Jump to content

Accident Bld Beijing

bogdankirk

Recommended Posts

Culmea este ca vineri fusese altul, tot acolo. Incredibil, cred ca trebuie sa moara 100 de oaemni in 50 de zile ca sa puna niste speed bumps sau ceva. Eu slava Domnului nu am patit nici sa imi fuga fundul la masina, chiar si pe zapada, iar curba aia incet, dar nu imi pot explica cum nai se lovesc atatia acolo ... iau curba cu 120km/h, trag frana de mana, adorm la volan, nu imi explic !!

S-a intamplat astazi de dimineata , cele doua masini lovindu-se frontal .Am ajuns putin dupa sosirea politiei dar am trecut mai departe. Ambele masini erau destul de sifonate ! Este foarte periculoasa curba , cea de langa ambasada Chinei ! Sa speram ca nu sunt victime ...

Eu trec in fiecare zi pe acolo.....sapt. trecuta au fost accidnte in fiecare zi..e o zona parca blestemata... :blink: :)

S-a intamplat astazi de dimineata , cele doua masini lovindu-se frontal .Am ajuns putin dupa sosirea politiei dar am trecut mai departe. Ambele masini erau destul de sifonate ! Este foarte periculoasa curba , cea de langa ambasada Chinei ! Sa speram ca nu sunt victime ...

Eu trec in fiecare zi pe acolo.....sapt. trecuta au fost accidnte in fiecare zi..e o zona parca blestemata... :blink: :)

theo, eu zic sa-ti schimbi ruta....poti salva vieti nevinovate...:)

Pânã moare unu , fac gãlãgie la TV ºi apar speed bumps

Pai a fost, de curand, un accident tare urat acolo. Cu saci de plastic umpluti la nimereala. Si inca nimic.

Acolo se va mai plati multa vreme tribut pasiunii si sportivitatii!

Am asistat live la un accident acolo odata, pe ploaie. Soferii nu-si dau seama cat e de periculos (soferita la acel accident, care era mirata cum de s-a putut intampla, ca "mergea incet, era doar in treapta a 3-a de viteza").

Unii probabil incearca chiar ei sa provoace un derapaj, saptamana trecuta unul cu mondeo a tras frana de mana chiar in fata mea acolo in curba ca sa derapeze.

Tot saptamana trecuta am vazut in acelasi loc un accident la putin timp dupa producere, erau 3 masini lovite.

Altii, venind dinspre centru spre ambasada Chinei, taie curba de pe banda 3 pana pe banda 1 fara sa se uite daca vine vreo alta masina.

E o zona foarte periculoasa, nu inteleg de ce nu se iau masuri pentru a preveni accidentele.

Esste foarte periculoasa intr-adevar ! Si eu trec zilnic pe acolo si totusi nu cred ca speed-bumbs-urile ar fi o solutie pentru ca si asa soseaua este sub orice critica. Si mie mi-a trebuit sa derapez in curba pe ploaie (putin ce e drept) ca sa imi dau seama ca nu e de glumit acolo ... Sa speram ca nu vor mai fi incidente sau macar nu asa grave !

In seara asta am vazut ca erau niste panouri de avertizare chiar pe mijlocul drumului acolo, dar nu-m idau seama daca era vreo groapa in sosea sau erau puse preventiv, pentru ca veneam dinspre Primaverii si am trecut prin parcarea, nu chiar pe drumul principal. O sa vad maine dimineata daca mai sunt acolo sau nu.

ar trebui reparat cum a fost reparat si pe Beller, ptiu!, sau macar portiunea de curba s-o schimbe

sau poa' sa lase o fasie de macadam spre amintire,

insa cu masinile si obiceiurile de azi e prea periculos sa fie asa ceva sub roti

a patit-o un prieten de-al meu (eram cu el in masina) , dar nu la ambasada chinei , undeva mai sus la curba dinspre herastrau , inspre piata charles de gaulle...era ud...masina -> peugeot 406 (fara sisteme de stabilitate) , i-a fugit botul...a inceput un drift necontrolabil , s-a invartit odata si s-a oprit intr-o bordura , langa un copac...unde era plin de sticla de stop spart..si pe copac si imprejur , ca sa nu mai zic de stalpisorii aia...

In seara asta am vazut ca erau niste panouri de avertizare chiar pe mijlocul drumului acolo, dar nu-m idau seama daca era vreo groapa in sosea sau erau puse preventiv

La asta ma refeream:

post-1009-1202284406_thumb.jpgpost-1009-1202284411_thumb.jpg

post-1009-1202284416_thumb.jpgpost-1009-1202284424_thumb.jpg

Sunt puse pentru a marca bine linia de demarcatie intre cele 2 sensuri de mers, foarte bine au facut ca le-au pus acolo.

...a inceput un drift necontrolabil

Pai ori e drift ori e necontrolabil :)

I-a scapat masina de sub control mai bine zis, driftul inseamna un derapaj controlat.

nu neaparat poate fi necontrolabil sau controlabil. cand il faci constient sau nu :blink:

nu scrie nicaieri ca drift-ul este un derapaj controlat. doar in conditiile in care il faci controlabil :)

Edited by kretzu_sla