Jump to content

Se pot da in judecata cei de la DN?

330xi

Recommended Posts

Ieri, pe 28 inauarie aveam de gand sa calatoresc de la Barlad la Comanesti/Bacau. De obicei folosec ruta Barlad - Maraseti- Bacau-Comanesti. De data asta m-am gandit ca ajung mai repede pe Adjud Onesti Comanesti...asa gandeam eu...dupa Caiuti am intrat intr-o groapa si am taiat ambele cauciucuri pe partea dreapta. Am sunat un prieten si a venit cu cauciucurile de vara si am putut sa ajung acasa...vreo 3 ore pierdute...

In Onesti era un echipaj de politie pe care l-am intrebat ce sa fac in cazul meu...mi-au "recomandat ca ... :blink: ...trebuie sa merg cu viteza redusa pe drumurile din zona"...n-am avut o ranga ca le spargeam capu...cand am taiat cauciucurile nu aveam mai mult de 40 km/h in afara localitatii...

Intrebarea mea este daca pot sa fac ceva sa-i fac pe cei de la drumuri nationale sa plateasca...cele 2 cauciucuri ma costa cel putin 14-15 milioane (225/45/R17)...'

Exista vreun precedent in care cei de la DN au fost dati in judecata si s-a obtinut castig de cauza?

Cel de la Casco e bun amic cu mine si m-a sugerat sa tai cauciucurile si sa spun ca mi-a facut cineva felul in parcare... :)

OK...am inteles...dar cei de la Casco acepta astfel de situatii?

DA

Zau asa? :) :) :blink:

Dovada de la politistul din comuna respectiva e de ajuns?...bineinteles..in afara de anvelopele taiate...hehehehe

Daca ai Casco verifica inainte ce clauze ai in contract.Daca ai si vandalismul acoperit poti si sa zici ca ai gasit masina cu cauciucurile taiate. oricum e mai simplu sa spui ce s-a intamplat, iti trebuie dovada de ca sectia de politie in jurisdictia careia s-a intamplat incidentul.

Si UNITA schimba.

Edited by white320ci

Nu meritã efortul. Se pot da În judecatã, dar sã vezi cât ÎÞi ia pânã dai de cei care rãspund de drumul ãla

As vrea sincer sa ma pun cu tunul pe nemernicii de la DN...problema e ca nu am timp destul sa ma ocup de asa ceva...mai mult de jumatate din timp sun t plecat din tara...asa ca o sa merg pe mana celor de la CASCO...acum sa vad ce spun astia...

stiu bine drumul asta blestemat,eu sunt din onesti si mereu il folosesc sa ies spre bucuresti.pt craterele din el tre sa-i multumesti lui costel casuneanu,stiu cu exactitate ca drumul figureaza ca reabilitat.astia asa fac mai nou, nici nu s mai ating d drum fac doar facturile si incaseaza,oricum daca nu iese scandal sanatate

in general se rezolva pe Casco.

trebuie o adeverinta de la Politia pe raza careia s-a intamplat evenimentul.

fotografii cu groapa respectiva

teoretic poti da administratorul drumului in judecata, dar lasa-i pe cei de la asigurari sa o faca.

stiu bine drumul asta blestemat,eu sunt din onesti si mereu il folosesc sa ies spre bucuresti.pt craterele din el tre sa-i multumesti lui costel casuneanu,stiu cu exactitate ca drumul figureaza ca reabilitat.astia asa fac mai nou, nici nu s mai ating d drum fac doar facturile si incaseaza,oricum daca nu iese scandal sanatate

Sunt chiar curios cum face odrasla lui casuneanu cu bugatti-ul ala...pe unde dracu se plimba?

pai bugatti-ul e din banii aia...hehehe..din reabilitare...

niste hoti astia cu drumurile lor, i-as impusca pe toti

ai putea sa-i dai in judecata daca ai bani si poti sa-ti permiti un avocat

si bineinteles, sa-ti placa riscul si suspansul

pentru ca poti sa nu obtii nimic favorabil sau sa fii plimbat o groaza de timp

totusi, stiam ca prin bucuresti au fost dati astia cu drumurile in judecata si au dat bani pe jante si cauciucuri, corectati-ma daca gresesc

n-avem ceva avocati pe forum ca sa ne ajute cu ceva idei?

Salut, colega!

Dane, citeste cu atentie clauzele de vandalism, in special cele asupra anvelopelor; iti spun asta deoarece exista societati de asigurare care peste o uzura de 15% nu iti dau nimic. In cazul acesta, mai bine la faci pe avarie, acolo nu exista norma de uzura. Banuiesc ca ai luat dovada de la politia de pe raza careia s-a intamplat necazul.

Edit: Lasa-i pe cei de la asigurari sa recupereze dauna de la AND, tu bucura-te de concediu!

Edited by CC23298