Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vreau stopuri E46

user008

Recommended Posts

Dupa cum scrie in titlu vreau sa-mi iau stopuri de pe ebay : vezi link : http://fahrzeugteile.search.ebay.de/e46-li...ssPageNameZWLRS .Nu pricep mai nimic in geermana , nu are si versiune engleza site-ul ? Sau niste indicatii de utilizare, eventual traducerea unor termeni des utilizati ,cum ar fi modalitatea de achizitie,respectiv transportul sau orice alte elemente ajutatoare. 10X.

Le :preturile sunt chiar atractive.

Edited by user008

Pai nu trebuie sa stii prea multa germana

Tu trebuie sa te uiti numai daca stopurile sunt ptr e46 face-lift ptr modelul fara face-lift. Aici te ajuta anii aia "98-02, sau 1998-2001" samd

In ceea ce priveste transportul, poti sa trimiti cu incredere un email in engleza vanzatorului (ai undeva in partea dreapta "Frage an den Verkäufer").

Toate astea sunt valabile in conditiile in care ai deja un cont ebay.

Am reusit sa comunic cu cativa vanzatori. Mi-au raspuns relativ repede. Nu-s lamurit cu costurile achizitiei(in afara de pretul produsului). Prin paypal nu pot deocamdata din cauza cardului. Am cerut emitatorului cardului sa faca cumva sa mearga pt. plati on-line. In cel mai rau caz imi fac un cont in euro ,la o banca , pt. plati. Am vazut ca multi accepta si plata la livrare, sau cel putin asa scrie acolo.La primele 2-3 cumparaturi o sa fie mai greu ... Edited by user008

Am reusit sa comunic cu cativa vanzatori. Mi-au raspuns relativ repede. Nu-s lamurit cu costurile achizitiei(in afara de pretul produsului). Prin paypal nu pot deocamdata din cauza cardului. Am cerut emitatorului cardului sa faca cumva sa mearga pt. plati on-line. In cel mai rau caz imi fac un cont in euro ,la o banca , pt. plati. Am vazut ca multi accepta si plata la livrare, sau cel putin asa scrie acolo.La primele 2-3 cumparaturi o sa fie mai greu ...

e f simplu sa faci un cont paypal ..In max 3 zile e functional !...Nu ai un cont in euro la banca si un card atasat ?,,,De preferat sa aiba banca si acces online E mai simplu sa vezi la pc tot ce misca in cont !

Edited by myxage

• 3 weeks later...
Intre timp am facut cont pe , ebay , paypal ,mi-am facut si un nou card......azi au sosit si primele comenzi de pe ebay...super incantat. Stopurile le-am castigat la licitatie , mi-am mai luat si inele cromate pentru bord. Mai trebuie sa soseasca si niste stickere cu sigla M (de dimensiuni mici 1cm/1,7cm pentru jante ,bord si mai vad eu unde le gasesc locul). Multumesc pentru sfaturi. Chiar util si ieftin ebay-u asta. Si multe produse.....

post-5748-1203328415_thumb.jpg

post-5748-1203328443_thumb.jpg

post-5748-1203328468_thumb.jpg

post-5748-1203328492_thumb.jpg