Jump to content

X6 Primul SAC din lume (Sport Activity Coupe)

the_rifle

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
Am vazut un X6 care mi-a atras atentia (deja X6 e banal in SE Romaniei) : pe laterala marcat "5.0 i" (wow!), iar bara fata era diferita fata de clasicul X6 cu luminile de ceata in grilele laterale... Face lift deja? <_<

Cate sunt? O suta? O mie? O suta de mii? Arata-mi si mie o statistica, m-ai facut curios... Ca eu dupa vanzarile oficiale de la APIA, nu vad ce spui tu... Se vand 30 de Jaguar pe an? Pe langa 200.000 de Logan? Si tu decretezi fara sa traiesti aici ca nu se simte criza? Ironic, nu?

Sunt masini platite inainte de recesiune; acum au fost livrate.

Probabil.Am discutat recent cu un prieten si mi-a spus ca in Bucuresti X6-le este masina nationala, este plin de ele.M-am gandit ca are legatura cu bunastarea.

Ce prieteni haiosi ai tu... X6 da, e masina oficiala... Se da rest la inghetata...

Si tu decretezi fara sa traiesti aici ca nu se simte criza? Ironic, nu?

Era parerea mea, buna sau rea.Incearca sa ataci ideea si nu pe cel care o expune, este o regula a forumului.

Ideea vroiam sa o atac, dar in lipsa uneia din textul tau, nu am avut ce face. Din astia care vorbesc din auzite, sunt destui... E plina lumea de ei.

Nu e vorba de informare... E vorba doar de a nu afirma prostii. Tu dintotdeauna ai avut o problema cu tara asta si cu oamenii care inca mai traiesc in ea. Si cum nu toti sunt hoti, parca mai bine ne-ai scuti de teorile tale de la distanta. Fara suparare... Ca sunt cateva mii sau zeci de mii in tara asta care fura si epateaza cu opulenta...? Da. Dar procentual sunt mult mai putini decat in Canada, sa spunem...

Nu e vorba de informare... E vorba doar de a nu afirma prostii. Tu dintotdeauna ai avut o problema cu tara asta si cu oamenii care inca mai traiesc in ea. Si cum nu toti sunt hoti, parca mai bine ne-ai scuti de teorile tale de la distanta. ...

Nu te-ai schimbat deloc, tot necioplit ai ramas, tot jignesti oamenii gratuit.Fara suparare...

Mai bine necioplit cum spui tu decat sa fac afirmatii de genul celei de mai sus.

Am observat ca in Romania nu se resimte efectul crizei economice.

Ca observator fin ce esti, pe ce anume iti bazezi observatia?

PS Mai incet cu epitetele, ca nu am probleme sa-ti dau vacanta. Ma mananca degetele dupa afirmatia de mai sus. Poate mai ai rude pe aici si o sa moara de foame. Ca industia auto tot e pe zero, m-as mira sa-i poti ajuta. Fara suparare.

PS Mai incet cu epitetele, ca nu am probleme sa-ti dau vacanta. Ma mananca degetele dupa afirmatia de mai sus. Poate mai ai rude pe aici si o sa moara de foame. Ca industia auto tot e pe zero, m-as mira sa-i poti ajuta. Fara suparare.

<_<

Baiat fin ca intotdeauna.

Nu, doar ca reactionez urat la idiotenii, spuse de observatori fini ca tine.

Vezi tu, asta este treaba.Nu poti sa porti o discutie fara sa sari calul.Ce am spus eu era o simpla observatie, nu era indreptata impotriva nimanui.

Da, reactionezi destul de necivilizat si ar fi frumos sa te controlezi daca se poate.