Jump to content

consum E70, 19l/100km

stardata

Recommended Posts

@stardata: folosesti pragul pentru accesul in/din masina? adica pui piciorul sa te sprijini in el cand cobori si urci in masina? aceeasi intrebare si pentru pasagerii pe care ii transporti...

nu si ma murdaresc pe toate hainele lungi cand e mizerie afara; foarte enervant

dar nu am praguri sport

dar nu am praguri sport

pragurile sport sunt cele cu ornamentul cromat?

nu stiu daca exact asa se cheama, dar vin cu pachetul sport

intrebam pentru ca am avut ocazia sa ma dau cu un e70 zilele astea si am avut o mare surpriza neplacuta azi, cand am pus piciorul pe prag sa ma dau jos din masina si a cedat sub imensa mea greutate de 82 de kg. (desi nu era prima oara cand il foloseam)

dar nu am praguri sport

pragurile sport sunt cele cu ornamentul cromat?

nu stiu daca exact asa se cheama, dar vin cu pachetul sport

intrebam pentru ca am avut ocazia sa ma dau cu un e70 zilele astea si am avut o mare surpriza neplacuta azi, cand am pus piciorul pe prag sa ma dau jos din masina si a cedat sub imensa mea greutate de 82 de kg. (desi nu era prima oara cand il foloseam)

f neplacut; s-a rupt ceva?

banuiesc ca se poate face pe casco

s-au rupt 5 clipsuri de plastic ordinar. de asemenea pragul este fabricat din acelasi plastic ordinar. dar cea mai mare dezamagire a fost recomandarea reprezentantului de la AB de a nu folosi pragul in nicio situatie pentru a ma sprijini in el. textual mi-a spus ca sunt "ornamentale". :blink:

ca observatie: pragul nu are nici nu fel de armatura (vezi barele fata/spate) pentru a sustine uniform greutatea unei persoane. :)

Edited by verssatu

s-au rupt 5 clipsuri de plastic ordinar. de asemenea pragul este fabricat din acelasi plastic ordinar. dar cea mai mare dezamagire a fost recomandarea reprezentantului de la AB de a nu folosi pragul in nicio situatie pentru a ma sprijini in el. textual mi-a spus ca sunt "ornamentale". :blink:

ca observatie: pragul nu are nici nu fel de armatura (vezi barele fata/spate) pentru a sustine uniform greutatea unei persoane. :)

e bine de stiut;

de zeci de ori m-am urcat cu claparii pe el ca sa pun schiurile in cutia de deasupra; am avut noroc ...

asta inseamna ca trebuie comandate pragurile alea cu insertii de aluminiu, am inteles ca sunt cam 300e

Edited by stardata

e bine de stiut;

de zeci de ori m-am urcat cu claparii pe el ca sa pun schiurile in cutia de deasupra; am avut noroc ...

asta inseamna ca trebuie comandate pragurile alea cu insertii de aluminiu, am inteles ca sunt cam 300e

pai despre cele cu insertii de aluminiu vorbesc eu...

asta e culmea;

pai si atunci daca pe pragurile alea late nu poti calca, de ce sa le pui; ca cu alea 100% de freci de ele si cand te urci si cand te cobori

e bine de stiut;

pai despre cele cu insertii de aluminiu vorbesc eu...

asta e culmea;

pai si atunci daca pe pragurile alea late nu poti calca, de ce sa le pui; ca cu alea 100% de freci de ele si cand te urci si cand te cobori

dap, de aia le foloseam si eu, ca nu ajungeam la sol fara sa mi se rupa pantalonii in fund.

la urcare e parca mai lejer...

nu se vad prea bine, dar...

post-874-1202828235.jpg

• 2 weeks later...

Cred ca se exagereaza cu privire la pragurile sport.Eu am 84 de kg si ma sprijin pe ele de fiecare data si nu am avut probleme .

sa nu fie ceva chinezesc ...am auzit ca multi nu pun praguri din fabrica si cumpara china la 199Euro.

Cat despre consum e adevarat ca x5 3.0 D e foarte gurmand peste 160 km/h, mie mi-a luat 16l % Viena-Dortmund mergand cu 180-210 km/h.