Jump to content

Accident E46 - Sos Metalurgiei

.Bogdan

Recommended Posts

Salutare tuturor ! Nu am mai intrat pe forum aici demult ( nu postez ci doar ma uit si citesc lucruri interesante ) . Eu am fost soferul acelui "bolid de mare viteza" asa cum zic la ProTV . ProTV a umflat aceasta stire cu varf si indesat ( cum au prostul obicei de a o face mereu ) . Cateva detalii :

1. Acel pieton sinucigas nu era electrician ( poate asta ii era calificarea ) , el lucra ca paznic la serele din zona.

2. Nu avea 40 de ani asa cum apare in stire ci era nascut in 1947 ( deci faceti si voi calculul cati ani avea defapt )

3. Nu a cazut ci a fost inconstient pentru ca a venit in fugit in fata masini . Eu l-am observat ca alerga tocmai pe cealalta parte a soselei pe trotuar ( partea stanga ) dar dupa ce m-am uitat la el mi-am vazut de drum uitandu-ma atent la trecerea de pietoni care urma la o distanta de 200m . Intr-o fractiune de secunda l-am vazut in fata masinii la distanta de 2-3 m venind in fuga. Nu am apucat nici sa clipesc ca deja era pe parbriz.

Acum eu m-am ales cu dosar penal nevinovat fiind !!! Si cel mai rau desi o sa raman nevinovat e f.posibil sa-mi apara in cazier si sa "am cazier" asa cum se spune in popor. A fost ghinion curat, acum astept decizia din partea politiei.

Am citit si eu linkul dat de tine si am mai citit si altele. Eu nu inteleg de ce astfel de teribilisti nu au masini pe masura viselor lor. Taticul putea sa le ia la fel de usor un Murcielago sau Ferrari, nu un amarat de BMW. Zau, baietii astia traiesc intr-o realitate paralela, nu au nimic de a face cu bunul simt si cu responsabilitatea.

Back to topic: Nu tin cu ursul si nici cu padurarul, dar am revazut reportajul. "Electricianul" a fost luat pe partea STANGA a masinii, deci soferul A AVUT TIMP FIZIC ca impactul sa fie evitat. Totusi, NU avea ce sa caute pe carosabil!

Nu cred ca esti masura sa vorbesti despre accident mai ales bazandu-te pe ceea ce ai vazut la TV .... daca ai fost la fata locului si ai vazut as fi inteles dar cum tu te bazezi numai pe auzite nu cred ca are rost discutia pe care o porti tu . Tie cand la 200m iti urmeaza o trecere de pietoni tu te uiti dupa cai verzi pe pereti pe trotuarul din partea stanga , in loc sa fii cu ochii la trecerea de pietoni ce urmeaza. In locul tau as tacea din gura ca se pare ca esti pe dinafara . Masina nu mi-a luat-o taticu ci am luat-o pe banii mei :blink: . Nu port vina nici unui inconstient care o ia la fuga in fata unei masini , traversand prin loc nepermis o strada cu 2 sensuri de mers in ambele parti :) . Se pare ca nici tu nu esti prea departe ca cel ce mi-a sarit in fata ( Dumnezeu sa-l ierte )

Edited by Ciupanezu

Se impun cateva precizari. Vad ca ai rasfoit posturile si sari direct la cearta (am observat ca a fost cenzurata de unul dintre moderatori), fara sa fi inteles ce am scris de fapt:

1. Afirmatia cu Murcielago, Ferrari, bunul simt si responsabilitatea nu ti se adresau! A fost facuta referitor la linkul postat de @Loladezamora. Pana aici am fost clar? :blink:

2. Nu m-am bazat niciodata pe ceea ce am vazut la TV, am comentat urmele de pe masina, in conditiile in care, asa cum spui si tu, soseaua avea cate doua benzi pe sens. Oricum, "electricianul" nu avea ce cauta pe sosea. Sunt curios, era cumva si baut?

3. Te rog sa nu mai faci afirmatii despre cum as fi sau nu si nici comparatii. Inteleg ca treci printr-o perioada grea, dar nu iti descarca tensiunea facand afirmatii gratuite la adresa mea.

Daca toate acestea iti sunt clare, putem continua discutia. Daca nu, considera ca fiecare dintre noi a spus ceea ce era de spus.

Dumnezeu sa il ierte iar tie multa bafta!

Edited by CC23298

Salutare tuturor ! Nu am mai intrat pe forum aici demult ( nu postez ci doar ma uit si citesc lucruri interesante ) . Eu am fost soferul acelui "bolid de mare viteza" asa cum zic la ProTV . ProTV a umflat aceasta stire cu varf si indesat ( cum au prostul obicei de a o face mereu ) . Cateva detalii :

1. Acel pieton sinucigas nu era electrician ( poate asta ii era calificarea ) , el lucra ca paznic la serele din zona.

2. Nu avea 40 de ani asa cum apare in stire ci era nascut in 1947 ( deci faceti si voi calculul cati ani avea defapt )

3. Nu a cazut ci a fost inconstient pentru ca a venit in fugit in fata masini . Eu l-am observat ca alerga tocmai pe cealalta parte a soselei pe trotuar ( partea stanga ) dar dupa ce m-am uitat la el mi-am vazut de drum uitandu-ma atent la trecerea de pietoni care urma la o distanta de 200m . Intr-o fractiune de secunda l-am vazut in fata masinii la distanta de 2-3 m venind in fuga. Nu am apucat nici sa clipesc ca deja era pe parbriz.

Acum eu m-am ales cu dosar penal nevinovat fiind !!! Si cel mai rau desi o sa raman nevinovat e f.posibil sa-mi apara in cazier si sa "am cazier" asa cum se spune in popor. A fost ghinion curat, acum astept decizia din partea politiei.

Ce viteza aveai?

49.9 km/h

cam asta-i ceea ce se cheama un raspuns scurt pe doi

dar eu ma asteptam sa raspunda @Maryan

Daca nu ti-ai dat seama, @Horika87 este ... Garcea din poveste. Uite, recunoaste si el:

vezi ca am fost pe aproape..

Later Edit: @Loladezamora: lasand gluma la o parte, cred ca viteza conteaza mai mult sau mai putin. "Electricianul" NU avea ce cauta pe carosabil! Pietonii nu au ce cauta pe carosabil inafara zonelor special destinate/amenajate. Daca @Maryan mergea cu viteza (si asta se poate stabili, noi aici facem doar presupuneri) poate avea o urgenta...etc.

Edited by CC23298

corect my friend , eu sunt cel care a am facut procesul verbal

49.9 km/h

cam asta-i ceea ce se cheama un raspuns scurt pe doi

dar eu ma asteptam sa raspunda @Maryan

Daca nu ti-ai dat seama, @Horika87 este ... Garcea din poveste.

uite, recunoaste si el:

vezi ca am fost pe aproape..

Politia e cu ochii pe tine ! Siguranta si incredere! :blink:

Va multumesc pentru raspuns, baieti! dar nu mai vorbiti toti deodata, decat pe muzica

Pietoni care traverseaza aiurea: stiu pe cineva care a luat pe capota la nici 10m de rosu si trecere de pietoni, pe calea Victoriei, o tipa care trecea printre masinile care opreau la rosu (deci viteze mici, nici 10km/h nu mai aveau); sange, urgenta, politie... pur si simplu nu a vazut-o

btw ce grad ai, Horica?