Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

E60 - Nu se aprind angel-eyes

Recommended Posts

Recent am achizitionat un E60 525d 2004 si nu se aprind angel-eyes. Nu imi da nici o eroare in bord sau ceva de genul.. sigurantele sunt ok. Mi-a zis cineva ca ar trebui activate din calculator sau ceva de genul? Ce ma sfatuiti?

Multumesc.

S-a discutat si tot discutat. Foloseste cu incredere "search". Solutia este update de soft facut la un service BMW. Dureaza circa 6-7 ore si te costa in jur de 100 de euro.

Cel mai idiotic sa schimbi becul de AE la E60. Dupa TIS trebuie sa dai farul jos, ca sa dai farul jos trebuie sa dai bara jos.

In realitate, farul se poate da jos fara sa dai si bara jos daca te chinui putin. Daca ai degetele subtiri poti sa il scoti si direct.

Chiar nu se poate scoate acel soclu prin spate ? :blink:

Practic eu mereu l-am scos prin spate fara sa mut nici farul sau bara. Insa imi ia si cate un sfert de ora cateodata pana termin sa schimb un amarat de bec. Pe scurt, problema e ca becul care ilumineaza cercurile e in interiorul farului la propriu; gaura rotunda din spatele farului nu e chiar in dreptul soclului becului si e destul de mica.

• 2 months later...
Chiar nu se poate scoate acel soclu prin spate ? :twoup:

Practic eu mereu l-am scos prin spate fara sa mut nici farul sau bara. Insa imi ia si cate un sfert de ora cateodata pana termin sa schimb un amarat de bec. Pe scurt, problema e ca becul care ilumineaza cercurile e in interiorul farului la propriu; gaura rotunda din spatele farului nu e chiar in dreptul soclului becului si e destul de mica.

Ai talent :twoup:, m-am chinuit 5 ore :D sa schimb un amarat de bec ... pana la urma am dat farul jos. Apropo, sigur nu sunt arse becurile, iti aparea eroare pe idrive imediat. Si o recomandare ...daca totusi sunt arse, mai bine cumpara unele after market (albe) decat sa dai 3 mil la AB pe un amarat de bec.

• 3 months later...