Jump to content

o intrebare ....

cEasCa

Recommended Posts

cat ai vrei sa "ia"?

pai ma contraziceam cu un prieten .. el zicea ca daca in a1`a merge pana la maxim 40km/h este de 115cp ... si am vrut sa vad cat prinde maxim ,, si spre surprindearea mea la 40 se oprea ... si eram la 4500 rot/min

Inainte parca priendea mai mult din cate imi aduc eu aminte

cat va ia viteza maxima in treapta 1 ? la mine mai mult de 40km/h nu merge .. si parca inainte ajungea la o viteza mai mare ... si cred ca am si limitator de turatie pt ca mai mult de 4.500 rot/min nu vrea ... Este un e46 320d 136 cp

in functie de motorizare si carburant in viteza 1 trebuie sa se duca (daca e sanatoasa) pana la turatia la care e limitata , rezultand astfel si viteza maxima

Am condus eu un E34(masina normal era 525i,dar i s-a pus motor de 524d,fara sa se schimbe cutia,sau altceva),si bine inteles am vrut sa vad cat "ia" in 1-a.Rezultatul : 45 km\h.

deci nu trebuie sa ma sperii si sa cred ca are ceva ... atata e maximul 40km/h in treapta 1 ...

M-am mai linistit ...

E34 cu diff de 2.65 LSD, motor M20B20 ia ~75 km/h in treapta 1.

... Eu cred ca ai o problema cu masina deja.... Eu am un prieten la Constanta care are o verisoara maritata cu fratele sefului de sala de la un restaurant. El e ajutor de ospatar acolo. Dar acum vrea sa ajunga bucatar. Cumnatul lui are un service auto specializat in opel dar lucreaza si audi. Varul sau are un BMW ca al tau. L-a adus din germania ca maica-sa e maritata cu un arab care are o shaormarie. El mi-a zis ca mergand cu spatele ajunge la 110 de km... Deci sigur ai o problema. Pai sa ajungi cu treapta intai la 75 cu un model super sport ca la tau... Ajunge in 45 de secunde la 75 ?

e diesel e normal ca 1-a sa duca doar 40-45..... doar 335d cred ca se duce mai mult ca se duce pana in 5000rpm

la e90 318i 1-a se duce pana in 60

p.s. asa am si eu la passat 2-a pana la 120 :blink:

un e46 320d 150cp (cu toate dezavantajele lui) face un e60 520i 170cp (cu toata benzina lui) pe autostrada de la 140km/h in colo ....este testat de moi...avec mon ami "porcu"(salut frate ,daca citesti sper sa nu iti aduci aminte si sa plangi dinou :) )...

[...] Eu am un prieten la Constanta care are o verisoara maritata cu fratele sefului de sala de la un restaurant. El e ajutor de ospatar acolo. Dar acum vrea sa ajunga bucatar. Cumnatul lui are un service auto specializat in opel dar lucreaza si audi. Varul sau are un BMW ca al tau. L-a adus din germania ca maica-sa e maritata cu un arab care are o shaormarie. ...

Mama ce increngatura :blink:

[...] Eu am un prieten la Constanta care are o verisoara maritata cu fratele sefului de sala de la un restaurant. El e ajutor de ospatar acolo. Dar acum vrea sa ajunga bucatar. Cumnatul lui are un service auto specializat in opel dar lucreaza si audi. Varul sau are un BMW ca al tau. L-a adus din germania ca maica-sa e maritata cu un arab care are o shaormarie. ...

Mama ce increngatura :blink:

Si intrebarea era: cate picioare are pisica? :)

... Eu cred ca ai o problema cu masina deja.... Eu am un prieten la Constanta care are o verisoara maritata cu fratele sefului de sala de la un restaurant. El e ajutor de ospatar acolo. Dar acum vrea sa ajunga bucatar. Cumnatul lui are un service auto specializat in opel dar lucreaza si audi. Varul sau are un BMW ca al tau. L-a adus din germania ca maica-sa e maritata cu un arab care are o shaormarie. El mi-a zis ca mergand cu spatele ajunge la 110 de km... Deci sigur ai o problema. Pai sa ajungi cu treapta intai la 75 cu un model super sport ca la tau... Ajunge in 45 de secunde la 75 ?

si mergand cu fata la 100 :blink: