Jump to content

Masina mea e Euro1 sau Euro2?

Dany_Arad

Recommended Posts

525td, cod motor: 256T1, fabricat in 1995, stie cineva ce Euro are? 1 sau 2?

Daca ar fi sa o luam dupa actele mele,ar trebui sa fie euro2.Al meu e din 09/1994 tot 525td.Fa-i mai bine o consultare la RAR ca din cate imi dau seama e o loterie cu normele astea de poluare.

525td, cod motor: 256T1, fabricat in 1995, stie cineva ce Euro are? 1 sau 2?

Daca ar fi sa o luam dupa actele mele,ar trebui sa fie euro2.Al meu e din 09/1994 tot 525td.Fa-i mai bine o consultare la RAR ca din cate imi dau seama e o loterie cu normele astea de poluare.

Loterie?! Mai degraba as numi-o ruleta ruseasca :) va scrie o victima a acestui joc :) fara dar si poata fa o consultare oficiala pe hartii te costa 100 de lei nu una verbala in pauza de cafea a inginerului cum am facut eu :) As putea sa mi leg o pancarta de gat pe care sa scriu "Cine face ca mine , ca mine sa pateasca!" Sper sa nu mai treca nimeni prin ceea ce trec eu :) multa bafta! ;)

• 2 weeks later...

5'arul meu : 525 TDS E34 - 256T1 - 105 KW /4800 prima inmatriculare 11/1992 -- am facut cerere consultanta la RAR - EURO1 .

Daca era de prin 94 95 si il scoteau euro 2 tot atat era taxa asa stau linistit si chiar vreau sa il inmatriculez

Bafta si atentie la SCHADST....

Edited by holby

5'arul meu : 525 TDS E34 - 256T1 - 105 KW /4800 prima inmatriculare 11/1992 -- am facut cerere consultanta la RAR - EURO1 .

Daca era de prin 94 95 si il scoteau euro 2 tot atat era taxa asa stau linistit si chiar vreau sa il inmatriculez

Bafta si atentie la SCHADST....

Nu cred ca il scoteau.Din cate am inteles tds-ul doar din 96 pe e39 e euro 2 la rar.C ulmea ca td-ul e euro 2 si din 94(vezi cazul meu).

Salutare la toata lumea.

As avea si eu o intrebare:

tinand cont ca s-au stabilit cat de cat noile valori ale taxei de prima inmatriculare as vrea si eu sa stiu daca masina mea e Euro 1 sau Euro 2?

Sau stiti undeva pe net unde pot sa vad? (la RAR pe site erau doar masinile de la Euro3 in sus).

Masina e: E34, 525 TDS din luna noiembrie 1994.

M-as bucura sa fie Euro2 ca atunci taxa ar fi 1263 EUR si mi-as inscrie si eu masina in Romania (momentan e inscrisa in Austria).

Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

daca masina a fost fabricata pentru germania austria are cu siguranta euro 2, daca masina a fost pentru eblgia danemarca olanda la RAR nu iese euro2. Xunosc multe cazuri de bmw-uri aduse din belgia sau oalnda la care nu le iese euro2 e39 din 96 din Belgia nu a iesit euro2.

Deci daca masina ta e din austria si nu e importata din unu din statele de mai sus cu siguranta ai euro2

• 4 weeks later...

Tot Euro1 e desi a fost fabricata pentru Austria (unde a fost inscrisa de la inceputurile ei si este inscrisa in continuare).

Si sa stiti toti: are dreptate Bogdan Chis: tot ce e E34 TDS este Euro1, E39 TDS este Euro2.

Eu o tin inscrisa in Austria, nu o mai inscriu in Romania.

Tot Euro1 e desi a fost fabricata pentru Austria (unde a fost inscrisa de la inceputurile ei si este inscrisa in continuare).

Si sa stiti toti: are dreptate Bogdan Chis: tot ce e E34 TDS este Euro1, E39 TDS este Euro2.

Eu o tin inscrisa in Austria, nu o mai inscriu in Romania.

va salut masina mea este e 34 525 tds din 1995 si este euro 1

la mine inmatricularea nu a fost o problema am facut recarosare pe o masina din 89 pe benzina ca sa ocolesc taxa de prima inmatriculare care in luna iunie era imensa

Mi -am rezolvat problema, mi-am luat inima in dinti am plecat in bulgaria si am inmatriculat masina m-a costat 500 de euro(inatricularea cu tot cu comision) + 100 de euro platforma ca aveam numere rosii si nu puteam trece cu masina pe teritoriul Bulgariei. Totul a durat aproximativ 3 ore cu tot cu notar(unde am facut procura) si o cafea! Bafta!