Jump to content

316?

nero

Recommended Posts

ce acceleratie are 0-100? stiu ca are motor mic da nu cred ca se compara cu passatu meu din 86 :blink:, si cam cum se comporta pe drum nu am mai condus masina cu tractiune pe spate, (tata are un passat din 2007, 4 motion diesel145 cai, cred:-?. cam ce bmw se compara cu asta?:))

Cam ce te intereseaza?Consum 9 numai oras,motoras cam puturos,dar ptr.un consum decent excelent

Puturos daca vii de pe un 320 poate...dar daca vii de pe o dacie sau un diesel sub 2l vezi altfel lucrurile.

In principiu e o masina numai buna pt. orase, nu consuma exagerat (mie totusi nu-mi ia sub 10 :blink: ) si ai destul sprint sa te bagi in depasiri scurte sau sa pleci nervos de la stop. In afara orasului e cat de cat acceptabil...mai greu cand ai de depasit tiruri (ar mai merge macar vreo 20 de ponei sub capota) dar in rest mergi destul de lejer cu 160-180 si nu trebuie sa te uiti in retrovizoare prea des. Acum depinde si ce asteptari ai de la o masina si cat buget poti aloca pt intretinerea ei...si ai grija cu suspensia, daca e sport o sa faci vizite dese la service sa schimbi cate ceva pe la articulatii.

1-100=12,4 s (www.carfolio.com)

In legatura cu tractiunea vezi topicurile dedicate (sunt nenumarate).

Edited by Mups@316i

Cam ce te intereseaza?Consum 9 numai oras,motoras cam puturos,dar ptr.un consum decent excelent

Puturos daca vii de pe un 320 poate...dar daca vii de pe o dacie sau un diesel sub 2l vezi altfel lucrurile.

In principiu e o masina numai buna pt. orase, nu consuma exagerat (mie totusi nu-mi ia sub 10 :blink: ) si ai destul sprint sa te bagi in depasiri scurte sau sa pleci nervos de la stop. In afara orasului e cat de cat acceptabil...mai greu cand ai de depasit tiruri (ar mai merge macar vreo 20 de ponei sub capota) dar in rest mergi destul de lejer cu 160-180 si nu trebuie sa te uiti in retrovizoare prea des. Acum depinde si ce asteptari ai de la o masina si cat buget poti aloca pt intretinerea ei...si ai grija cu suspensia, daca e sport o sa faci vizite dese la service sa schimbi cate ceva pe la articulatii.

1-100=12,4 s (www.carfolio.com)

In legatura cu tractiunea vezi topicurile dedicate (sunt nenumarate).

Mai mult in oras imi trebuie, dupa descrierea ta e f buna pt. mine. mam gandit sa aduc din germania, si max pot sa dau 5000-5500 de euro pe ea. cu ce motor merita mai mult, pe benzina sau pe motorina? mai mult de 50-60000km nu fac pe an, deci nu neaparat de consum ma intereseaza

Cu 5000 iti iei astra,nu 3-ar. Sau poate doar unul chel si cu multe sute de mii de km si cand il aduci in tara mai bagi vreo 2000 euro ca sa-l faci cat de cat acceptabil...

De ce spui asta ? Daca ai un pic rabdare si cauti , gasesti un 316 in germania in 98-99 decent la banii aia.....

http://www.mobile.de/SIDKTHwrcPTxlm2X25jhf...1299489047&

Iti adaptezi putin bugetul :blink:

Extras:

ABS, ESP, Central locking, Immobiliser, Leather interior, Alloy rims, Sunroof, Electric windows

Description:

Servo. 6xAirbags. .Leder. .Alufelgen. .Klimatr onik. .Motor LĂśuft Unruhig

Edit: 5700e

Edited by duxter

cred ca asa o sa fac:), poate scade si euro un pic :blink: oricum mai am timp pana cand se termina stressionea:D latimea gentilor cu cat ma ajuta?:)

e ora 3:16 AM :) mam carat, maine lucru... inca o intrebare am inteles bine D4~euro 3? se poate din `99 2000?

cred ca asa o sa fac:), poate scade si euro un pic :blink: oricum mai am timp pana cand se termina stressionea:D latimea gentilor cu cat ma ajuta?:)

e ora 3:16 AM :) mam carat, maine lucru... inca o intrebare am inteles bine D4~euro 3? se poate din `99 2000?

Mai bine imi dai banii pe a mea :)

Iti adaptezi putin bugetul :blink:

Extras:

ABS, ESP, Central locking, Immobiliser, Leather interior, Alloy rims, Sunroof, Electric windows

Description:

are motorul terminat

5.000 EUR E46? Poate o bomba cu 1.000.000 km. In plus va ca foarte multi spun in acest topic ca 316i consuma putin pentru ca are motorul mic. NIMIC MAI FALS! 316i consuma extrem de mult pentru ca e submotorizat. in Buc un 316 se duce pe la 12. Adica...cat ia 320 i. Si mai mult decat 318!

Iti adaptezi putin bugetul :)

Extras:

Description:

are motorul terminat

Parlez-Vous Français? :blink:

Iti adaptezi putin bugetul :)

Extras:

Description:

are motorul terminat

Parlez-Vous Français? :blink:

mais non, conjecture chanceuse!

• 9 months later...

salut eu am un bmw 316 11/99 si am dat pe el 6500 cu tot cu nr pe 1 luna are geamuri fat electrice clima servo abs asc din NURNBERG in luna 09 consuma bine in comparatie cu celelalte 7,5---9cel mult in oras

am mai fos cu un priete si a luat un 318 din 05/98 si a dat 5800 dar din N germaniaei dac stai in germani mai mult si te duci cu unu care stie germ. pot se iei de la propietar di germ. si la bani care ii ai tu dar o sa iti mai trebui de drum maxim 300 cu tot cu cazare vignete benzina cazare daca cauti

bafta sa imi zici ce ai facut