Jump to content

370 de BMW-uri, lovite la transportul spre SUA

BRANDEX

Recommended Posts

depinde de termenii contractului pe care il propune dealerul , e multa lume in state care isi transporta masina in nume propriu nu in numele dealer-ului . daca sint transportate de dealer sau importator oamenii se pot asocia sa ceara toti masini noi , altele , dar asta presupune cam multa asteptare , hirtogarie .

oricum cred ca fie importatorul fie casa mama vor investiga pt o presupunere de sabotaj al concurentei...

Dupa poze nu erau 370 de exemplare de M numai.

Ce stiri si pe site-ul ala..

Titlu:

Lovitura grea pentru clientii americani ai BMW: 370 de exemplare M3 au fost avariate in timpul transportului spre SUA.

Text stire:

Supararea reprezentantilor din SUA a companiei germane este cu atat mai mare cu cat majoritatea masinilor care au fost lovite in timpul transportului erau exemplare M3 de ultima generatie.

Nu se citea daca titlul nu era tras de par..

desi nu e a mea niciuna, imi vine sa plang de oftica :):(:)

asa minunatii de masini si faramate asa aiurea...dar se vor repara cele de reparat si se vor vinde ca "noi" :blink:

Oricum reparatiile vor fi facute profesionist, pentru clienti nu este nici o tragedie..

Asta e ca si cum ma dau peste cap de 3 ori, duc masina la AB sa o repar profesional si pun anunt la sectiunea "Mica Publicitatea" si nu o sa carcoteasca nimeni ca a fost lovita masina.

asa minunatii de masini si faramate asa aiurea...dar se vor repara cele de reparat si se vor vinde ca "noi" :blink:

Oricum reparatiile vor fi facute profesionist, pentru clienti nu este nici o tragedie..

Asta e ca si cum ma dau peste cap de 3 ori, duc masina la AB sa o repar profesional si pun anunt la sectiunea "Mica Publicitatea" si nu o sa carcoteasca nimeni ca a fost lovita masina.

mda, probabil ca o fi vorba de "nu stiu, nu s-a-ntamplat nimic" ptr cel ce o va cumpara si el se va duce cu ea acasa "intreaga", vorba vine

nu cred sa-i zica vreunui cumparator ca a fost lovita si reparata "profesional" masina facuta varza ptr ca s-ar gandi omul de doua ori apoi

oricine mi-ar zice mie orice, masina odata lovita, ca iesita din fabrica nu mai este, asta este un truism, dar cam asa este cu masinile astea lovite si reparate

mda, probabil ca o fi vorba de "nu stiu, nu s-a-ntamplat nimic" ptr cel ce o va cumpara si el se va duce cu ea acasa "intreaga", vorba vine

nu cred sa-i zica vreunui cumparator ca a fost lovita si reparata "profesional" masina facuta varza ptr ca s-ar gandi omul de doua ori apoi

oricine mi-ar zice mie orice, masina odata lovita, ca iesita din fabrica nu mai este, asta este un truism, dar cam asa este cu masinile astea lovite si reparate

Pai problema e ca daca aveai comanda de masina si o asteptai in perioada asta, sanse destul de mari ca si a ta sa fi fost prin lotul respectiv. Cu atat mai mult daca ti s-a dat o data de livrare si subit azi ai fost amanat, e destul de clar ca e din lotul cu belea, fara sa iti mai confirme dealerul.

• 2 weeks later...
Si tu poti fi acum victima acestui fapt. Spune un nu hotarat achizionarii unui M model US. Cer sindicatelor si ONG-urilor sa protesteze vehement in numele solidaritatii intre popoare. De asemenea s-a creat un precedent ce poate sa influenteze si pe viitor transporturile de M-uri. Anulati toate tranzactiile acum.... si a cazut bursa.