie.

Edited by CC23298

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/a285_27.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/ac6d_27.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/a7b2_27.jpg

Deci mai intreb o data:cui i se pare urata,proasta calitativ e90 asta?

Cum zici ca designul tine de parerea fiecaruia,la fel zic si eu de calitatea plasticului din interior!

E doar parerea ta ca este mai prost!Eu sunt de parere ca sunt cel putin la fel calitativ! :twoup:

Ai inteles jeane? :twoup:

jeane, vineri te invit sa pui mana pe plasticele tale si pe plasticele dintr-un e90.

daca zici ca sunt la fel mai discutam. deal?

Cea mai mare scârboºenie de la noua generaÞie mi se pare bordul. Inainte te "Îmbrãca", maºina se mula În jurul tãu... toate comenzile erau orientate spre ºofer pentru cã el e(ra) cel mai important. Aºa a fost Încã din anii '70, era un simbol BMW. Acum poftim bord "scoica"... bãga-mi-aº ceva În el de design :twoup:

Cea mai mare scârboºenie de la noua generaÞie mi se pare bordul. Inainte te "Îmbrãca", maºina se mula În jurul tãu... toate comenzile erau orientate spre ºofer pentru cã el e(ra) cel mai important. Aºa a fost Încã din anii '70, era un simbol BMW. Acum poftim bord "scoica"... bãga-mi-aº ceva În el de design :twoup:

ehhh..dar daca l-ai parca in fata casei l-ai conduce zi de zi ...In timp nu ar fi asa rau ..hehehe..ce te faci daca-ti place ///.Am condus noi masini mai "nasoale"... :twoup: