Jump to content

Bmw 330 ci e46

Smiley89

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am un amic care are exact un coupe lafel ca al tau. Masina de la mama ei a fost alba, un alb intens, frumos rau, dar acum este un superb Alb-Perla...

L-a costat cca 3000Euro vopseaua si vopsitul dar a iesit destul de grava, greu de exprimat in cuvinte!

Jantele, are niste BBS-uri pe `19 buza mare/buza mica iar suspensia sport lasata jos de tot il ajuta mult!

Are folii 3M transparenta 40% pe toate geamurile (mai putin parbrizul)

Masina a iesit super jmecher cu prima ocazie cand il prind am sa fac si poze, desi culoarea alb-perla e greu de prins in poza!

Nu pune kit M, toti deja au, personal mi se pare deja o banalitate!!!

Bafta!

Edited by Sorin Golf 3 cabrio

Am un amic care are exact un coupe lafel ca al tau. Masina de la mama ei a fost alba, un alb intens, frumos rau, dar acum este un superb Alb-Perla...

L-a costat cca 3000Euro vopseaua si vopsitul dar a iesit destul de grava, greu de exprimat in cuvinte!

Jantele, are niste BBS-uri pe `19 buza mare/buza mica iar suspensia sport lasata jos de tot il ajuta mult!

Masina a iesit super jmecher cu prima ocazie cand il prind am sa fac si poze, desi culoarea alb-perla e greu de prins in poza!

Bafta!

pana la urma asa o sa fac si io.o sa raman pe alb mat,plafonu negru mat,jante negre pe 19 si buza cromata,alegerea modelului de jante o sa fie mai dificil,folie am si pe fatza si pe spate,50 %,azi ii comandai si stopuri pe led si beculetze albastre de pus in spate la nr,in locul celor galbene

nu stiu de ce unii cred ca au viziuni mai artistice decat designer-ii auto profesionisti;e ca si bradul de craciun:daca il impodobesti cu gust si nu il ,,incarci'' prea tare e un brad reusit;daca arunci ,,zorzoane'' aiurea pe el pana la refuz,devine un pic ridicol

poate ca observatia mea se datoreaza stilului meu mai conservator,evident fiecare face absolut ce vrea cu masina lui,nu da socoteala nimanui;dar subliniez parerea mea:masina arata superb(mai putin pleoapele)asa cum e si nu cred ca se merita investit in niste transformari care nu ar ajuta-o din punct de vedere estetic(indraznesc sa recomand sa nu pui nici macar folie neagra si nici jentile sa nu le schimbi).

sper sa nu imi iei in nume de rau ce am scris

nu stiu de ce unii cred ca au viziuni mai artistice decat designer-ii auto profesionisti;e ca si bradul de craciun:daca il impodobesti cu gust si nu il ,,incarci'' prea tare e un brad reusit;daca arunci ,,zorzoane'' aiurea pe el pana la refuz,devine un pic ridicol

poate ca observatia mea se datoreaza stilului meu mai conservator,evident fiecare face absolut ce vrea cu masina lui,nu da socoteala nimanui;dar subliniez parerea mea:masina arata superb(mai putin pleoapele)asa cum e si nu cred ca se merita investit in niste transformari care nu ar ajuta-o din punct de vedere estetic(indraznesc sa recomand sa nu pui nici macar folie neagra si nici jentile sa nu le schimbi).

sper sa nu imi iei in nume de rau ce am scris

inteleg perfect ce vrei sa spui si nu as avea de ce sa iti iau in nume de rau ce ai scris,doamne fereste,sunt de aceeasi parere cu tine ca e mult mai apreciata o masina care are modificari subtile care sa nu iti sara in ochi decat una mult prea impodobita,nimic mai adevarat

Edited by Ciupanezu

Vezi sa nu iti transformi masina intr-un mascarici,nu e genul de masina pe care sa o tunezi pt asa ceva ia-ti o HondaCivic.

Pt. Sorin Golf 3 cabrio - kitul M nu este nici pe departe banal.

Pt. Sorin Golf 3 cabrio - kitul M nu este nici pe departe banal.

1-a din 7-8 E46 are kit M. Unde mai pui ca sunt multe E30, E36, E34, dacii, audi, etc cu bari M3 E46, deci?

Pt. initiatorul topicului: Lasa-i barile ei, sunt oricum deosebite fata de cele ale sedanurilor si parerea mea ca dau mult mai bine decat cele tip M

Bafta!

pana la urma asa o sa fac si io.o sa raman pe alb mat,plafonu negru mat,jante negre pe 19 si buza cromata,alegerea modelului de jante o sa fie mai dificil,folie am si pe fatza si pe spate,50 %,azi ii comandai si stopuri pe led si beculetze albastre de pus in spate la nr,in locul celor galbene

Sincer, nu fi Þãran :)

nici tie nu`ti plac?:blink:

Cum sa se arda angel-urile? Niste angeluri foarte bune au o durata de viata de cca 15 mii ore.

Exista si angeluri mai slabe calitativ, exista angeluri care au durata de functionare de cca 100 ore, tu de care ai?

Daca mai ai probleme cu ele contacteaza-ma.

Edited by Sorin Golf 3 cabrio

Cum sa se arda angel-urile? Niste angeluri foarte bune au o durata de viata de cca 15 mii ore.

Exista si angeluri mai slabe calitativ, exista angeluri care au durata de functionare de cca 100 ore, tu de care ai?

treaba este ca eu cat merge masina merg si farurile...si atunci logic ca si durata lor de viata scade,avand in vedere ca merg in fiecare zi cu masina cam 1 -2 ore pe zi iar vineri ,sambata ,duminica 4-5 ore pe zi ma tin cam 6 luni -7 luni angelurile si sincer ma deranjeaza sa tot dezlipesc si sa lipesc la ele demontand farurile (infine doar geamul) plus ca nu prea stau asa de bine pe marginea oglinzii

Edited by POIUYT

si io tot am probleme cu angelsurile,adica nu cu angelsurile,cu cutiutzele alea negre de unde se alimenteaza.mi se tot arde cate`o cutiutza dinaia n`am vazut asa ceva:)

si io tot am probleme cu angelsurile,adica nu cu angelsurile,cu cutiutzele alea negre de unde se alimenteaza.mi se tot arde cate`o cutiutza dinaia n`am vazut asa ceva:)

OK...scuze de off topic :blink:

parerea mea e ca daca vrei sa o faci beton ca si look ,fa-o alb perlat cu plafon negru lucios, + niste jante cu buza mare si iz donee!!!

Haideti sa continuam discutia despre angel-eyes aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=16364 Nu au probleme cu droserele iar inelele vin perfect pe conturul farului. Se vand si componente separat (drosere/inel)

Nu vreau sa "poluam" un topic care poate va devenii interesant!

Pt. initiator: Am un alt amic care si-a vopsit BM-ul alb cu plafonul negru. Are si folii pe geamuri (toate fara parbriz) sincer mie personal nu-mi place, parca ar fi o masina facuta din bucati, se vede urat rau acel plafon...

Bafta la modificat si asteptam primele poze cu ce s-a realizat!

Haideti sa continuam discutia despre angel-eyes aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=16364 Nu au probleme cu droserele iar inelele vin perfect pe conturul farului. Se vand si componente separat (drosere/inel)

Nu vreau sa "poluam" un topic care poate va devenii interesant!

Pt. initiator: Am un alt amic care si-a vopsit BM-ul alb cu plafonul negru. Are si folii pe geamuri (toate fara parbriz) sincer mie personal nu-mi place, parca ar fi o masina facuta din bucati, se vede urat rau acel plafon...

Bafta la modificat si asteptam primele poze cu ce s-a realizat!

vineri o bag la vopsit.prababil luni o sa revin cu primele poze,am ramas la alb,multi mi`au zis ca nu se merita sa o fac portocalie,jante o sa pun ceva in genu celor din poza

post-2710-1200515059_thumb.jpg