Jump to content

Accident Pisica 21.01.2008

bogdankirk

Recommended Posts

Nu nu eu am fost implicat... doar am vazut urmarile azi dimineata. Despre victime nu stiu dar la cum arata masina este de asteptat(sa speram ca nu).In masina era doar putin sange in dreapta , pe portiera si putin pe scaun.Si ciudat ca masina avea 2 airbag-uri dar care nu s-au declansat,probabil din cauza ca nu purtau centura ...Si volanul cred ca l-a facut asa cu capul ... Edited by bogdankirk

Totusi sunt curios cum de s-a intamplat asa ceva pentru ca acea "curba"din intersectie este o sicana care poate fi abordata cu viteze mult mai mari decat cea pe care a avut-o el cel putin in momentul impactului (banuiesc eu vreo 80).Cred ca i-a iesit cineva in fata ori something ...

Totusi sunt curios cum de s-a intamplat asa ceva pentru ca acea "curba"din intersectie este o sicana care poate fi abordata cu viteze mult mai mari decat cea pe care a avut-o el cel putin in momentul impactului (banuiesc eu vreo 80).Cred ca i-a iesit cineva in fata ori something ...

carosabil cu mazga+slickuri...

pentru cei curiosi : volanul s-a facut asa pt ca s-a tinut tare de el in momentul impactului, pt a nu zbura prin parbriz. am patit la fel si eu intr-un accident pe langa salonta acum vreo 2 ani, iar daca va uitati la parbriz puteti localiza cu usurinta locul unde a dat cu capul... exact la fel am patit si eu. deci se poate trage concluzia ca soferul nu purta centura. nu va ingrijorati prea mult pt sofer, eu intr-o situatie aproape identica am avut doar buza sparta pe dinauntru.

acum nu stiu ce sa zic in legatura cu airbagurile... volanul era in 4 spite si pe el scria SRS airbag , la fel ca in partea dreapta ...dar clar , cel putin soferul nu purta ... de unde banuiesc ca era si cel putin un pasager in dreapta ... urmele de sange de pe portiera si scaunul din dreapta

inchipuitiva ce s-ar intampla daca ar sarii airbag-ul si individul nu ar purta centura

ce viteza ar avea capul si corpul care se apropie de airbag -> airbag care e in plna expansiune => gat rupt 100%

la viteza corpului & capului sa aduna viteza de expansiune a airbag-ului

chiar si cu centura pusa la unele masini airbag-ul provoca leziuni de aceea sa trecut la Dual-Stage Airbag Systems devin Offtopic si mi-o iau :blink: :)

Edited by clauberty