Jump to content

zgomot la frana de motor sau turatii in crestere viteza 1 si 2 in special

florentincristea

Recommended Posts

am o nelamurire. bmw 320d 99 cand reduc brusc cu frana de motor loveste ceva in caroserie. am schimbat tampoane esapament, am taiat si resudat evacuarea unde se apropia prea mult. uneori inclin sa cred ca nu ar fi de la esapament insa cred ca pana la urma i s a mai intamplat si altcuiva si o sa mi spuna cum si ce sa fac. devine enervant uneori.

alta problema e ca nu mi place cum trage. nu are putere mare si nu prea pot demaraj.

am fost cu masina la tester vis a vis de stadionul national si mi a spus ca ar fi pompa de injectie, sa vand masina ca e mai ieftin asa. insa mie imi place masina asta si nu o sa scap de ea ca zice haiu'

alt baietas care are service bmw mi a spus sa stau linistit ca nu e pompa sunt alte chestii ex debitmetru si alte astea. n am fost pana acum la el sa vad ce stie sa faca insa am incredere ca se pricepe si daca aveti nevoie pot sa l recomand.

alt baietas care are service bmw mi a spus sa stau linistit ca nu e pompa sunt alte chestii ex debitmetru si alte astea. n am fost pana acum la el sa vad ce stie sa faca insa am incredere ca se pricepe si daca aveti nevoie pot sa l recomand.

Mai nou debitmetrul provoaca zgomote si lovituri in caroserie. Interesant... :blink:

am o nelamurire. bmw 320d 99 cand reduc brusc cu frana de motor loveste ceva in caroserie.

Ai cardanul tocit , rupt , sfasiat ... si mie tot la fel imi facea. Schimba cardanul si nu o sa iti mai faca, iti garantez ca de la asta e (schimba cat mai repede posibil pt ca o sa iti afecteze si alte chestii pe la rotii , prin spate) . Bafta multa

• 2 weeks later...

am rezolvat problema. aveam crucea cardanica din spate rupta, abia se mai tinea si rulment cardan spate. cu ocazia asta am schimbat si ambreiajul. sa spun cat am dat

kit ambreiaj luk saks sau cum se scrie 560 ron

manopera ambreiaj si cardan 600 ron

reparat cruce cardanica la dormag 800 ron

rulment spate cardan parca 120 ron

aste asunt preturi la piese de la autokarma

multumesc tuturor celor care m au sfatuit ca au fost la timp si n am ramas in drum si n am bulit si alte alea

multumesc pt ajutor. si pt bobo alta data citeste tot inainte sa ironizezi. sunt 2 probleme diferite. ceilalti au inteles si le multumesc. iti multumesc si tie cu rugamintea de a fi mai atent si de ajutor pe viitor. suntem in club sa ne ajutam nu sa ne dam destepti

Trebuie sa incetez cu subtilitatile astea... :blink:

In problema mentionata nu erai tu cel ironizat, ci super-mecanicul de care aminteai...