Jump to content

X6 Primul SAC din lume (Sport Activity Coupe)

the_rifle

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu spun sa te lasi de observatii din astea... Sau sa te angajezi la FMI...

Ce spui tu este nerelevant pentru mine.Nu am jignit pe nimeni si imi spun parerea cand doresc.Daca nu cumva ai schimbat regulile forumului am dreptul sa o fac.

Ce spui tu jigneste o tara intreaga. Si asta imi da dreptul sa-mi fie scarba de persoanele care exprima asa idei.

Eu spun sa te lasi de observatii din astea... Sau sa te angajezi la FMI...

Ce spui tu este nerelevant pentru mine.Nu am jignit pe nimeni si imi spun parerea cand doresc.Daca nu cumva ai schimbat regulile forumului am dreptul sa o fac.

Ce spui tu jigneste o tara intreaga. Si asta imi da dreptul sa-mi fie scarba de persoanele care exprima asa idei.

Poate te jigneste pe tine, nu este cazul sa vorbesti in numele altora.

Scarba poate sa iti fie, este de ambele parti. <_<

E simplu sa scuipi pe oamenii din tara in care te-ai nascut si apoi sa faci pe victima. Si asta doar pentru ca unul si-a cumparat o masina scumpa. Excelent simt de observatie... Mai ai si altele?

Denaturezi totul.

Am spus ca nu prea se resimte criza in Bucuresti deoarece este plin de masini scumpe pe strada.Nu am scuipat pe nimeni.Era o simpla observatie, gresita sau nu.

Nu denaturez nimic. Nu ai spus de Bucuresti nimic, vorbeai de tara. Nu ai fost pe strada sa observi, poate ai auzit, dar asta e altceva. Iar apoi Loganurile sumplu strazile... Si X6 sunt multe, dar dupa cifrele de vanzari, doar sute. N-a spus nimeni ca nu sunt hoti care fura si-si iau X6, dar nu toti. Si asta nu inseamna ca tara asta nu e in criza, ca nu ai vazut tu miile de firme care isi inchid portile si lasa oameni pe drumuri si muritori de foame. Si nu neaparat firme mici. Am vazut recent firme cu 300-400 de oameni care au concediat in masa.

Tu chiar nu ai pic de rusine? Inteleg ca nu-ti pasa de tara asta, dar nici chiar asa.

Imediat dupa Paste am avut in vizita niste persoane din Franta. Uluiti de ce masini au putut sa vada la Bucuresti!

LoLa, nu toti au fost la Paris sa vada acolo ce masini sunt...

Dar cand te duci in Togo si vezi doua Rolls-Royce poti usor sa exclami: WOW! Ce masini au astia in Togo! Ca asteptarile sunt mici. Cand te duci la Paris si vezi plin de masini de sute de euro, nu e nimic special. Uluiala vine din alte motive... Ei ne considera lumea a treia si pentru ei ar trebui sa conducem doar rable cu totii...

Si asta nu inseamna ca tara asta nu e in criza, ca nu ai vazut tu miile de firme care isi inchid portile si lasa oameni pe drumuri si muritori de foame. Si nu neaparat firme mici. Am vazut recent firme cu 300-400 de oameni care au concediat in masa.

Tu chiar nu ai pic de rusine?

Probabil este destul de afectata si Romania.Era mai simplu daca ai fi spus asta, in loc sa spui ca imi mor rudele de foame...

Da, am zis de Romania dar ma gandeam la Bucuresti.

<_< Romulus, nu vorbesc decat de directori sau presedinti de retele europene/internationale din diverse domenii, parizieni sau nu, sunt totusi oameni umblati, iar la Bucuresti cand vin prima data, raman casconetti de ce masini circula pe strazi.

Eu nu am spus ca iti mor rudele de foame... Am spus: "Poate mai ai rude pe aici si o sa moara de foame" in contextul in care cum spui tu "Romania nu sufera de nici o criza"... Si atunci sa vezi ironia spuselor tale. Era o situatie ipotetica, pentru a-ti arata prostia "observatiei" tale fine din auzite. Sper sa nu moara nimeni de foame in tara asta si sa se umple strazile de X6. Si sper si francezii sa fie uluiti pentru totdeauna de ce masini avem pe strazi.

<_ romulus nu vorbesc decat de directori sau presedinti retele europene din diverse domenii parizieni sunt totusi oameni umblati iar la bucuresti cand vin prima data raman casconetti ce masini circula pe strazi.>

Si eu am umblat la viata mea. Si Bucuresti nu mi s-a parut niciodata ceva special. Care e diferenta in afara de asteptari? Un Ferrari la Paris nu e nimic special. La Bucuresti si in Togo, pentru francezi e un eveniment. Totul tine doar de asteptari.

Eu nu am spus ca iti mor rudele de foame... Am spus: "Poate mai ai rude pe aici si o sa moara de foame" in contextul in care cum spui tu "Romania nu sufera de nici o criza"... Si atunci sa vezi ironia spuselor tale. Era o situatie ipotetica, pentru a-ti arata prostia "observatiei" tale fine din auzite. Sper sa nu moara nimeni de foame in tara asta si sa se umple strazile de X6. Si sper si francezii sa fie uluiti pentru totdeauna de ce masini avem pe strazi.

Ai dreptate.

azi mã plimbam cu chris montana prin oraº, Înainte sã-l duc la aeroport, ºi la un moment dat s-a oprit lângã un x6, Întrebându-mã ce maºinã e aia, cã el n-a mai vãzut. :unsure: dupã aia, tot el:"aa, ãsta-i x6-le?" ei bine, dupã juma' de orã de plimbare, i-am arãtat vreo 3... el nu mai vãzuse prin germania... ºtiu, sunã penibil, e un caz probabil cam exagerat, dar adevãrul e cã raportat la puterea noastrã de cumpãrare, sunt mult mai multe decât În alte Þãri, cum ar fi germania de exemplu. <_< deci a devenit oarecum o maºinã naÞionalã. :) la noi, de ex, e maºina bodyguard-ului ajuns. :bashwall:

da, pe nea' logan l-a recunoscut, mai ales datorită programului rabla din germania. şi nu, nu exagerez deloc, pur şi simplu aşa s-a ĂŽntâmplat. omu' ştia de x6, da' n-a mai văzut până acum. sau spuneai că exagerez că am văzut 3 ĂŽn juma' de oră? bine, eram pe corso, duminica dupămasă, poate erau toate 3 din oraş la plimbare.... <_<

ăsta-i adevărul, e deja maşina de show-off naţională....

dacia 1300 am vrut să-i arăt, că tocmai ĂŽi povesteam de ceausescu, şi de cum trebuia să aştepţi 6 ani pt o coajă de maşină, şi am făcut vreo 2 km spre aeroport, ca să ĂŽntâlnesc una să-i arăt. şi ĂŽţi zic din nou că nu exagerez.

ziceai că se vând 30 de jaguar pe an... păi românu' nu prea ştie decât mercedes şi bmw... :) aşa zicea şi ăsta, ĂŽn germania unde e un seria 3 cabrio, e şi un turc. şi apoi, n-ai ales bine exemplul, jaguar e o firmă cam moartă.. şi multe maşini sunt aduse de afară, noi, ca să nu mai vb de x6, care 30-40% ĂŽs aduse din state sh, deci astea nu cred că intră ĂŽn statistica APIA.....

dar, dacă tot vrei să vb de cifre oficiale, ce zici de cei de la maserati, care şi-au depăşit targetul pe un an , ĂŽn doar 3 zile?

Edited by blue6

Daca Bavaria traieste Afara, atunci e normal sa fie si el in aceeasi orientare "pfaa parca n-ati avea criza in Romania" "parca n-ati fi intrat in Europa ieri" ce vrai? Nu ti-am zis, Loganul asa parlit cum e el e singura speranta a fabricantului Renault? Si Baia Mare imi trebuie pt prelucrarea lemnului <_< pt export, ca se cere...

Iar Bucuresti e "patria" ta. Ce vrai sa te surprinda? La Busteni bustenarii nici nu mai stiu ca au niste munti superbi sub ochii lor.

ati stricat topicul. X6 se vinde destul de bine , spun asta pentru ca sunt destul de multe in Ro avand in vedere pretul de vanzare. Daca vreti sa vedeti masini scumpe duceti-va la Cannes intr-un week-end vara, in plin sezon , sa vedeti acolo cum Q7,X5 , S-class sunt pe post de taxiuri iar adevaratii oameni cu bani (de acolo) circula cu Lambo , SLR , Porsche , Rolls , Bentley etc. Daca tot o dati incolo si incoace cu Paris

Eu in Luxembourg nu stiu daca am vazut 2 buc de X6. Poate sunt mai multe totusi si nu le vad eu. Si merg si dimineata si seara la ora de varf. E drept ca e mult mai mic decat Bucuresti dar ca putere financiara nu exista grad de comparatie. Ca idee piata auto de aici cred ca a fost singura din Europa care a crescut in ultima vreme.