Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Inlocuire

test225

Recommended Posts

Am dat comanda pentru un e92 cu urmatoarele dotari:

A22 Vopsea metalizata Sparkling Graphite

LCGE Tapiterie piele Dakota Cream Beige

205 Cutie de viteze automata

217 Servodirectie activa

249 Volan multifunctional

302 Alarma

322 Confort access

337 Pachet Sport M

358 Parbriz comfort climatic

403 Trapa de aerisire din sticla actionata electric

415 Perdea pentru luneta actionata electric

423 Covorase din velur

430 Oglinzi interioara si exterioare autoreglabile antiorbire

441 Kit pentru fumatori

459 Scaun sofer - reglabil electric - cu memorie

464 Sac pentru schiuri

481 Scaune fata sport

488 Scaune fata cu spatare ortopedice

493 Spatiu depozitare

494 Scaune fata incalzite electric

4AB Ornamente interioare burled walnut

4AE Cotiera fata

508 Sitem de avertizare la parcare PDC

521 Senzor de ploaie

524 Faruri adaptive

534 Aer conditionat automat

541 Active cruise control

563 Pachet iluminare

5AC High-beam assistant

609 Sistem de navigatie Professional

620 Voice control

644 Pregatire telefon mobil cu interfata Bluetooth

663 Radio BMW Professional

672 Magazie pentru 6 CD-uri

677 HiFi system Professional LOGIC 7

6FL USB/ interfata audio

760 Shadow line

761 Protectie soare Individuala

7XA Volan M imbracat in piele, multifunctional si cu padale

Motorizarea este 335d. Miine aflu saptamina de fabricatie. Ce parere aveti?

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

217 Servodirectie activa

302 Alarma

322 Confort access

337 Pachet Sport M

423 Covorase din velur

441 Kit pentru fumatori

464 Sac pentru schiuri

481 Scaune fata sport

493 Spatiu depozitare

4AE Cotiera fata

521 Senzor de ploaie

524 Faruri adaptive

563 Pachet iluminare

5AC High-beam assistant

620 Voice control

6FL USB/ interfata audio

760 Shadow line

ce parere poti sa ai de un 335d?sa'l stapanesti sanatos :blink: si mai e si e92...go for it

Edited by armin

ce parere poti sa ai de un 335d?sa'l stapanesti sanatos :) si mai e si e92...go for it

ma gindeam ca unii mai pot avea si parere mai putin buna. sint convins ca in scurt timp va fi plin de circotasi aici. vin de pe un e60 530d. am condus un e92 325i cam o zi acum nu de mult. nu m-a impresionat deloc. pe de alta parte, poate unii care au petrecut mai mut timp cu un seria 5, pot sa isi dea cu parerea cam cit de... mult o sa ma deranjeze ca e mai... mica? :blink:

ce parere poti sa ai de un 335d?sa'l stapanesti sanatos :) si mai e si e92...go for it

ma gindeam ca unii mai pot avea si parere mai putin buna. sint convins ca in scurt timp va fi plin de circotasi aici. vin de pe un e60 530d. am condus un e92 325i cam o zi acum nu de mult. nu m-a impresionat deloc. pe de alta parte, poate unii care au petrecut mai mut timp cu un seria 5, pot sa isi dea cu parerea cam cit de... mult o sa ma deranjeze ca e mai... mica? :blink:

stai linistit ca nu or sa fie carcotasi,e un dream car pt multi

eventual sa comenteze la culoare sau nush ce optiune,in rest...no comment

217 Servodirectie activa

302 Alarma

322 Confort access

337 Pachet Sport M

423 Covorase din velur

441 Kit pentru fumatori

464 Sac pentru schiuri

481 Scaune fata sport

493 Spatiu depozitare

4AE Cotiera fata

521 Senzor de ploaie

524 Faruri adaptive

563 Pachet iluminare

5AC High-beam assistant

620 Voice control

6FL USB/ interfata audio

760 Shadow line

ce parere poti sa ai de un 335d?sa'l stapanesti sanatos :blink: si mai e si e92...go for it

apropos,cat costa bijuteria?

stai linistit ca nu or sa fie carcotasi,e un dream car pt multi

eventual sa comenteze la culoare sau nush ce optiune,in rest...no comment

As pune niste poze cum o sa arate masina, dar nu le stiu atasa... :blink:

Masina e 58,285 euro CIP cu optiunle alese, si am primit discount la ea pina la 54,500 euro si o bicileta "gratis". Ma rog, cind negocierea a ajuns la punct mort, am zic sa mai dau de la mine 500 euro, dar vreau si o trotineta. Vinzatorului i-au lucit ochii, a zis super, facem dealu'. Si pe urma am pus degetul de bicicleta dorita. A inghitit in gol dar pina la urma a zis OK. Mi se pare chiar ca a zis OK prea usor. Ce parere aveti de pret?

BMW Enduro Bike

Edited by test225

Ai grija la parbriz : comfort climatic => detectorul de radar nu va functiona si va trebuie sa iti montezi unul in spoiler

Ooops. Ce inseamna comfort climatic de fapt?!? De ce nu ar functiona detectorul?

Si daca stie cineva compara L7 de pe e60 cu cel de pe e92, as fi super interesat. Nu am vazut in lista de optionale alta varianta de sistem audio decit L7 si cel standard. Eu sint super multumit cu sistemul L7 de pe e60, daca si pe e92 e la fel, va fi super.

Edited by test225

Parbrizul care are confort climatic obstructioneaza detectorul de radar. Cum ? Simplu, unda de la radar nu trece prin parbriz ca sa ajunga la detector si astfel detectorul tau nu se va manifesta in nici un fel cand dai de un radar in fata ta. :blink:

Asta am inteles. Intrebarea era... de ce e asa? Ce are parbrizul cu confort climatic de nu lasa sa treaca undele necesare pt detectorul de radar?!? Eu stiam ca pe masinile care au dezghetare a parbrizului (o sita-resour electrica fina) in parbriz au problema asta. Sau optiunea asta inseamna ceva folie metalica in parbriz? Cine imi explica? Am un detector pe care vreau sa-l pastrez.

De curiozitate, pe tine personal ce te-a facut sa treci de la E60 la E92?

Pai, as fi luat tot un E60. Insa... vroiam sa nu mai dau nici un ban in plus (nici la avans si nici la rata de leasing de acum) si mai vroiam masina si pentru sotie. Asa ca in loc de un alt e60 va fi un e92 si o Corsa neagra (asta e optiune obligatorie, asa am fost avertizat :)) de 90 cai.

Parbrizul e ecranat cu o folie metalica daca nu ma inseala pe mine memoria care este pusa exact intre cele 2 straturi ale parbrizului. In felul acesta respinge razele ultra violete dar... nu permite nici undelor de radar sa ajunga la detector. :blink:

Asa da, e OK explicatia. O sa scot optiunea aia. Sper sa imi primesc si banii inapoi pe ea. Va spun miine.

Am o ĂŽntrebare, te-au ĂŽncarcat de douĂŁ ori pentru volan ?

Nu. Optiunea 249 inseamna butoanele multifunctionale de pe volan (si e cu cost 0, fiind serie - nu stiu daca doar pe motorizarea asta sau nu). Iar 7XA sint de fapt padelele de pe volan.

Apropos, aveam trecut in excelul din contract si optiunile separate (cu pret 0) care fac parte din kitul M, nu le-am trecut in primul post (decit shaow line, de care am uitat):

337 Pachet Sport M (2,311 euro)

704 Suspensie M Sport

715 Pachet M Aerodinamic

760 Shadow line

775 Plafon individual anthracite

2MF Jante M din aliaj usor spoke 193M cu anvelope mixte

Cine imi spune cum pun si niste poze?!?

www.imageshack.us , le pui pe rand , dupa ce dai upload iti apare linkul pentru forumuri

Multumesc. Cam asa o sa arate masina:

http://img219.imageshack.us/img219/5293/mm2hd4.th.jpg http://img132.imageshack.us/img132/4043/mm4to5.th.jpg http://img229.imageshack.us/img229/876/p0024423att5.th.jpg

Si ma mai batea gindul si la culoarea asta:

http://img223.imageshack.us/img223/8962/e92335lemans1rs5.th.jpg http://img86.imageshack.us/img86/3594/e92335lemans2ar5.th.jpg http://img86.imageshack.us/img86/5257/dscn0801wy2.th.jpg

Si o alta de aceeasi culoare, cu doua tevi de esapament ca a mea, dar cu jante pe 19'' (ceea ce e o prostie in tara asta):

http://img86.imageshack.us/img86/8602/20060828image0001ba5.th.jpg http://img86.imageshack.us/img86/9004/20060828image0003tx4.th.jpg

Edited by test225

Frumos Montego Blue, are un prieten la fel pe E92.

Ala e Montego? Fisierele pe care le-am pus erau numite ceva cu LeMans. LeMans nu e culoarea speciala care se da doar cu kitul M, aia electrizanta? Si nu e prea deschisa?!? Ma mai bate si pe mine gindul sa schimb (si daca tot trebuie sa schimb miine sa scot prostia aia de pe parbriz...), dar la culoarea care se vede in pozele de aici. Si daca nu cumva pozele astea sint speciale, in sensul ca in soare mai mult culoarea ar fi mai deschisa.

OFFT: Si apropos, topicul asta subit devine foarte actual. Vreau solutii, ca eu fara roata de rezerva nu circul, asta sa fie clar. Am vazut pe undeva ceva, o sa caut si o sa postez (in topicul ala).

Edited by test225

Frumos Montego Blue, are un prieten la fel pe E92.

Ala e Montego? Fisierele pe care le-am pus erau numite ceva cu LeMans. LeMans nu e culoarea speciala care se da doar cu kitul M, aia electrizanta? Si nu e prea deschisa?!? Ma mai bate si pe mine gindul sa schimb (si daca tot trebuie sa schimb miine sa scot prostia aia de pe parbriz...), dar la culoarea care se vede in pozele de aici. Si daca nu cumva pozele astea sint speciale, in sensul ca in soare mai mult culoarea ar fi mai deschisa.

OFFT: Si apropos, topicul asta subit devine foarte actual. Vreau solutii, ca eu fara roata de rezerva nu circul, asta sa fie clar. Am vazut pe undeva ceva, o sa caut si o sa postez (in topicul ala).

Pe E92 nu e kit ca la E60 pentru roata de rezerva? Sau ce anume intrebi?

Pina la urma, sa inteleg ca L7 pe e92 e inferior celui de pe e60?!? Ar fi singurul motiv sa merg pe sistemul individual. Dar cu L7 in e60 am fost super multumit, nu vreau nimic mai mult. Dar nici mai putin. :blink:

Sint trei culori albastru disponibile: LeMans, Monaco si Montego. Dintre astea, Monaco o stiu si cred ca e cea mai inchisa dintre toate. Uitati aici un link "lamuritor" de culori pe seria 3 noua: official e9x colors. Pina la urma stie cineva culoarea de la masinile din pozele ce le-am pus mai sus? Imi poate confirma cineva ce culoare e aia?

Edited by test225

Pe E92 nu e kit ca la E60 pentru roata de rezerva? Sau ce anume intrebi?

Nu, nu este loc de roata de rezerva :blink:

Daca vine cu RF-uri, stiu ca nu are loc de roata de rezerva. Intrebam daca nu exista kit de conversie pentru roata de rezerva, asa cum este si la E60 (dupa instalarea kit-ului o sa ai loc de roata de rezerva).

Daca vine cu RF-uri, stiu ca nu are loc de roata de rezerva. Intrebam daca nu exista kit de conversie pentru roata de rezerva, asa cum este si la E60 (dupa instalarea kit-ului o sa ai loc de roata de rezerva).

Indiferent cu ce vine, in e60 era loc in portbagaj, sub covoras, de o roata de rezerva. In e92 nu este loc. Dar tot imi iau o roata din aia de bicicleta si o husa. Am calculat si dimensiunea corecta pentru rezerva este de 125/80/17. Am sa ma uit rezerva mea de pe e60 ce dimensiuni are. Stie cineva raza cercului pe care-s prezoanele la un e92? Dar la un e60? Daca pusca suruburile, atunci sint aproape convins ca un distantor de 20mm rezerva mea de pe e60 e perfecta. Va tin la curent.

Edited by test225

Indiferent cu ce vine, in e60 era loc in portbagaj, sub covoras, de o roata de rezerva. In e92 nu este loc. Dar tot imi iau o roata din aia de bicicleta si o husa. Am calculat si dimensiunea corecta pentru rezerva este de 125/80/17. Am sa ma uit rezerva mea de pe e60 ce dimensiuni are. Stie cineva raza cercului pe care-s prezoanele la un e92? Dar la un e60? Daca pusca suruburile, atunci sint aproape convins ca un distantor de 20mm rezerva mea de pe e60 e perfecta. Va tin la curent.

nu e numai roata de luat; mai trebuie si cric si manivela; si la cat e de micut portbagajul o sa fie inghesuiala cu toate acolo