Jump to content

bricheta e46

aXeL

Recommended Posts

Azi am vrut si eu sa aprind bricheta, apas si...nimic, n-a ramas blocata revenea la pozitia normala, am tot apasat eu dar nimic, banuiesc ce s-a intamplat...am avut incarcator pt telefon bagat( de ala de bazar, nu original oricum de acum nu mai bag de nici un fel) si cred ca s-au largit piciorusele alea in care intra. Ce sa fac sa ma duc sa schimb toata bricheta ? O costa mult si aia ?

Guest juststy
eu zic ca vei iesi mult mai bine daca iti iei 1000 de brichete normale, sau 100 zippo daca tot vrei sa folosesti brcheta, nu merita efortul de a o schimba daca nu exista o varianta mai ieftina si rapida , parerea mea :) :blink:

s-au largit lamelele brichetei!

scoate bricheta si vezi ca in suportul ei in intinerior sunt doua lamele, apropie-le putin dar fara sa atingi plusul ca face scurt, adica impinge-le spre interior fara sa atingi nimic alceva. Bafta

eu zic ca vei iesi mult mai bine daca iti iei 1000 de brichete normale, sau 100 zippo daca tot vrei sa folosesti brcheta, nu merita efortul de a o schimba daca nu exista o varianta mai ieftina si rapida , parerea mea :) :blink:

scoate bricheta si vezi ca in suportul ei in intinerior sunt doua lamele, apropie-le putin dar fara sa atingi plusul ca face scurt, adica impinge-le spre interior fara sa atingi nimic alceva. Bafta

Mersi, la asta ma gandeam si eu, si solutia lui remusratiu ar fi buna, dar sa am BMW, sa-mi ceara cineva foc si sa-i zic ca nu-mi merge bricheta ...am niste prieteni care ar face o mica comedie pe treaba asta + ca si eu sunt putin nebun, nu suport sa nu-mi mearga ceva la masina! :) Thx!

eu zic ca vei iesi mult mai bine daca iti iei 1000 de brichete normale, sau 100 zippo daca tot vrei sa folosesti brcheta, nu merita efortul de a o schimba daca nu exista o varianta mai ieftina si rapida , parerea mea :) :)

+ ca si eu sunt putin nebun, nu suport sa nu-mi mearga ceva la masina! :) Thx!

oho cat de bine te inteleg :blink: , eu mai mult am glumit ... si eu sunt la fel indiferent ce nu merge la masina pana nu il fac ... nu dorm bine ... :)

dar sa incerci cu ceva de plastic mai dur, sau cum a spus cineva mai sus scoate o borna

va trebui sa pui ceasul din nou daca dureaza mult pana pui borna la loc

bricheta noua am luat eu de la Bavaria ~ 30 Ron

verifica sa nu se fi ars siguranta totusi ptr ca am intalnit o situatie asemanatoare pe un golf 5 cand nu mai vroia sa iasa bricheta si era de la o siguranta arsa

Mersi Answer, sper sa ma descurc...dar stai asa ca acum imi dau seama ca tabloul cu sigurante nu e unde credeam eu adica in stanga volanului, acolo e compartimentu de manusi, zi-mi unde este si ala pls :blink: Thx!

In spatele torpedo-ului. Deschizi torpedoul, il golesti, si partea din spate se vede panoul de sigurante. Are doua cleme care se rotesc si se "deschide".

Ca fapt divers, am avut aceeasi probleme cu clemele de la bricheta. Numai ca am facut operatiunea invers. :) Mai intai am bagat surebelnita, am facut scurt, am rezolvat clemele iar apoi am inlocuit siguranta arsa :)

Spor!

Am facut ieri operatiunea propusa de voi si nu am reusit sa o fac, trebuie sa le indoi putin mai mult catre interior, s-a simtit ca au inceput sa se "impiedice" cum ar trebui dar cum ziceam trebuie sa trag mai mult de ele si mi-e frica sa nu le rup de tot, oricum astazi o sa mai incerc ce-o fi o fi. Doar ca sa verific, este vorba de cele de pe lateral de cele de jos nu ?

Pentru a nu mai deschide alt topic o intrebare, aseara am obs ca butoanele din spate de la geamuri nu erau luminate, ar trebui sa fie nu-i asa ? care ar fi cauza ? off numai probleme :blink:

Edited by aXeL

Am facut ieri operatiunea propusa de voi si nu am reusit sa o fac, trebuie sa le indoi putin mai mult catre interior, s-a simtit ca au inceput sa se "impiedice" cum ar trebui dar cum ziceam trebuie sa trag mai mult de ele si mi-e frica sa nu le rup de tot, oricum astazi o sa mai incerc ce-o fi o fi. Doar ca sa verific, este vorba de cele de pe lateral de cele de jos nu ?

Pentru a nu mai deschide alt topic o intrebare, aseara am obs ca butoanele din spate de la geamuri nu erau luminate, ar trebui sa fie nu-i asa ? care ar fi cauza ? off numai probleme :blink:

sunt luminate toate cele 4 butoane

• 1 month later...

Pentru a nu mai deschide alt topic o intrebare, aseara am obs ca butoanele din spate de la geamuri nu erau luminate, ar trebui sa fie nu-i asa ? care ar fi cauza ? off numai probleme :)

-Da, intradevar este vorba de acele "urechi" din lateral de jos, si oricum nu se rup asa usor pentru ca sunt din tabla otelita, si sunt convins ca nu le-ai zapacit incat sa-ti faci probleme ca daca insisti inca odata o sa se rupa, asa ca mai incearca.

-refritor la "off numai probleme", sti cum e, ai masina iti dai de lucru......... :blink:

Edited by mahabidi