Jump to content

Consumul - cum influenteza el alegerea masinii

Tien

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

HAHAHAHAHAHAHHAHA Theo.. da tu in economie crezi ca minoritatea dicteaza piata ? nu cunosti regulile pietei ?? cerere si oferta ??? ce nu iti e logic ? cere de diesel => stoc de diesel, daca nu este cerere de otto nu se stocheaza otto... acuma tu vei fi ceva regalitate de prin snagov si te astepti de la oameni cu scoala si diplome in marketing sa pastreze pentru 1-2 .. parcu plin de masini....

Gandeste-te asa tu cauti o masina, daca aveau in stoc.. poate vroiai sa alegi.. deci pentru tine 1 persoana trebuia sa tina 3-4 masini ca sa fi multumit.. ti se pare logic ? cererea dicteaza oferta...

Mi se pare logic ca o firma care sa respecta sa aiba in showroom absolut toate motorizarile, de acord, din unele motorizari ( diesel) sa aiba mai multe in stoc, dar chiar sa nu aiba in stoc nici o benzinara? :blink: :)

Mi se pare logic ca o firma care sa respecta sa aiba in showroom absolut toate motorizarile, de acord, din unele motorizari ( diesel) sa aiba mai multe in stoc, dar chiar sa nu aiba in stoc nici o benzinara? :blink: :)

Avand in vedere ca cererea este mica pentru acele motorizari, ar putea sa ramana pe stoc multa vreme acea masina pentru ca acei putini clienti care vor o motorizare pe benzina poate doresc alta culoare sau alte dotari pe care masina din showroom nu le are.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Nu-i nici o problema putem deschide un astfel de topic! :)

In primul rand consumul influenteaza drastic la revanzare, chiar si daca ai un M, or sa fie multi care o sa strambe un pic din nas cand vor auzi consumul real.

Pai atunci sa imi explice si mie cum poti avea multi cai -putere, cuplu, performanta si sa consume si putin? :blink:

Combustibilul ( motorina sau benzina) are o anumita "putere calorica" sa ii zicem asa incat numai marind cantitatea de combustibil consumat pe unitatea de timp poti avea performatna

Nu-i nici o problema putem deschide un astfel de topic! :)

In primul rand consumul influenteaza drastic la revanzare, chiar si daca ai un M, or sa fie multi care o sa strambe un pic din nas cand vor auzi consumul real.

Pai atunci sa imi explice si mie cum poti avea multi cai -putere, cuplu, performanta si sa consume si putin? :blink:

Combustibilul ( motorina sau benzina) are o anumita "putere calorica" sa ii zicem asa incat numai marind cantitatea de combustibil consumat pe unitatea de timp poti avea performatna

Pentru mine 535d E60 e o masina potenta care imi ofera destul confort, siguranta, putere si un consum rezonabil. Daca dau 70k EURO pe ea asta nu inseamna ca nu ma intereseaza si consumul. Tocmai asta e unul din motivele pentru care am ales diesel. Sa nu sara de 15% dar sa am un cuplu de invidiat.

Si sa raspund la intrebarea topic'ului: E unul din criteriile foarte importante in alegerea masinii.