Jump to content

E39 528i 193cp

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sunt curios... cel care a cumparat-o a fost incantat de starea buna in care ai adus-o sau de exterior (inclusiv badboy look si spatele de 'cielo' :twoup:). nu de alta, dar multi se chinuie sa vanda E39-uri cu lunile :twoup:

misto, inseamna ca n-a ajuns pe la vreun pusti idiot... :twoup:

ce repede ai vandut'o :twoup:

Vreo 30 si ceva de ore de cand a dat anuntul pe forum !

Ai dat anunt in alta parte, cu mai mult timp in urma ?

misto, inseamna ca n-a ajuns pe la vreun pusti idiot... :twoup:

de ce ?

Pentru ca nu l-a interesat asa mult cum arata.Daca era vreun pusti idiot, se uita in primul rand la asta !

Am masina de azi. O sa fac un topic nou pe care o sa spun date, poze....si da Ciupanezule ai avut dreptate, imi place la nebunie steptronic :D)

misto, inseamna ca n-a ajuns pe la vreun pusti idiot... :D

Nu, era un om de 40 de ani....si 200 de kile

ce repede ai vandut'o :D

Am avut 3 clienti care practic s-au calcat unu pe altul in picioare....

Vreo 30 si ceva de ore de cand a dat anuntul pe forum !

Ai dat anunt in alta parte, cu mai mult timp in urma ?

Pe 4tuning.ro si pe autovit.ro dar in acelasi timp cu cel de pe Bmwclub...

Pentru ca nu l-a interesat asa mult cum arata.Daca era vreun pusti idiot, se uita in primul rand la asta !

Da, ai dreptate....toti pustii care m-au sunat ma intreba daca are "tzubufar" si daca are "angelline"......

Succes cu noua masina! :twoup:

Multumesc mult, voi pune link-ul cu noua masina as soon as possible. Pe scurt, 530d Steptronic, 193cp din 2000

Treci pe diesel ? :twoup:

Da, imi place mai mult sa nu mai dau 5-6 mil pe benzina pe luna...

Daca tot e un forum cred ca pot vorbi aici....am primit printre altele un telefon la 10 seara in care cineva ma intreba de masina, daca mai e de vanzare....si i-am raspuns ca da, doar ca mi-au promis altii ca vin si o iau...Si ma intreba omul daca vreau varianta cu un Bmw 318d din 2003 si sa mai dau eu vreo 2000 eur dif....I-am raspuns respectuos ca nu ma intreereseaza variante si ca daca are banii jos, sa vina asa. Pe la ora 12 in aceeasi seara ma suna din nou spunandu-mi ca a vandut masina lui si ca vrea sa ne vedem sa o vada pe a mea...i-am explicat ca e mult prea tarziu pentru vizite si mai este si ziua sotiei mele...si daca vrea sa vina maine. Nu prea a fost de acord insa a ramas ca a doua zi la 7 ne vedem sa o vada.

Fiind un pic circumspect, am rugat un prieten sa vina cu mine la vizionare....si cand am ajuns, am vazut o grupare de vreo 4 oameni.....negrii romani :twoup:).... :twoup: Initial am zis ca nu are sens sa ne complicam ca nu imi plac afacerile cu astfel de oameni...dar daca tot le-am promis o vizionare hai sa le-o dau macar :D)

Mentionez ca erau 3 barbati tata-fiu-frate....toti in jur de 200 de kile (cel putin), absolut obezi...si sotia unuia in jur de vreo 100 de kile. S-au urcat toti trei in masina + mine - eu avand 79kg...

Cu suspensii sport masina era aproximativ pe jos...totusi vreo 700 de kile in ea nu erau tocmai degeaba....si au iesit baietii cu ea pe bulevard....si blana....viteza 1 vreo 70, viteza 2 110....si comentau: "ba da masina asta nu fuge asa tare"......

Mor dupa clientii astia....imi vine sa ii pup

Ma tu le vinzi la d'astia masini de ma tot intreaba pe mine prin oradea daca nu vreau sa fac schimburi.... :D

PS: sper ca pot sa fac glume pe seama fostei :twoup: la 530d nu o sa mai ai nevoie de 2 monede lipite ca sa stea pe motor , nici de surubelnita lu duxter, :D sta direct 1 moneda de 50 bani :D :twoup:

Edited by Lifestyle

Incredibili tiganii astia, incredibil este modul in care cumpara ei masina....nu au fost interesati decat daca are vreun bec aprins in bord si daca motorul e curat...deci clar vroiau sa faca vreo combinatie cu unul....jantele erau prea mici....trebuiau sa fie pe 20 ca sa ia ochii la alti prosti!

Ma tu le vinzi la d'astia masini de ma tot intreaba pe mine prin oradea daca nu vreau sa fac schimburi.... :)

PS: sper ca pot sa fac glume pe seama fostei :D la 530d nu o sa mai ai nevoie de 2 monede lipite ca sa stea pe motor , nici de surubelnita lu duxter, :D sta direct 1 moneda de 50 bani :D :twoup:

:twoup:

e plin in bors la petrom... cum parchezi cum sar pe tine sa te bagi la un schimb, daca nu ii prinzi acolo ii prinzi la negreni , aceeasi poveste..

care-ti e nedumerirea bill ?

Edited by Lifestyle

Incredibili tiganii astia, incredibil este modul in care cumpara ei masina....nu au fost interesati decat daca are vreun bec aprins in bord si daca motorul e curat...deci clar vroiau sa faca vreo combinatie cu unul....jantele erau prea mici....trebuiau sa fie pe 20 ca sa ia ochii la alti prosti!

Mai aveai si scaune sport. :twoup:

Ma mir ca au intrat in masina :twoup:

Asa fac ei in general.

Si mie mi-a oferit unul 14 000 la benzinarie acum ceva vreme.

Nu m-a intrebat an de fabricatie, dotari, absolut nimic...

Ii placea cum arata, nu-l interesa altceva.

Edited by Ciupanezu

Ma tu le vinzi la d'astia masini de ma tot intreaba pe mine prin oradea daca nu vreau sa fac schimburi.... :)

PS: sper ca pot sa fac glume pe seama fostei :twoup: la 530d nu o sa mai ai nevoie de 2 monede lipite ca sa stea pe motor , nici de surubelnita lu duxter, :D sta direct 1 moneda de 50 bani :D :twoup:

Pai o fi stand ea da nu cred ca sta cand

motorul :D Edited by duxter

cunosc cazul cu tiganii si cumparatul masinilor. cand am vandut mercedesul numai de asa ceva aveam parte. tot cate 6 veneau sa testeze nu-i interesa starea masini sau etc, sa fie ok la bani si sa nu aiba erori pe bord. cativa din ei mai veneau cu gen: cat ceri? 25 000... aaaa iti dau 18 000 e bine?cash banii jos / imi arata foi de 50euro la gramada poate poate pun botu :twoup:

nu mai vreau sa vand mercedes :twoup:

e plin in bors la petrom... cum parchezi cum sar pe tine sa te bagi la un schimb, daca nu ii prinzi acolo ii prinzi la negreni , aceeasi poveste..

care-ti e nedumerirea bill ?

cum sta moneda de 50 de bani pe motorul 3.0 D fara superglue ...asta e nedumerirea

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.