Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

My 320d 2003

bimmer-boy

Recommended Posts

Am avut ceva de lucru la ea, dar am terminat.....cu toate ca imi cam stau pe creier narile titan look....cred ca voi vopsi in culoarea masinii conturul care era nikelat... ma mai gandesc.... Si sper ca am ales bine grila de 330xi in loc sa schimb toata bara cu una de M.... Chiar am indus lumea in eroare aseara la intalnire...au crezut ca e xi... :blink: Si de asemenea ma mai gandesc daca fac o vizita la RBN Tuning pt niste cai in plus...poate e cineva pe aici care si-a facut chip tuning si imi poate spune cate ceva...nu vreau sa imi moara turbina...are 112k masina... BYE!

post-3408-1202568664_thumb.jpg

post-3408-1202568698_thumb.jpg

post-3408-1202568714_thumb.jpg

post-3408-1202568729_thumb.jpg

post-3408-1202568760_thumb.jpg

post-3408-1202568873_thumb.jpg

post-3408-1202568898_thumb.jpg

Cel mai mult imi plac spatele si cauciucurile (Vredestein Ultrac, right? :blink: ).

Dupa parerea mea, in ceea ce priveste narile ai doua variante:

- le schimbi cu unele negre sau stock

- iei si insertiile "titan" din faruri, avand in vedere ca mai ai culoarea aia titan-like si in spoiler.

S-o stapanesti sanatos.

Cel mai mult imi plac spatele si cauciucurile (Vredestein Ultrac, right? :) ).

Dupa parerea mea, in ceea ce priveste narile ai doua variante:

- le schimbi cu unele negre sau stock

- iei si insertiile "titan" din faruri, avand in vedere ca mai ai culoarea aia titan-like si in spoiler.

S-o stapanesti sanatos.

TE pricepi domne la cauciucuri... :blink: Nu ma mai bag la faruri...am lipit pleoapele si n-am chef sa mai stau sa dezlipesc totul pe acolo... O sa incerc sa vopsesc doar exteriorul "narilor"si apoi mai vedem....

frumoasa masina. :blink: s-o stapanesti sanatos.un mic preview la grile negre :)

Merci mult! Poti sa imi faci decat marginea la grile neagra si interiorul sa ramana titan look??? Chiar sunt curios.....ma gandeam sa lipesc o banda adeziva neagra sa vad cum arata...dar poate ma ajuti tu... Multam anticipat!

Merci mult! Poti sa imi faci decat marginea la grile neagra si interiorul sa ramana titan look??? Chiar sunt curios.....ma gandeam sa lipesc o banda adeziva neagra sa vad cum arata...dar poate ma ajuti tu... Multam anticipat!

done.cu placere.

Cred ca asta e varianta castigatoare.... multam!

De ce ai pus stopuri cu LED de non-facelift?

Esti sigur de ce spui?

De ce ai pus stopuri cu LED de non-facelift?

Esti sigur de ce spui?

Pai ai semnalizarea sus, ca la coupe. Pe E46 facelift nu au fost stopuri de genul asta, doar la non facelift sau coupe.

Tocmai, sunt stopuri gen coupe, dar pt sedan facelift....

Interesanta perspectiva. Eu as zice ca sunt stopuri de non-facelift toata ziua, adica mi se pare cam ciudat sa vrea cineva sa isi "dezfacelifteze" masina. Acuma fiecare cu gusturile lui, eu personal n-as fi facut asta.

Interesanta perspectiva. Eu as zice ca sunt stopuri de non-facelift toata ziua, adica mi se pare cam ciudat sa vrea cineva sa isi "dezfacelifteze" masina. Acuma fiecare cu gusturile lui, eu personal n-as fi facut asta.

Mai oameni buni, sunt stopuri cu led care se pun pe coupe, dar facute sa mearga pt sedan....ce naiba ma tot bateti la cap cu non-facelift....

Check this out: http://cgi.ebay.de/BMW-E46-Saloon-01-05-LE...7QQcmdZViewItem

• 2 weeks later...