Jump to content

DVD Navigatie blocat

Recommended Posts

Am un BMW 520d din 2007 cu Navigatie Business (un singur drive in bord si magazia de CD-uri in torpedou).

Masina a venit cu discul original de navigatie 2007-1.

Am un disc de navigatie 2008-1 si ar vrea sa-l folosesc dar cand apas butonul EJECT de la drive imi apare pe ecran "NAVIGATION DVD BLOCKED".

Are cineva idee cum se deblocheaza?

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Nu iti cere un cod PIN?Daca iti cere acesta este 4321.

Exista asa ceva? :)

si eu am patit aceeasi chestie tot cu un 520 din 2006,m am dus la AB si mi au rezolvat problema,mi au spus ca era bagat un cod si de aceea nu puteam sa l scot.deci nu ti ramane decat sa mergi la ei nu e scump 120 de lei am platit cu tot cu test! :blink:

Nu iti cere un cod PIN?Daca iti cere acesta este 4321.

Exista asa ceva? :)

si eu am patit aceeasi chestie tot cu un 520 din 2006,m am dus la AB si mi au rezolvat problema,mi au spus ca era bagat un cod si de aceea nu puteam sa l scot.deci nu ti ramane decat sa mergi la ei nu e scump 120 de lei am platit cu tot cu test! :)

Despre ce vorbiti, ce cod se baga, unde?

Poate explica cineva :blink:

Despre ce vorbiti, ce cod se baga, unde?

Poate explica cineva :blink:

Nu stiu ce cod,ca ce i de la AB nu mi au spus care este codul,au dus masina in spate au pus o pe laptop si mi au rezolvat problema,cand am plecat de la ei mi am pus un mp3 si am putut asculta muzica si eu ca tot omu!

Si cica sa te mai duci la AB :D

(asta daca chiar asa s-a intamplat)

Pai asta probabil este versiunea "oficiala", cu codul :)

:blink: Ce conteaza daca e cod sau nu ,important e ca au rezolvat problema,ce au facut ei acolo,in spate(garaj),numai ei stiu,poata ce au facut vreun scurt doar pe undeva si asa sia dat drumul cd ul :) ,cert e ca am mai fost si pe la niste baieti prin oras cu laptoape pe ei si nu au stiut ce sa i faca !ce i de la AB de cand am sunat sa fac programare m au asigurat ca imi vor rezolva problema :) .

Nu am inteles care e problema cu codul si de ce atata discutie in jurul lui :)

Sa auzim numai de bine si nu de coduri :)

(garaj),numai ei stiu,poata ce au facut vreun scurt doar pe undeva Nu am inteles care e problema cu codul si de ce atata discutie in jurul lui :blink:

Nu este nici o problema.Pe tine te-a interesat rezultatul final, eu sunt un pic mai curios, as fi dorit sa aud si o explicatie rezonabila din partea lor.

Ma multumesc insa cu codurile in lipsa de altceva :)

(garaj),numai ei stiu,poata ce au facut vreun scurt doar pe undeva Nu am inteles care e problema cu codul si de ce atata discutie in jurul lui :blink:

Nu este nici o problema.Pe tine te-a interesat rezultatul final, eu sunt un pic mai curios, as fi dorit sa aud si o explicatie rezonabila din partea lor.

Ma multumesc insa cu codurile in lipsa de altceva :)

Cand m am lovit si eu de aceeasi problema(dvd blocat),l am intrebat pe wlf si mi a zisca a patit si el la un seria 1

a fost la AB unde s a rezolvat,in consecinta m am dus si io ca era si timpu' sa i fac schimbu de ulei,era foarte tarziu m am inteles cu ei pt ora 5 si am ajuns.......,asa ca eram bucuros ca au acceptat sa mai imi faca schimbu si testu,nu mai era timp sa stau la taclale despre ce mi a facut si sincer nici nu prea imi pasa,sunt inca sub efectul anesteziei avand in vedere ca nu am achizitionat masina de prea mult timp.