Jump to content

pachet M pe E39, 525d, 2000, se poate, si ce contine?

madax

Recommended Posts

Ma cam bate gandul sa-mi schimb ceva la masina si m-am gandit la un pachet M. Ce contine,ce schimbari majore sunt, cine poate face asa ceva ( in afara de Ab care te seaca) si cat costa? Astept sfaturi adevarate, nu pareri. Merci anticipat :blush:

Pai bara fata, spate, ornamentele cu ///M de pe praguri, proiectoare, plasticurile care baga aer la frane, volan, schimbator, eleron.

Bara fata+spate+eleron, in jur de 800e (nu originale), volanul e scump minim 5-600e, nuca schimbator ~100e, ornamente praguri, pana in 300e.(orig., nu am vazut aftermarket).

Edit: Oglinzi M

Edit2: se pare ca oglinzile nu sunt incluse in paket :blink:

post-4175-1202322985.jpg

Edited by duxter

Uite aici pachet M pentru E39 la 850 euro: http://www.salesafter.de/index.php?id=30

Eleronul nu este inclus in pachetul M, poti sa-ti iei unul no-name, costa 150 Ron.

Ornamentele de la praguri cu M nu sunt neaparat necesare, nu arata chiar asa misto.

Nu stiu daca acel kit contine toate aparatorile de noroi si scuturile de la motor, speciale pentru pachetul M.

Acestea costa ~ 300 euro insa stiu de la Brandex, care a avut un E39 cu pachet M, ca se potrivesc si cele normale.

Vezi ca la 850 sunt barile chele.Te mai costa accesoriile pentru ele cateva sute bune.Cel mai bine ar fi daca ai gasi una la dezmembrat cu pachet M ca sa poti lua tot ce ai nevoie.Daca te hoataresti sa pui pachet M si vrei sa iasa bine fii pregatit la cheltuieli pentru ca sunt multe piese care nu se mai potrivesc la exterior si care sunt foarte scumpe:exemplu aparatorile noroi fata.

o conversie completa bara fata/ spate cu piese noi face cam 2000 euro :blink:

fara suspensie si interior

solutia cea mai buna cred ca este sa gasesti second.

pt exterior ai nevoie asa :

bara fata +

ornamente bara (bandouri)

grila centrala bara

proiectoare

rame proiectoare + mufe ( difera)

carenaje roata (difera)

scut motor difera)

bara spate +

ornament central bara spate

bandouri

o conversie completa bara fata/ spate cu piese noi face cam 2000 euro :blink:

Noi si originale. :)

Nu prea are rost sa dai atatia bani din moment ce exista la fel sau aproape la fel de bun la aceiasi bani.

Nici macar nebunii de pe un forum american unde mai citesc eu nu si-au cumparat pachet M original, majoritatea si-au cumparat de la Umnitza: http://www.umnitza.com/index.php?cPath=69_70

Daca te hotarasti sa iti pui pachet m sa nu iti pui si suspensiile deoarece ai probleme.Vorbesc din propria experienta deoarece am si eu pe masina.Problemele constau in:freci cu ea pe jos mai peste tot,trebuie sa schimbi racordurile flexibile foarte des,la paracri ai probleme cu bordurile, scutura mai tare,scut rupt si mai sunt.un singur lucru merita deoarece modifica intreaga tinuta de drum a masinii si performantele dinamice ale masinii.

daca nu pui suspensii va arata cam ciudat. mai bine o lasi cum e acum decat. nu e asa o problema cu garda la sol, a mea e cu 3 cm mai joasa decat suspensia M.

racordurile flexibile inca sunt cele originale pe masina, pe borduri nu ma urc niciodata, de scuturat nu stiu ce sa zic, am rau de mare intr-un E39 fara suspensie sport, scutul si carenajele fata le schimb de 2-3 ori pe an.

Daca ar fi sa iei barile si "plasticurile", suspensiile si ce mai ramane originale de la reprezentanta...dai mii de euro, nu se merita. Poti opta pt barile aftermarket din ABS plastic si sunt aproape la fel cu cele originale, iar suspensiile ... poti opta pt unele aftermarket si o cobori cum vrei si nu te costa mai mult de 500e fata de peste 1000 cat sunt cele originale.

Am inteles, m-am lamurit. Credeam ca modific ceva la motor, la discuri de frana, la garda ( asta am vazut ca se poate, dar nu prea se merita), dar cu bari, eleroane si...altele brizbriz-uri, nu vreau sa ma incumet. Am ajuns la concluzia ca o limuzina de talia lui E 39, nu merita modificari. Doar e o limuzina. Asa se putea face Rolls-Royce sport sau tunnat. Poate sa iau o janta, ceva, In rest nu se merita deloc. A trecut o zi si vad ca sunteti multi care-mi dati sfaturi; unele constructive, altele conservatoare. Va multumesc la toti. M-am convins: o las asa. MULTUMESC inca o data LA TOTI.

Daca ar fi sa iei barile si "plasticurile", suspensiile si ce mai ramane originale de la reprezentanta...dai mii de euro, nu se merita. Poti opta pt barile aftermarket din ABS plastic si sunt aproape la fel cu cele originale, iar suspensiile ... poti opta pt unele aftermarket si o cobori cum vrei si nu te costa mai mult de 500e fata de peste 1000 cat sunt cele originale.

• 2 years later...
Uite aici pachet M pentru E39 la 850 euro: http://www.salesafter.de/index.php?id=30

Eleronul nu este inclus in pachetul M, poti sa-ti iei unul no-name, costa 150 Ron.

Ornamentele de la praguri cu M nu sunt neaparat necesare, nu arata chiar asa misto.

Nu stiu daca acel kit contine toate aparatorile de noroi si scuturile de la motor, speciale pentru pachetul M.

Acestea costa ~ 300 euro insa stiu de la Brandex, care a avut un E39 cu pachet M, ca se potrivesc si cele normale.

cipanezule m-ar interesa si pe mine niste oglinzi de m5...ziceai tu intr-un topic dar nu mai stiu in care ca ti-ai luat de pe ebay la 200 euro...ce anume tre sa fac ca sa-mi pot lua de pe ebay ca nu cunosc pe nimeni

pai asta e chestia ca stiu ca ar trebui sa-ti dau banii inainte daca e dar iti dai seama ca nu te cunosc si nu am prea mare incredere deci nu stiu cum am putea face....oglinzile alea de pe ebay sunt identice cu alea originiale sau care sunt diferentele ? ?asta daca sunt diferente...

PĂŁi da, trebuie sĂŁ-mi dai banii ĂŽnainte pentru cĂŁ eu nu vreau sĂŁ-mi asum nici un risc din moment ce nu percep comision.

PoÞi veni la o Întâlnire BMW dacã vrei sã vezi cum aratã, am unele identice pe maºinã.

Sunt identice cu cele originale, funcĂžioneazĂŁ la fel.

Sunt ĂŽncĂŁlzite, electrice Âşi heliomate.

Iar dacĂŁ maÂşina ta are oglinzi cu rabatare electricĂŁ, la 200 € le iei Âşi cu rabatare electricĂŁ.

PĂŁi da, trebuie sĂŁ-mi dai banii ĂŽnainte pentru cĂŁ eu nu vreau sĂŁ-mi asum nici un risc din moment ce nu percep comision.

PoÞi veni la o Întâlnire BMW dacã vrei sã vezi cum aratã, am unele identice pe maºinã.

Sunt identice cu cele originale, funcĂžioneazĂŁ la fel.

Sunt ĂŽncĂŁlzite, electrice Âşi heliomate.

Iar dacĂŁ maÂşina ta are oglinzi cu rabatare electricĂŁ, la 200 € le iei Âşi cu rabatare electricĂŁ.

pai nu am rabatare electrica.....ideea e ca nu stiu cum sa facem cu increderea asta ca-ti dai seama daca nu te cunosc nu prea-mi vine sa dau asa 200 de euro din mana

Sigur ai citit acel topic?

Ai observat câÞi oameni au fãcut deja comenzi?

Dacã n-aº fi un om serios, ar fi riscat atâta lume?

Mã rog, eu n-am de ce sã te conving, vrei bine, nu vrei, iarãºi bine, eu nu câºtig nimic la faza asta.

PoĂži cumpĂŁra cu banii jos de la ceilalĂži care aduc oglinzi de pe eBay cu comision, costĂŁ cu 50 € mai mult.

Sigur ai citit acel topic?

Ai observat câÞi oameni au fãcut deja comenzi?

Dacã n-aº fi un om serios, ar fi riscat atâta lume?

Mã rog, eu n-am de ce sã te conving, vrei bine, nu vrei, iarãºi bine, eu nu câºtig nimic la faza asta.

PoĂži cumpĂŁra cu banii jos de la ceilalĂži care aduc oglinzi de pe eBay cu comision, costĂŁ cu 50 € mai mult.

pai iti dai seama ca vreau mi-ar conveni ca totusi sunt 50 euro..2 milioane economisiti dar nu stiu ce sa zic...pe vremurile astea nasoale nu poti sa mai ai incredere nici un cunostinte cand e vb de bani