Jump to content

Casco?

GeorgeAI

Recommended Posts

mai bine iei altceva la care iti permiti casco, decat sa stai fara masina in caz de accident si dupa sa se duca toti banii economisiti si sa apara imprumuturi pe reparatii. Numai parbrizul cu senzor costa jumate din casco care e cel mai probabil sa il crapi. Sa nu mai zic daca incep sa sara airbagurile...

asta este...eu am de 2 ani masina fara casco nici macar o zgarietura....acuma depinde si de stilul de condus al fiecaruia...daca ai pe firma e normal sa ai casco dar pe persoana fizica eu nu arunc banii...probabil daca o luam de noua si dadeam 50k pe ea asa da...dar asa o iau din 2004 dau 20k pe ea...nu vad sensu sa dau pe casco 2000 de euro...fiecare cu parerea lui...daca am ghinionu sa o sparg chiar asa rau...asta este...viata merge inainte...cine isi permite sa plateasca

• 4 weeks later...

Nu cred ca e chiar asa scump un casco la e60. Eu am un e39 din 2001 si mi-am facut casco la omniasig si dau pe an 3200 RON pentru ca am insistat la aia sa imi faca casco pe varianta cea mai ieftina. D c? Pentru ca nu cred ca va fi cazul sa imi ia cineva vreodata toata masina. Eu fac casco pentru Doamne-fereste accident sau alte daune la masina(nu dauna totala SPER). Ideea e ca valoarea asigurata este de 12800E in caz de furt total sau dauna totala. Apopo sa stii ca incepand de anul acesta toate firmele de asig fac casco cu franciza de 100E/eveniment. Asta ce inseamna? Daca ai o dauna si valoarea reparatiei nu depaseste 100E(caz putin probabil la un e60) platesti tu tot. Daca valoarea este mai mare de 100E atunci tu platesti 100E si ei restul. Tin sa precizez ca eu mi-am facut casco in 24 ian 2008.

Mult succes in alegerea ta.

PS sa umblii fara casco la masina trebuie sa fii inconstient, parerea mea....

Edited by vardan85

casco e intre 1600-2000 depinde unde iti faci. eu am un e60 530d tot din 2004 si cam astea sunt preturile. la bcr am 1632/an si cu franciza de 1% din valoarea asigurata a masinii (25.000) pentru fiecare dauna. eu zic ca se merita... la asirom e undeva la 1800/an si tot cam asa e si la omniasig acum depinde si in cine ai mai multa incredere.

Stie cineva care e pretul la casco, pentru un 525d E60(2004-11)? ms

de ex. un 525 / 2002 , E39 la taicamio e 2000EURO pe an...si e asigurata la 24000EURO dauna totala. A mea din pacate nu mi-am asigurat-o :blink: si sper sa nu am incidente neplacute.Scump rau casco asta.

Eu am Casco pe un E60 520d luat acuma in decembrie nou nout. Pretul a fost 53006 euro.

Casco pe luna este de 252 euro sau 3021euro / an. Este full si fara fransiza. firma este Asiban.

Fiind credit, sunt obligat sa fac casco.

• 3 weeks later...
Eu am Casco pe un E60 520d luat acuma in decembrie nou nout. Pretul a fost 53006 euro.

Casco pe luna este de 252 euro sau 3021euro / an. Este full si fara fransiza. firma este Asiban.

Fiind credit, sunt obligat sa fac casco.

Asigurarea casco este dupa parerea mea primul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul atunci cand iti cumperi o masina , in traficul din bucuresti si aglomeratia din parcari vreau sa il aud pe ala care nu a avut nici o surpriza neplacuta de asi gasi masina lovita sau zgariata ! si mergeti la reprezenta BMW sa vedeti cat costa sa vopsesti doua elemente .

Eu am un bmw 525 d din 2002 si este asigurat la allianz-tiriac full casco platesc in jur de 2000 de euro pe an cu tot cu tva ! si numai anul trecut am avariat doua jante pe 18 cu amvelope intr-o groapa de M care cred ca au costat mai mult de 2000 plus ca masina tot timpul este in stare impecabila nici o zgarietura nici o avarie ! si dintre toate societatile de asigurare pe astia de la allianz i-as recomanda ! restul poti avea neplaceri mari de genul nu platesc te tin cu masina in service pana isi dau acceptul de plata iti dau la polishat elemente zgariate , jantele daca sunt zgariate ti le dau la revopsit pe la omniasig .... asa ca inainte de a cumpara o masina trebuie sa iei in calcul costul asigurari casco si societatea unde o asiguri !

525d 2002 asigurare full casco la asirom platesc 1300 pe an.. am avut masina zgariata si mi'am facut'o pe casco fara probleme.. eu nu am dc sa ma plang.. dc altii au avut probleme.. imi pare rau pt ei.. :blink:

Te rog sa nu mai folosesti limbaj de mIRC ! Multumesc pentru intelegere.