Jump to content

Am lovit pisica !

Septaru

Recommended Posts

Cum fac cu asigurarea aluia ? Mi-a dat copie, autorizatie, o duc direct la service, merg mai intai la asigurari ? Ce trebuie facut ? Pas cu pas, raspunsurile prompte sunt de apreciat.

te duci la asigurarea aluia ..o sa-ti faca o constatare direct ....Apoi deviz si service recomandat ..

da, am fost, am mentionat si mai sus ca am autorizatie. proces verbal... toate actele. Ce e de facut de acum incolo ? Service autorizat ? Nu as vrea sa stau cu masina dupa cei de la bavaria constanta, am un service bun in oras. Edited by Septaru

te duci la cei la care are omu' respectiv asigurarea, cu toate hartiile pe care le ai - dovada politie, asigurare, acte identitate + actele masinii tale

de acolo vei primi acordul societatii de asigurare pentru a-ti repara masina

cu hartia de la ei ( acordul ) vei merge la un service agreeat de societatea respectiva de asigurari.

cei de la service repara masina, tu primesti o hartie de la ei ( deviz de lucrari ) care trebuie sa ajunga la asigurare

asigurarea semneaza ca este de acord ( sau nu ) cu devizul de lucrari

te intorci la service cu devizul aprobat si pleci cu masina reparata.

PS : asta daca totul decurge normal

probleme vei putea avea cu asiguratorul, care poate refuza reparatia completa sub diferite motive, nu trebuie sa te intimidezi daca stii ca ai dreptate.

mai nou, trebuie sa aibe acordul scris de la tzontzonelul care ti-a lovit masina....deci tre sa-l cari p-ala pe la asigurare inainte sa duci masina in service...faza patita de mine la BCR asig...

Am impresia ca tzontzonel isi da acordul la sectia de politie care face constatarea si semneaza o rubrica speciala in PV. Este bine sa ai la indemana un nr de mobil al lui tzontzonel, totusi, just in case!

tzontzorel a semnat ca este de acord ca este de acord ca eu sa imi repar masina pe asigurarea lui, am fost la asigurari si astept sa vina inspectorul constatator, eu ma gandesc poate imi dau mie banii sa mi-o repar in regim propriu, ca asa pot sa imi cumpar eu piesele pe care le vreau si de unde le vreau, aici ma refer la spoilere si praguri. Edited by Septaru

tzontzorel a semnat ca este de acord ca este de acord ca eu sa imi repar masina pe asigurarea lui, am fost la asigurari si astept sa vina inspectorul constatator, eu ma gandesc poate imi dau mie banii sa mi-o repar in regim propriu, ca asa pot sa imi cumpar eu piesele pe care le vreau si de unde le vreau, aici ma refer la spoilere si praguri.

ti-am zis ca masina e ca si facuta...

prima oara este mai complicat, apoi devii profesionist.

eu am tot avut ghimioane, minore, cate o zgarietura pe spoiler, am avut 2 in acceasi luna, atentii de la alti conducatori auto, care au plecat de la locul faptei si am rezolvat pe CASCO.

deci, prima oara este greu dar apoi te obisnuiesti.

eu zic sa te duci la BMW COnstanta, daca ai ceva spart sau indoit mai rau, ei au piese originale, altcineva nu se stie de unde iti aduce piesele.

bafta.

chiar daca lovitura e minora.... avand in vedere vechimea masinii, sa nu te miri daca iese chiar dauna totala :blink:

nu te incapatana sa iei banii de la asigurare ca te asigur ca in cazul in care te vei ambitiona ii vei lua dar peste minim 3 luni si vei lua 80% din valoarea devizului

despre ce societate de asigurari este vorba?

din punct de vedere legal te poti duce la absolut orice service agreat r.a.r. , dar exista posibilitatea sa iti taie din deviz iar diferenta sa o platesti din buzunar, cel mai bine ar fi sa te duci la service sa platesti din buzunar (asta daca nu cumva serviceul are vreo relatie, nu neaparat conventie cu firma respectiva) sa iti dea chitanta+factura + dosarul complet de depus la firma de asigurari si asa sunt obligati sa iti plateasca tot.... toate astea daca nu iese masina dauna totala