Jump to content

E39 528i 193cp

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mda! No comment :blink:!

Azi am facut un roadtrip pana la munte si i-am facut nasul la loc orginal....ca era facut negru tot. De asemenea, m-am intalnit cu un prieten care are un motor de 528i dublu vanos cu 220cp cu 180km!!! masina a fost a bunicului lui si trosnita la cateva zile dupa achizitie. Ce parere aveti? sa-l cumpar? Vrea 1000 eur pe el si contine toate accesoriile - calculatoare, evacuare, curele, filtre, furtune...tot ce trebuie...e practic un motor nou nout.

Eu nu stiam ca exista si varianta cu 220 cp....voi cunoasteti problema?

Spui dublu vanos. Esti sigur? 2,8i de la E39 e motor M52 single vanos. M54 2,8i...... tot ce se poate.

Eu zic sa nu mai se stai pe ganduri! Pe langa ca ai o groaza de piese de schimb, ai avea avantajul de a nu mai astepta zile in sir o comanda!

Daca masina e cat de cat buna, cumpar-o. :blink:

220cp ajunge dupa ce e montat chip tuning. Te hotarasti dupa ce vezi in ce stare este. Este pe masina sau zace aruncat in vreun garaj? Tinand cont ca 1000 euro nu e mult, eu zic sa mergi sa studiezi pb. la fata locului.

Masina a fost trosnita, motorul si toate cele scos, si tinut in garaj. Motorul l-am vazut, e impecabil. In plus, are 180km rulati..... pe acte... Avand in vedere ca mi-e prieten, targul a fost ca imi monteaza motorul nou el, si eu ii dau 1000 de eur + motorul vechi.

sal mai ai cumva toba aia pe masina sau ai vanduto daca da poti sa pui o poza cu ea ?? eventual un film sa aud cum suna :-s ?

O mai am, dar imi doresc sa o dau la schimb pe o toba finala originala. (deci daca ai pe masina toba aia originala, ti-o dau la schimb pe a mea, fara nici un ban) Se aude foarte bine, nu am un film cu ea....cand decelerezi da rateuri pe ture inalte....etc

PS: pentru cei care doresc bad boy look sau capota de portbagaj clean, le ofer GRATIS pe ale mele, la schimb cu unele stock.

Edited by Razvan Gavan

e buna combinatia cu motorul.zimi si mie te rog de unde dai drumul la stropitorile de la faruri?sa o stapanestiBINE

cum de unde? :blink:

aprinzi farurile si ti maneta apasata (trasa) care actioneaza stropitorul de parbriz cca 3-5 sec si trebuie sa stropeasca si la faruri

daca nu se intampla asa, ai un defect la sistemul de spalat faruri :)

Deci oficial mi-am luat jante si gume pe 18". Gumele vor fi 225/40/18 fata si 255/35/18 pe spate.

Jantele sunt astea: http://www.4tuning.ro/bazar/images/bazar/bmw%20645%203.jpg

Le-am luat noi.

1: sunt originale ?

2. cat ?

ps : cum stai cu caseta ??? ( ca eu tre' sa o fac....bineinteles din cauze naturale....)

SPOR LA "TOPAIT"...... da' un pic de sange in urina n-a omorat pe nimeni.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.