Jump to content

Preturile BMW-urilor in America...

Nony

Recommended Posts

De aproape 1 an de zile mi-am facut cont pe e46fanatics.com. De fiecare data sunt uimit de preturile pe care le au beemerele in America si nu inteleg fenomenul...In cazul modelelor fabricate in America este perfect normal acest lucru, singura problema este ca pe forumul acesta sunt numai 3-are de vanzare...cele mai ieftine sunt si cele cu cel mai mic motor, in speta 323 sedan/coupe prefacelift pe cand la modelul cu facelift, cel mai ieftin si mic motor este 325-ul...nasol..."doar" 192CP, consum decent...dar la 3$ galonul nu cred ca-si pun multi problema consumului!

Anuntul care m-a determinat sa scriu randurile acestea se refera la un M3 din 2004:

"2004 e46 silver gray m3 smg, dinan, vorsteiner 37,999!!

ok, so ive been trying forever to sell this thing due to my recent purchase of a 6 series- ive had my car listed at 40k with 12g in mods, which is still under bluebook as stock! im forced to either take it to the auction in riverside this week, or have someone jump on it at this price! id rather give it to someone who knows what a deal it is rather than someone at the auction who has no idea what this car has done to it- DINAN s package which includes intake, exhaust, stage 3 software and decklid badge- retails for around 5,500 installed- makes 355 horsepower and 281 ft lbs. torque- the car sounds amazing! VORSTEINER items include: double sided vented carbon fiber hood, gts3 rear diffuser, csl front splitters- BILSTEIN pss9 coilovers, custom powdercoated oem 19s, blacked out kidney grill, carbon fender vents, carbon hood washer vent, tinted windows, dice ipod input, smoked tail lights, smoked corners/ reflectors, f1 paddle shift, SOMEONE PLEASE JUMP ON THIS! i can get you financed through european coach company located here in san diego- for additional pics, visit www.europeancoachcompany.com contact shaun 619 850 0785- SERIOUS INQUIRIES ONLY!!! oops, 41k miles-"

Pozele vor fi atasate la sfarsit, mai trebuie mentionat ca aceste este doar unul dintre multele anunturi de aceste fel, unde masini senzationale sunt vandute la bani foooarte buni....am cautat dar n-am gasit pretul unui e46 M3 nou in State, in 2004, poate chiar si pretul optiunilor! Chiar sunt curios sa-mi elucidez acest mister, orice completare sau parere personala este binevenita! :blink:

P.S: Intr-o saptamana a lasat 1000$ din pret si a pus niste poze cu masina si cu iubita lui, probabil crede ca asa o sa se vanda mai usor....comentariile n-au intarziat sa apara! Multi vroiau pachetul complet...

De aproape 1 an de zile mi-am facut cont pe e46fanatics.com. De fiecare data sunt uimit de preturile pe care le au beemerele in America si nu inteleg fenomenul...In cazul modelelor fabricate in America este perfect normal acest lucru, singura problema este ca pe forumul acesta sunt numai 3-are de vanzare...cele mai ieftine sunt si cele cu cel mai mic motor, in speta 323 sedan/coupe prefacelift pe cand la modelul cu facelift, cel mai ieftin si mic motor este 325-ul...nasol..."doar" 192CP, consum decent...dar la 3$ galonul nu cred ca-si pun multi problema consumului!

Anuntul care m-a determinat sa scriu randurile acestea se refera la un M3 din 2004:

"2004 e46 silver gray m3 smg, dinan, vorsteiner 37,999!!

ok, so ive been trying forever to sell this thing due to my recent purchase of a 6 series- ive had my car listed at 40k with 12g in mods, which is still under bluebook as stock! im forced to either take it to the auction in riverside this week, or have someone jump on it at this price! id rather give it to someone who knows what a deal it is rather than someone at the auction who has no idea what this car has done to it- DINAN s package which includes intake, exhaust, stage 3 software and decklid badge- retails for around 5,500 installed- makes 355 horsepower and 281 ft lbs. torque- the car sounds amazing! VORSTEINER items include: double sided vented carbon fiber hood, gts3 rear diffuser, csl front splitters- BILSTEIN pss9 coilovers, custom powdercoated oem 19s, blacked out kidney grill, carbon fender vents, carbon hood washer vent, tinted windows, dice ipod input, smoked tail lights, smoked corners/ reflectors, f1 paddle shift, SOMEONE PLEASE JUMP ON THIS! i can get you financed through european coach company located here in san diego- for additional pics, visit www.europeancoachcompany.com contact shaun 619 850 0785- SERIOUS INQUIRIES ONLY!!! oops, 41k miles-"

Pozele vor fi atasate la sfarsit, mai trebuie mentionat ca aceste este doar unul dintre multele anunturi de aceste fel, unde masini senzationale sunt vandute la bani foooarte buni....am cautat dar n-am gasit pretul unui e46 M3 nou in State, in 2004, poate chiar si pretul optiunilor! Chiar sunt curios sa-mi elucidez acest mister, orice completare sau parere personala este binevenita! :blink:

P.S: Intr-o saptamana a lasat 1000$ din pret si a pus niste poze cu masina si cu iubita lui, probabil crede ca asa o sa se vanda mai usor....comentariile n-au intarziat sa apara! Multi vroiau pachetul complet...

lol...cam salbatice amandoua...

nu prea imi place stilul in care a personalizat masina,sincer...dar de gustibus non disputandum

E greu de inteles de ce 3$ pe galon de fapt e foarte scump pentru americani. Noua ni se pare extraordinar, vine cam 80 de centi un litru, dar la distantele care se fac zilnic in State, e destul de scump, pana la urma iesi cam tot ca in Romania.

Intretinerea foarte scumpa. Sunt mai scumpe hondele sau toyotele decat BMW-urile.

Daca nu cadea $ atat de mult fata de Euro, preturile erau la fel.

In urma cu 3 ani, benzina era sub 2$ galonul...crede-ma, si ei simt scumpirea, multi au masini care consuma peste 20% pe autostrada...iar in NY,masina este pt multi o complicatie inutila, parcarea extrem de scumpa( 15 $ ora),numar limitat de locuri, pana si pe stradute sunt locuri gratis noaptea iar ziua, dc n-ai mutat sau platit te trezesti fara masina...oricum, ma bate din ce in ce mai mult gandul sa-mi aduc masina din America, s-o tin cu numere de State...singura problema este in caz de accident, stai cu ea in service pana vin confirmarile de la asigurare....

pai am gasit rezolvarea...

ma costa 5.499 de coco...e din carbon si are numa 7 kile...

o super bicileta... :blink:

Asta-i o bicla cam scumpa...ai mei stai in LI, NY dar p-acolo nu-i problema cu masina, locuri de parcare cat vezi cu ochii...in schimb nu-i prea conving sa mearga cu masina in oras, cu trenul fac 1 ora, are si AC...parfum!

Asta asa este, parca uneori este prea mult AC, eu nici nu-l tolerez bine asa ca toata vara mi-au curs nasul, afara 40 de grade, eu cu mucii dupa mine...

Dar pana la urma de ce sunt beemerele asa de ieftine in State? Sincer, cand le povesteam p-acolo ca am BMW, asta dupa ce le explicam unde vine Romania, Dracula, Transilvania...bla bla bla...erau putin uimiti....probabil credeau ca mergem cu caruta...Singura problema ca posesor de BMW am inteles ca apare atunci cand nu vrei sa te duci la reprezentanta, e foarte greu de gasit un mecanic competent pt masini europene...in zona Long Island-ului era unul singur, toti mergeau la el, am ajuns si eu p-acolo, omul meserias, era plin de M-uri la reparat dar stateai dupa o programare pana imbatraneai...

Adrese gasesc si eu...ideea este sa fie omul meserias, ce , crezi ca ei n-au teparii lor?!? Si nu vorbesc din poze, treaba asta mi-a spus-o cineva care avea un 325 pisica si nu avea chef sa dea pretul de reprezentanta! Americanii oricum se duc la service doar cu chestii nasoale, toti isi repara masinile in propriul garaj care de obicei e foarte bine echipat, schimb ulei, filtre, placute...am un vecin care-i mecanic de elicoptere in armata,intr-o zi i-a desfacut Impreza baiatului lui, scos motor, transmisie,nu stiu ce dracu i-a facut, seara era pusa la loc, dadea ala ture prin cartier, cu o toba de cioban de credeai ca aterizeaza avionul...

Pai majoritatea cumpara BMW-uri noi, le tin pana in 100 de mii de mile cat acopera garantia, si apoi le vand. Daca te uiti pe autotrader, o sa vezi ca majoritatea care sunt la vanzare au mai mult sau mai putin de 100 de mii de mile. Sunt mecanici de europene cati vrei, la 100 de metri de unde stau eu este unul care repara Porsche si BMW-uri, are curtea plina, am vazut chiar si un Boxster dezmembrat pentru piese. Eu mi-am reparat masina chiar la un mecanic roman, mi-a luat 100$ sa schimbe rulmentii pe fata, adica cam cat as fi platit si in Romania la un service de cartier.

Se vede o diferenta de pret intre BMW-urile care inca sunt in garantie si cele care au iesit din garantie, cam 2 mii $ diferenta la un E46 spre exemplu. In plus de asta, sunt mai mici cand sunt vandute de persoane fizice, in general au incercat sa faca trade in si nu au fost multumiti de valoarea calculata de dealer. Daca te uiti la cele vandute de dealeri mari, sunt chiar scumpe. Ei se uita dupa Kelly Blue Book, care mie personal mi se pare o prostie, www.kbb.com , pana la urma piata dicteaza pretul nu un catalog.