Jump to content

Numai in Romania se intampla

Lir

Recommended Posts

Asa ceva numai la noi e posibil.Aseara veneam acasa, la un moment vad o balta si incetinesc, aveam in jur de 60-70km/h cand trec prin ea realizez ca e groapa.Trec cu fata si apoi simt o lovitura in dreapta sub scaun,in momentul urmator imi sar airbagurile din usa si stalp. In momentul urmator se opreste motorul se blocheaza volanul masina trece pe avarii si se blocheaza usile.Pana la urma reusesc sa ies din maina si merg sa vad in ce am dat.Nu era goapa mare ci era o bucata de asfalt deprinsa care mi-a dat fix in pragul dreapta, in senzorul de la airbag. :blink:

Stie cineva la ce pret sunt :panoul de usa,airbag usa, airbag stalp si ce mai trebuie schimbat.

si atunci sa nu te enervezi cand patesti asa ceva :)

dai in judecata cu detalii.. :) castigi sigur :blink:

am avut un client care cum gasea o groapa mai mare nesemnalizata se arunca cu masina in ea si chema politia (un peugeot305 pt sacrificii) ...ultimul proces a inregistrat suma de 150 de milioane de lei despagubire...

Edited by POIUYT

trebuia sa faci poze , tel la 112 , pol rutiera + pol comunitara + salvare , cite o hirtie de la fiecare si constatare de la service autorizat de importator = dai in judecata admin drum . cistigi la sigur.

112'ul (politia rutiera) nu mai vine decat daca sunt victime. asta am aflat in decembrie de la un nene care raspundea la telefoane.

cei de la ambulanta poate vor considera ca apelul catre ei a fost nefondat si acum cica se vorbeste de pana la 15 ani inchisoare pentru "glume" la telefon :blink:

politia comunitara.....

Politia rutiera iti constata avaria...dar trebuie dusa masina la ei in curte.

Administratorul drumului = de unde se afla cine e el? Asta daca nu sunt la fata locului muncitori sau altfel de ... surse de informatie. Si eu m-as fi luat de gatul unor administratori, dar partea asta a informatiei nu am stiut de unde sa o culeg. Desigur, pe langa o lipsa acuta de timp. Problemele astea cred ca sunt comune mai multor oameni, de unde si tupeul asta la "administratori".

Daca ar suferi pierderi dese, multe si costisitoare acesti administratori, cred ca lumea ar fi ... un loc mai bun :) si mai semnalizat.

Edited by CRM

pai pentru cazuri de acestea si ca traim in Romania, unde sunt tot felul de oameni binevoitori, merita CASCO, nu ca o fura, pentru bucurii de genul asta.

am un prieten, a adus un ford fiesta, l-a costat 5.000 euro si dupa 3 luni, saptamana trecuta s-a rasturnat cu ea pe un drum, la service ia zis ca doar manopera este 5.000 lei, daca vine el cu piesele. altfel il costa rata la CASCO 100 euro sau mai putin pe trimestru si nu dadea atatia bani pe reparatii.

te apuca damblaua, dar daca ai CASCO iti trece mai repede.

Asa ceva numai la noi e posibil.Aseara veneam acasa, la un moment vad o balta si incetinesc, aveam in jur de 60-70km/h cand trec prin ea realizez ca e groapa.Trec cu fata si apoi simt o lovitura in dreapta sub scaun,in momentul urmator imi sar airbagurile din usa si stalp. In momentul urmator se opreste motorul se blocheaza volanul masina trece pe avarii si se blocheaza usile.Pana la urma reusesc sa ies din maina si merg sa vad in ce am dat.Nu era goapa mare ci era o bucata de asfalt deprinsa care mi-a dat fix in pragul dreapta, in senzorul de la airbag. :blink:

Stie cineva la ce pret sunt :panoul de usa,airbag usa, airbag stalp si ce mai trebuie schimbat.

si atunci sa nu te enervezi cand patesti asa ceva :)

Incearca si la BMW, poate iti acopera garantia :)

exact asa a patit un prieten de al meu cu un e39, a luat o piatra care a lovit masina cred ca in acelasi loc unde te'a lovit si pe tine si i'au sarit airbagurile de pe ambele parti... la casco au zis ca e imposibil si ca nu ii despagubesc daca nu are urme de avarii. acum urmeaza sa il duca la testre la AB Constanta sa vada ce s'a intamplat. acum problema e ca el a de clarat accidentul mai tarziu ca sa aiba timp sa isi plateasca Casco (nu avea rata la zi cand se intamplase accidentul) si daca afla aia ca a declarat mai tarziu nu cred ca ii despagubesc mai ales la ce ziceau pana acum...ca e imposibil, ca erau senzorii defecti si asta nu tine de casco etc.

Deci si cu Casco slabe sanse sa iti faci masina la asa ceva...asta e Romania :blink:

Chestia cu datul in judecata cred ca are 50-50 sanse de reusita, dar daca nu iti reuseste cred ca o sa platesti destul de multi bani si o sa-ti faci destul de multi nervi incat sa regreti ca i-ai dat in judecata si chiar si daca ai castiga nervii si timpul pierdut nu cred ca merita efortul.