Jump to content

X5 alb (nou) incendiat

Mishoo

Recommended Posts

Nu a avut nici o alta problema e70-ul decat ca a ajuns pe mana cui nu trebuia...nu e nici prima si nici ultima masina incendiata in Piatra Neamt. Dar cum noi suntem saraci , se vor termina de ars toate celelalte 5 masini care exista in oras(excluzand-o pe a mea :) ) si am scapat! :) Ar fi multe de povestit , insa ceea ce doare e faptul ca vorbim de o fosta frumusete de e70 nou , alb cu pachet aerodinamic :blink:

Poate a fost "combustie spontana".... :blink: :)

Apropo, casco are clauza de combustie spontana?

Ei pe naiba, cine a mai pomenit asa ceva

Pai uite un exemplu din 1966:

http://paranormalinsider.com/2008/01/spont..._combustion.php

Stimabile, ma refeream la clauza de combustie spontana in casco, de combustia spontana ca fenomen cred ca au auzit cam toti userii. :)

Theo, avem clona?

e o saracie de orasel Piatra Neamt...sa fie acolo paradisul mafiotilor? :blink:

E o saracie de tara Romania....dar se cumpara multe masini de lux cu banii jos...

Alaltaieri la o spalatorie am vazut cum 2 domnisoare au iesit prima cu un a4 cabrio si a doua cu un merc cls...numere de NT..ma gandesc ca n-or fi surori si au castigat la loto...

inclin sa cred ca a fost vorba de o reglare de conturi, cineva a stiut ceva date despre masina asta

fusese adusa de putin timp in tara, nu avea casco inca, numai bine pentru platit o polita

bine ca nu a ars cu proprietarul inauntru totusi si cred ca tara noastra draga mai are de aratat multe la capitolul lume interlopa si reglari de conturi

si nu pot sa nu-mi aduc aminte, totusi, cum a ars ferrari-ul lui gabi popescu acum vreo 2 ani si s-a facut scrum, iar acolo nu a mai pus nimeni foc pentru ca i s-a intamplat in mers

Poate a fost "combustie spontana".... :blink: :)

Apropo, casco are clauza de combustie spontana?

Ei pe naiba, cine a mai pomenit asa ceva

Pai uite un exemplu din 1966:

http://paranormalinsider.com/2008/01/spont..._combustion.php

Stimabile, ma refeream la clauza de combustie spontana in casco, de combustia spontana ca fenomen cred ca au auzit cam toti userii. :)

Theo, avem clona?

De unde v-a venit ideea asta ?

Theo: scroafe.ro

ontopic: am urmĂŁrit reportajul, nu era omul care speram eu sĂŁ fie , well... ĂŽmi pare rĂŁu pentru el , nu cred cĂŁ a luat foc din senin

Deci daca citesc vreo stire pe net ca a luat foc vreo masina in Valcea, sa il sun pe tata sa il intreb daca masina mai e intreaga in parcare? :) Cine naiba m-a pus sa ii pun iar WLF la numar. :blink:

Edited by WLF