Jump to content

X6 Primul SAC din lume (Sport Activity Coupe)

the_rifle

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

c6t9: da plimbandu-te prin DE cate porsche-uri ai vazut ?

car300: nu te supara, da decat sa-si ia o garsoniera de 36 mp. mai bine cumpara un septar... macar ai clima, incalzire in scaune, masaj.. si e mai luxos si mai spatios decat o garsoniera..

Edited by Cristi.MD

car300: nu te supara, da decat sa-si ia o garsoniera de 36 mp. mai bine cumpara un septar... macar ai clima, incalzire in scaune, masaj.. si e mai luxos si mai spatios decat o garsoniera..

cristi, in germania vezi mai multe porsche-uri ca in ro, pt ca ei au alta cultura auto. la noi, lumea nu prea stie decat bmw/merc/audi. si sa-ti zic de ce, pt ca majoritatea cand dau banii pe o masina, se gandesc care e mai accesibila la intretinere, iar marcile astea populeaza schrott-urile din romania, deci automat gasesti piese second. <_< plus ca si cultura noastra auto, e limitata la marcile astea. eu, de ex, n-as da nici in ruptul capului 70.000 pe un bmw nou, cand imi pot lua un db9 second la banii aia. (e doar un exemplu)

blue: is constient de treaba asta, de aia am zis ca sa nu se uite dupa x6, cum e x6 la noi e considerat de exemplu porschele la ei, daca vrea masina sport ia porsche nu BMW, bmw-u il ia sa traga pe el..149.000 km si sa-l vanda la romani ..

blue: is constient de treaba asta, de aia am zis ca sa nu se uite dupa x6, cum e x6 la noi,de exempu e considerat porschele la ei, daca vrea masina sport ia porsche nu BMW, bmw-u il ia sa traga pe el..149.000 km si sa-l vanda la romani ...

scrisesem si asta, dar am sters totusi, mi s-a parut nu avea legatura cu bmw. sincer, am vazut cateva zeci de GT3 si GT3RS, sa zicem ca astea nu sunt niste porsche-uri normale, ca ar fi un fel de X6 la bmw (un fel) + un GT <_<. normal ca atunci cand ai locuri de parcare, drumuri amenajate (am vazut AMG-uri si RS-uri care mergeau pe niste drumusoare de pamant, dar care erau drepte de ma uitam crucis), no speed limit, nu vad ce ai putea face cu un SUV, decat in cazuri de exceptie. culmea totusi, am vazut aproape mai multe X3-uri M sport packet in munchen decat SUV-uri in 5 zile adunat. in romania cand am luat X3, multi doar ca nu au ras si ca daca n-am X5, degeaba. sunt diferente majore si de mentalitate, nu numai de conditii rutiere.

haha:) cand am luat X3 toti "prietenii" ma intrebau de ce nu am luat "tuareg" -"ca-i mai mare" sau X5 <_< . asa e cu mentalitatea. SI eu am vazut in Germania o ploaie de Porsche -in Munchen am fost 3 zile si era plin de Bmw , Porsche , Mercedes , modele frumoase si motorizari mari.