Jump to content

am vazut un accident

verssatu

Recommended Posts

S-a intamplat acum max 40 min, in fata sediului antena1 din baneasa, pe sensul de intrare in bucuresti.Tind sa cred ca a fost vorba de o traversare prin loc nepermis. Masina, un cielo. Cand am trecut, se efectuau masuratorile: distanta de franare-aprox 20-22 de metri, in linie dreapta. (deci nicio intentie de a evita incidentul)

Carosabilul era semi umed. Masina nu era avariata frontal, doar parbrizul spart pe centru si infundat inspre habitaclu. Ambulanta plecase de cateva minute...traficul putin incomodat pentru ca masina era oprita in pozitie normala de mers, pe banda 2. (langa axul drumului).

Am trecut si eu pe acolo cand se faceau masuratorile, mie mi s-au parut a fi in jur de 40 de metri. Sigur i s-au blocat rotile (nu are abs) si nu a putut sa vireze...

la 40 m de frana masina ar trebui sa aibe ~100km/h, sigur ai estimat bine?

la 40 m de frana masina ar trebui sa aibe ~100km/h, sigur ai estimat bine?

Cred ca pe la 50 ar fi avut 100 km/h, dar in conditii ideale de franare. Cielo nu are niste frane prea bune, si avand in vedere ca i s-au si blocat rotile probabil ca s-a marit distanta de franare.

Eu cred ca am estimat bine, am trecut mergand incet pe banda 3 iesind din Bucuresti, si accidentul era pe banda 3 intrand in Bucuresti, exact in fata la Antena 1. Urmele de franare erau marcate de politisti, altfel probabil nu as fi vazut exact unde se termina.

k, televiziunile nu au fost pe faza... :blink:

Stiti ce ma mira? Accidentul s-a intamplat chiar sub botul lui Voiculescu, iar acolo nu era decat portarul... Sau, fiind vorba de un Cielo, nu au considerat ca merita sa iasa din cladire...

Eu cred ca am estimat bine, am trecut mergand incet pe banda 3 iesind din Bucuresti, si accidentul era pe banda 3 intrand in Bucuresti, exact in fata la Antena 1. Urmele de franare erau marcate de politisti, altfel probabil nu as fi vazut exact unde se termina.

la fel am trecut si eu. era si o sticla (pet) plin cu apa(?)in fata masinii la aprox 15 metri. am banuit ca e vorba de un aurolac spalator de geamuri...

probabil ai trecut mai tarziu: eu am vazut doar marcajele cu creta pe asfat si atunci intindeau si banda...probabil nu terminasera de trasat si de aceea am estimat doar 20 metri. pe de alta parte 100km/h nu prea ar fi avut cum sa aiba pentru ca nu era la mai mult de 200 de metri de plecarea de la semafor. iar demarajul cielo-ului nu cred sa-l avanajeze prea tare...

oricum, partea care m-a intrigat cel mai tare e ca urmele de franare erau in linie dreapta. probabil si lipsa abs-ului a facut directia inutila...