Jump to content

Cumparare E60 530d

bertone

Recommended Posts

revin cu o poza . ca am pozat-o ieri din toate unghiurile . cum vi se pare ? :blink:

Precizare : oribilitatea aia de jante sunt pe 16 si echipate cu gumele de iarna .

Masina se incalta in luna aprilie cu celalalt set de jante originale , pe 18 dar cu gumele de vara . Si in pretul ala imi da si cele 8 roti ! Iar absolut toate cauciucurile ( vara-iarna ) au fost schimbate in mai anul trecut . Deci sunt noi .

post-4197-1203057430_thumb.jpg

Edited by bertone

Va multumesc pt lamuririle din acest topic . M-am plimbat si ieri cu ea si intr-adevar masina e vis . Si ii merg si sprancenele cand esti pe pozitii :blink:

Mai am doua intrebari :

- cd-ul ala stock citeste si mp3 ? am observat ca sonorizarea e foarte civilizata ( fata de masina mea de 33.000 de euro la care am fost dezamagit de claritatea soundului "premium" zic ei - ca am si navi si display color si tot )

- de ce , cand dai pe auto la faruri , nu merge spalatorul de far ? Precizez ca masina n-are xenon , dar imi spunea un proprietar de BMW ca tre' sa mearga spalatorul de far oricum .

Tot ieri am observat ca are senzori de parcare si in bara fata , nu numai pe spate . Super tare !

Spunea cineva mai sus de cat de periculoasa este masina , daca o testezi la capacitatile ei reale . Eu sunt invatat cu masini tractiune fata . De ex. sunt la al treilea Opel de 200 de CP si deja m-am invatat cu situatia in care e ud pe jos , fortezi curba , iei de volan sa intri pe traiectorie si masina merge in fata :) Groaznic . Si i-am dat-o si unui proprietar de BMW-uri ( pasionat care a avut de la 5 din 80 pana la 7 99 ) si ala era speriat tare . A zis ca prefera BMW-ul lui care fuge de fund , ca e mai funny !

Sincer , voiam sa termin cu opelul si sa-mi iau un subaru . poate un forester turbo . Pana m-am suit in masina asta . Si de atunci nu vreau sa ma mai dau jos !

P.S. : Daca o sa o cumpar , primul lucru care-l fac este sa dau jos aripioara aia de pe plafon ( aia de rechin ) . Mi se par groaznice . Si-au pus unii si la Vectra asa ceva :)

1 mp3 are masina pe ia ,de tractiune spate nu ai de ce sa te speri nu este nici o preoblema nu ai probleme pe ploaie sau sltceva ai dtc ,dsc mai multe chesti de siguranta ,cat de codita sa nu iti vina in cap sa o dai jos are legatura cu navi codita cat despre masina arata forte bine

Edited by bara

P.S. : Daca o sa o cumpar , primul lucru care-l fac este sa dau jos aripioara aia de pe plafon ( aia de rechin ) . Mi se par groaznice . Si-au pus unii si la Vectra asa ceva :)

:blink: :) :) Pai cum sa faci asa ceva???? Crezi ca aripioara este doar de design pusa acolo???? :) :)

Vezi sa nu fie functionala.

Nici mie nu imi plac aripioarele, mai ales facaturile, iar daca mai scrie pe ele Pilot sau AllRide, problema deja devine hilara :blink:

revin cu o poza . ca am pozat-o ieri din toate unghiurile . cum vi se pare ? :blink:

Precizare : oribilitatea aia de jante sunt pe 16 si echipate cu gumele de iarna .

Masina se incalta in luna aprilie cu celalalt set de jante originale , pe 18 dar cu gumele de vara . Si in pretul ala imi da si cele 8 roti ! Iar absolut toate cauciucurile ( vara-iarna ) au fost schimbate in mai anul trecut . Deci sunt noi .

La cum arata masina, mai bine nu o iei si iti cauti alta stock sau cu pachet M nu turcisme.

Mai bine asta (chiar daca e pe benzina): http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=27133

nu inteleg ...glumiti sau cum ? ce sas ? ce kit ?

ala e pus la bavaria . cu factura si cu totul ...de ce ziceti ca e turcism ?

va rog lamuriti-ma ca nu inteleg .. :blink:

adica e chinezesc ? nu original ? si grilele ce au ? nu trebuie sa fie acolo ?

iar pe aripioara nu scrie pilot . cica a venit cu kit cu tot . n-am stiut ca aia e antena . eu daca am vazut la toate vectrele am zis ca e tiganeala aripioara aia

va rog lamuriti-ma ca va pricepeti mai bine la BMW .

nu inteleg ...glumiti sau cum ? ce sas ? ce kit ?

ala e pus la bavaria . cu factura si cu totul ...de ce ziceti ca e turcism ?

va rog lamuriti-ma ca nu inteleg .. :blink:

adica e chinezesc ? nu original ? si grilele ce au ? nu trebuie sa fie acolo ?

iar pe aripioara nu scrie pilot . cica a venit cu kit cu tot . n-am stiut ca aia e antena . eu daca am vazut la toate vectrele am zis ca e tiganeala aripioara aia

va rog lamuriti-ma ca va pricepeti mai bine la BMW .

Daca te plictisesti, lectureaza:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...ser&mid=560

Cat despre kit, poate doar pe manopera are factura, bara si pragurile nu se numesc M Pack. Si nu, pachetul M nu include decuparea aripilor pentru grilele alea.

Aripioara ti-a explicat toata lumea ca e originala si e vitala pentru radio, telefon si navigatie. Nu e nici un kitsch, asa le-a venit la aia de la BMW sa faca antena.

http://eurocars2006.com/Gallery1/album25/9647_27

Cam asa ceva. Sau poti sa cauti pe mobile.de anunturi care au pachet M.

OK . Inteleg ca masina e un kitchioasa . N-am stiut . De-aia e bun forumul bmw .

insa chestiile alea nu se dau jos de pe masina ? si sa ramana stock ?

m-ati intristat rau si mie nu-mi plac tiganelile . am avut calibra , o aripioara nu i-am pus . era sexy stock . am avut coupe bertone la fel nici macar un eleron nu i-am pus . ma dezgusta tiganelile .

ce naiba fac acu ? imi placea rau motorul . si faptul ca proprietarul era cunoscut si n-a facut rabat la bani . si feelingul masinii .

totusi nu se poate demonta treaba aia de acolo ? nu vreau sa intoarca capul manelistii dupa mine pe strada . mie mi s-a parut foarte misto kitul ( fara sa stiu ca facut de fratii nostri din china ) . Mi s-a parut ca e masina mai asezata cu el .

Dati-mi solutii va rog !

E kitsch, nu kitch :blink:

Se poate da jos, dar ce faci iti cumperi o bara de M din nou? Motorul si feelingul raman aceleasi la orice 530d. In fine.. mai bine iti faci probleme cu cat de antic e softul si daca trebuie sa ii faci update, si alte detalii tehnice, ca sa decizi daca merita banii.

am studiat problema in pdf-ul de pe site-ul AB . Deci bara fata e aceeasi , pragurile sunt falsuri , alea de pe aripile fata sunt falsuri si bara spate . Cat de tampit sa fii sa mergi cu asa ceva pe masina ?

Daca as da jos pragurile si ornamentele de pe aripi poate o arata mai omenesc . Bara spate are un difuzor mare pe centru cu doua tobe in stanga :blink:

Softul nu stiu daca e updatat pt ca ultima oara masina a fost la AB in noiembrie . Banuiesc ca s-au ocupat si aia cum trebuie daca stiau ca trebuie softul updatat .

Si de ce trebuie softul updatat , pt ca la opel nu se face asa ceva ? Sau mi-a facut odata la unul din 2001 , in 2004 si n-am simtit nimic . Si a durat vreo 10 minute cu Tech2 pe masina . Influnenteaza softul cum merge motorul si electrica de pe masina ? Mai ales daca e ok totul ?

Edited by bertone

am studiat problema in pdf-ul de pe site-ul AB . Deci bara fata e aceeasi , pragurile sunt falsuri , alea de pe aripile fata sunt falsuri si bara spate . Cat de tampit sa fii sa mergi cu asa ceva pe masina ?

Daca as da jos pragurile si ornamentele de pe aripi poate o arata mai omenesc . Bara spate are un difuzor mare pe centru cu doua tobe in stanga :blink:

Softul nu stiu daca e updatat pt ca ultima oara masina a fost la AB in noiembrie . Banuiesc ca s-au ocupat si aia cum trebuie daca stiau ca trebuie softul updatat .

Si de ce trebuie softul updatat , pt ca la opel nu se face asa ceva ? Sau mi-a facut odata la unul din 2001 , in 2004 si n-am simtit nimic . Si a durat vreo 10 minute cu Tech2 pe masina . Influnenteaza softul cum merge motorul si electrica de pe masina ? Mai ales daca e ok totul ?

Bara nu e de M. Iar cu soft-ul e ceva de genul: daca merge totul bine, lasa-l asa. Daca nu, cross your fingers si fa-ti update.

OK va multumesc de raspunsuri . Ma linistesc cu masina asta , e clar . Daca intereseaza pe cineva ii pot da pm ca e de vanzare cu datele de contact . M-a bucurat faptul ca cunosteam proprietarul si merge foarte bine masina .

Insa eu cu tiganeli pe masina nu voi merge niciodata . Nu sunt genul masinilor "tunate" . Daca era ceva de calitate , dat stiind ca M-ul reprezinta un brand era altceva . Dar in conditiile astea si in conditiile in care proprietarul nu mai are bara fata si spate veche , pt a aduce maisna pe calea ce buna , eu imi vad de treaba mea ca nu cere de mancare actuala masina care o am ( doar benzina foarte multa :blink: ) .

Cu parere de rau ca BMW-ul e o masina eleganta dar asta este . Pe de alta parte , combinatii aduse din Germania si de la proprietari necunoscuti nu cumpar . Pt ca am fost in germania si mai stiu si eu ce mai e pe afara .

Voiam sa va multumesc ca mi-ati dat lamuriri pe 3 pagini si mi-ati deschis ochii . Numai bine !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.