Jump to content

Un BMW adevarat

MiniMe335D

Recommended Posts

oricum si asta pe motorina consuma enorm ... undeva la 17L si cu un plin nu merg mai mult de 350 de km max :twoup:

Ce ma distreaza pe mine frazele astea ........

Fiecare se distreaza cu ce poate :twoup:

Or fi unii carora le place sa alimenteze din 50 in 50 de km, deh, fiecare cu ale lui.

Si acum tin minte ce stres al dracu' am avut pe A2 vara trecuta sa nu raman in pana prostului. Pe ultimii 20 km a trebuit sa opresc aerul conditionat, naspa rau.

masina e frumoasa si foarte tare tehnic, sa o stapinesti sanatos !

eu sunt cu 325xi-ul care ia 18 litri consum in oras, nu are nici o legatura consumul declarat in cartea tehnica cu realitatile oraselor patriei noastre...

mai ales ca BMW-urile te imbie sa le dai talpa !

Am si eu o intrebare legata de interiorul masinii cu alcantara si textil - nu e greu de intretinut ? alcantara aia nu se umple de dungi si urme de la pasageri etc ?

intreb pt ca contemplez varianta unui upgrade de la 325xi la un 335xi - pe care as vrea sa il consider un fel de mini-M3 si l-as lua cu pachet M-Sport inclusiv elementele exterioare (bara, spoiler etc) si pe culoarea ta, Le Mans Blue, care mi se pare foarte frumoasa. Totusi, interiorul acesta standard la pachetul M-Sport mi se pare prea inchis si nu prea practic... insa guess what, se pare ca la configuratorul pt Romania BMW a pus niste restrictii dupa parerea mea absurde, nu se poate comanda alt interior (de ex piele Dakota Lemon) cu M-Sport...

Varianta ar fi sa iau pachetul Sport Limited Edition unde pot lua si alt interior, de exemplu unul full piele, insa la acel pachet nu pot avea culoarea Le Mans Blue, singurele culori pe care le pot alege sunt negru, gri metalizat si sparkling graphite... WTF ?

Mi se par stupide restrictiile astea de configurare, pentru ca in UK de exemplu poti lua un 335 cu M-Sport, Le Mans Blue si piele Dakota Lemon in interior, care mi se pare o combinatie foarte misto... asa la noi, daca vreau Le Mans Blue nu se poate decit cu M-Sport si atunci ma obliga la interiorul acesta pe care il ai tu, sau daca vreau elementele de M-Sport packet si piele Dakota, atunci nu pot avea Le Mans Blue si sunt limitat la 3 culori banale....

Edited by Frank SF

oricum si asta pe motorina consuma enorm ... undeva la 17L si cu un plin nu merg mai mult de 350 de km max :P

Ce ma distreaza pe mine frazele astea ........

"Consum enorm"... :D :D :D

frate nush ce sa zic ... dar NU toata lumea isi permite sa-si ia mashina SH si sa le mai ramana si $$$ de bnezina

1st MOD: CF grille :twoup: ... pana da caldura sper sa mai apara cateva elemente de CF pe mashina :P

frumoasa masina. o sa vin si eu cu poze in curind, sper. de unde si la citi bani grila aia? si eu vreau!

grila a costat $200 si am luat-o din US

Te-am vazut acum 4 ore la kristal :)

Ti-am admirat putin NFN-ul , ti-am mai zis e superb.

:twoup: eu eram

@ Frank SF: daca vrei ne intalnim si vezi in realitate cum arata alcantara+textil. legat de configurator ;)) eu mi-am configurat mashina pe bmw.co.uk si am trimis oferta la bavaria si le-am zis sa-mi zica cat costa :P nu cred k e nicio restrictie ... daca vrei Le Mans Blue tre sa-ti iei pachet M dar la interior poti sa alegi aproape orice tip de piele ... suna la ei si sa vezi k se paote .... daor sunt $$$ tai

• 2 weeks later...
Superba masina, da' un 335d fata anvelope de iarna ... sunt ca icrele negre mancate pe ritmul manelelor.

:twoup:))) ....asa e man

on topic: foarte misto masina ,motor smecher,multi cai,design super reusit.

Edited by robert77

eu nu merg cu el iarna, am alta mashina ... doar am incercat cateva zile sa vad daca ma descurc ... si nu am reusit :D

zilele astea au aparut 2 probleme urate ... ieri m-a zgariat cineva in parcare destul de bine pe bara din spate-dreapta :twoup: si pe 1 Mai cand ma duceam la mare mi s-a taiat RunFlatu' pe laterat imediat dupa prinderea de janta :twoup:

Edited by MiniMe335D

Din punctul meu de vedere, este masina ideala. Este exact ceea ce mi-as dori (este masina care m-a impresionat cel mai mult dintre cele testate la Tour-ul BMW). Felicitari pentru o achizitie inspirata.

Eu as da jos grilele de carbon, dar fiecare cu gusturile lui. Important e sa-ti placa tie.

pe 1 Mai cand ma duceam la mare mi s-a taiat RunFlatu' pe laterat imediat dupa prinderea de janta :D

asta cum ai mai reusit?!?

cred ca pneul s-a taiat din cauza gropilor si cred k un rol important l-au avut si trecerile de la podurile de pe A2 ... am trecut peste cateva cu 200+ si s-a simtzit super nasol in mashina :D

mai nou ... zilele trecute am gasit mashina zgariata pe bara spate de cineva cu un automobil vishiniu :D deci nu numai la mall ai shanse sa o gaseshti zgariata :) shi si mai nou ... am facut galma la roata din fatza dreapta ... iar acest lucru m-a determinat sa ma indrept spre jante de 18'' ... zilele astea tre sa ma decid ce sa fac.

PS. la bavaria un cauciuc pe 19'' RunFlat costa ~25 de mil :twoup: iar setu de jante&cauciucuri 193M pe 18'' ~130 de mil

@all: multumesc pt aprecieri :twoup:

@1 Mai impreuna cu Allex18:

post-7067-1210272372_thumb.jpg

post-7067-1210272379_thumb.jpg

post-7067-1210272385_thumb.jpg

Edited by MiniMe335D