Jump to content

Bmw 330 ci e46

Smiley89

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Parerea mea:

Cauta jante pe `19 sau daca vrei ceva deosebit pe `20, cu 5 spite cat mai subtiri, sa se vada prin ele cat mai mult si nu negre!

Vopseste-o alb-perlat, nu alb simplu, inclusiv plafonul.

Daca ai posibilitatea pune-i o suspensie sport de calitate care s-o coboare cativa centimetrii buni!

foarte frumoasa, eu cu siguranta as intoarce capu dupa acest coupe :blink:

si inca o chestie, nu recomand eleronul pe luneta, si eu mi-am pus si peste 1 luna l-am dat jos, strica toata linia de coupe. stopurile cu led-uri da

Edited by kewlya

perlat ar fi fost si mai bine. :blink:

cateva lucruri marunte agreseaza ochiul, in rest a iesit frumos.

schimba jantele ( ceva mare, cu buza cromata ), rezolva clantele de la portiere, suportii de la oglinzi si ornamentele laterale de la geamuri, mai sunt cateva detalii carora ar trebui sa le dai atentie pe la bara fata.

frumoasa, bafta

post-2084-1200865732_thumb.jpg

untitled.bmp

perlat ar fi fost si mai bine. :blink:

cateva lucruri marunte agreseaza ochiul, in rest a iesit frumos.

schimba jantele ( ceva mare, cu buza cromata ), rezolva clantele de la portiere, suportii de la oglinzi si ornamentele laterale de la geamuri, mai sunt cateva detalii carora ar trebui sa le dai atentie pe la bara fata.

frumoasa, bafta

da sunt cateva mici scapari,am vrut mai mult ca idee sa vad cum arata pt ca daca nu o sa fiu multumit de cum se comporta colantul o sa o vopsesc...

incredibila...deci asa ceva imi doresc si eu un coupe alb cu folii fata/spate minim 75% si niste jante negre cu buza cromata, si daca iti plac Lambo doors go for it, e chestie de gusturi

nu esti de acord cu lambo`urile?io am vazut poze cu un coupe cu lambo din...arges parca...super misto...da problema e sa si reziste nu sa le tin 1 luna

Acu cateva saptamani am avut pt. putin timp un coupe albastru cu lambo, senzatie...si nu vorbesc din poze...! Desi sunt din Bucuresti unde lumea a mai vazut asa ceva, se holbau toti ca matza in calendar...

Te asigur ca dau bine rau cu un singur inconvenient: Incomode rau de tot la urcarea sau coborarea in/din autoturism!

Edited by Sorin Golf 3 cabrio

Si ce faci dup-aia? Parchezi pe trotuar si stai cu usile deschise 2 ore sa le vada toti copiii?

Nu arata rau masina asa, rezolva detaliile respective si esti ok. Pe la eleron pe acolo parca mai sunt probleme.

Eu cu banii de lambo doors si vopsit si alte isterii, imi plateam niste rate la un e92. Acuma fiecare cu matematica lui...

topicul asta e deschis in 15 ian 2008, azi suntem in 21 ian 2008 dar postul cu "gata masina" e in 20 ian 2008..deci dupa 5 zile masina e deja revopsita cu tot cu schimbare de culoare (heheheeeeee....) ceva nu e in regula... o vopsitorie COMPLETA cu schimbare de culoare NU se poate face in cateva zile, mai ales ca 2-3 zile tot a asteptat sfaturile noastre...

deci va las pe voi sa trageti urmatoarele concluzii :blink:

parerea mea e ca a colantat-o, operatie care se poate face in cateva ore :)

Super misto, dar nu se strica vopseaua de la autocolant???

P.S.: Ai grija ce lambo-doors iti pui ca am vazut cazuri cand le-au picat usile in cap proprietarilor...si doare rau :blink:

Edited by Emi

P.S.: Ai grija ce lambo-doors iti pui ca am vazut cazuri cand le-au picat usile in cap proprietarilor...si doare rau :)
offtopic:

asta din cauza ca multe balamale pt "lambo doors" care ajung la noi in tara sunt concepute pt show room, nicidecum ca masina sa mearga pe strada...

ontopic:

dovezi ca masina e colantata:

de ce credeti ca manerul (clantza) de la usa e culoarea gri?... si profilul acela din spatele manerului????

post-176-1200879404_thumb.jpg

pt ca acolo se pune ft ft greu colantul, aproape nu se poate pune datorita profilului :)

spune-i celui care a taiat in jurul coditei de pe portbagaj sa mai dea de pomana, prea ii tremura mana :blink:

post-176-1200879521_thumb.jpg