Jump to content

pentru posesorii de M5 e60 ?

robert72

Recommended Posts

La un search pe mobile 911 turbo,sunt mai multe cu tiptronic decat manuale :blink:

Evident masinile estea m6 estea is pentru oameni cu bani adevarati :)

Repet, porsche-ul 997 are mult mai multe dezvantaje pe la noi decat un M6 sau M5( M6 o fi 99 000 euro cip, insa cu optiuni si Tva ajungi acolo unde am zis eu)

Cel mai mare dezavantaj, in opinia mea este ca te "zdruncina" de mori mai les pe piatra cubica sau drum prost. plus ca e o masina foarte mica....ca o a treia masina merita sa o ai... :)

eu am un prieten care are BMW M6 si a schimbat de doua ori cutia de viteze in interval de 2 ani.... deci inclin sa cred ca Theo are dreptate...

@bunilla - porsche nu ofera nici un competitor pt M5... adica supercar cu caroserie si aspecte practice de berlina...

vezi aici gresesti, porsche 997 iti ofera singurul lucru pe care M5 nu ti-l ofera, un SUPERCAR !!! la restu ai dreptate...

Nu mai ridica atata in slavi Porsche ca nu e chiar asa cum zici tu.....mai bine iti iei Ferarri SH decat Porsche..

Edited by Theo

salutare tuturor

referitor la cls este o masina incredibil de frumoasa, de-abia astepti sa te urci in ea,iti face efectiv placere sa te asezi la volan din pdv al design-ului, comfortul este super, insa credeti-ma, ca si tinuta de drum nu este atat de spectaculoasa(fac comparatie ca si nivel de pret fata de alte masini, nu o compar cu "lastun"...); cand spun toate astea ma gandesc ca suntem in sectiunea M si cei de aici apreciaza oarecum o tinuta de drum sportiva.

Deci, iata-ma interesandu-ma de bmw m5 (ca o parere personala bmw-ul este masina care iti ofera si un comfort superior si o dinamica incredibila...cred ca este singura masina care le imbina atat de bine si aici sunt de acord cu theo cand se refera la comfortul lui m6 si la "zguduielile" altor masini sport).

Oricum (pentru bunilla si white320ci) nu vreau sa dau cls-ul....va multumesc de sfaturi.

theo ai putea sa-mi spui la ce nr de kilometri ai schimbat smg-ul?(daca l-ai schimbat)

Deci la masina mea SMG-ul s-a schimbat odata , pe garantie......pe la vreo 20 000 km, deci, masina avand acum cca.31 000 km , SMG-ul e practic nou :blink:

Edited by Theo

theo ai putea sa-mi spui la ce nr de kilometri ai schimbat smg-ul?(daca l-ai schimbat)

Deci la masina mea SMG-ul s-a schimbat odata , pe garantie......pe la vreo 20 000 km, deci, masina avand acum cca.31 000 km , SMG-ul e practic nou :blink:

deci mai mergi vreo 9000 si se duce... :) sau nu... :)