Jump to content

Stopuri de E46 facelift

WLF

Recommended Posts

Vreau sa imi vopsesc stopurile albe pe care le am pe E46. Dar nu sunt hotarat cum sa le fac, rosii complet si sa las semnalul alb, sau ca la facelift, cu dunga alba pe mijloc.

Unde este semnalizarea la facelift? Pe dunga alba de la mijloc? Sau este ca si la modelul clasic, in varful stopului?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau sa imi vopsesc stopurile albe pe care le am pe E46. Dar nu sunt hotarat cum sa le fac, rosii complet si sa las semnalul alb, sau ca la facelift, cu dunga alba pe mijloc.

Unde este semnalizarea la facelift? Pe dunga alba de la mijloc? Sau este ca si la modelul clasic, in varful stopului?

41337[/snapback]

vezi ca azi dupa 5 is acolo la baieti sa imi pun iesirile. hai si te uita la spatele meu daca vrei... contra cost, bineinteles :blink:

vezi ca azi dupa 5 is acolo la baieti sa imi pun iesirile. hai si te uita la spatele meu daca vrei... contra cost, bineinteles  :blink:

41445[/snapback]

Pai ia uite-te tu si zi-mi daca semnalizarea e pusa pe centru. Mie lene sa mai ies din casa, ca abia m-am intors din oras.

Am de ales din urmatoarele modele:

post-116-1126015235_thumb.jpg

Ala din dreapta, normal.

41463[/snapback]

Pai nu e chiar normal. Si mie imi place mai mult , dar nu stiu daca iese bine.

Iti dai seama ca daca le vopsesc, o sa se vada ciudat, pentru ca nu are vreo cuta acolo, cum este la partea de sus a semnalizarii. Oricum incerc amandoua variantele, ca le pot sterge cu diluant daca nu imi place.

Pai nu e chiar normal. Si mie imi place mai mult , dar nu stiu daca iese bine.

Iti dai seama ca daca le vopsesc, o sa se vada ciudat, pentru ca nu are vreo cuta acolo, cum este la partea de sus a semnalizarii. Oricum incerc amandoua variantele, ca le pot sterge cu diluant daca nu imi place.

41476[/snapback]

stai ma ca ma duc pana afara si-ti fac 2 poze in detaliu

numa sa se vada ceva, ca p-aci ii cam noapte :blink:

.... gata. semnalizarea ii in dunga alba. in rest te descurci tu...

mi-am pus iesiri Borla azi. dar m-am gandit ca mai bine nu tai din bara. poate ca aratau mai bine daca erau cu 2 cm mai sus, dar asa este remediabila situatia. invers... mai greu :)

post-612-1126032436_thumb.jpg

post-612-1126032451_thumb.jpg

Edited by agricultoru

stai ma ca ma duc pana afara si-ti fac 2 poze in detaliu

numa sa se vada ceva, ca p-aci ii cam noapte  :blink:

.... gata.  semnalizarea ii in dunga alba. in rest te descurci tu...

mi-am pus iesiri Borla azi. dar m-am gandit ca mai bine nu tai din bara. poate ca aratau mai bine daca erau cu 2 cm mai sus, dar asa este remediabila situatia. invers... mai greu :)

41532[/snapback]

Est din bucuresti?Unde ti-ai pus iesirile?Cat te-au costat? :)

Est din bucuresti?Unde ti-ai pus iesirile?Cat te-au costat? :)

41535[/snapback]

E de la Cluj mai. :blink: Hai si tu aici si iti punem si tie.

Chiar sunt curios cum arata montate ale lui, pentru ca si-a ales un model de 2 ori mai scump ca cele pe care le-am pus eu.

E de la Cluj mai. :blink:  Hai si tu aici si iti punem si tie.

Chiar sunt curios cum arata montate ale lui, pentru ca si-a ales un model de 2 ori mai scump ca cele pe care le-am pus eu.

41536[/snapback]

pana la urma am renuntat la alea mari, ca erau un pic prea manelistice... mi-am pus de-astea rotunde. probabil nu era rau daca le lasam mai scurte, dar si asa au taiat baietii cam jumatate din teava. n-am mai taiat nimic din bara pana la urma. in caz ca ma razgandesc, ma duc si tai din bara. mie imi plac asa, sincer sa fiu.

voila:

post-612-1126035883_thumb.jpg

post-612-1126035895_thumb.jpg

post-612-1126035909_thumb.jpg

pana la urma am renuntat la alea mari, ca erau un pic prea manelistice... mi-am pus de-astea rotunde. probabil nu era rau daca le lasam mai scurte, dar si asa au taiat baietii cam jumatate din teava. n-am mai taiat nimic din bara pana la urma. in caz ca ma razgandesc, ma duc si tai din bara. mie imi plac asa, sincer sa fiu.

voila:

41542[/snapback]

Asa e. Alea erau mari si suparate rau. Eu as taia din bara si le-as pune mai sus daca s-ar putea. Si la ale mele as mai taia din bara, pentru ca toba e destul de sus asezata si iesirile stau cam in jos.

Dupa o incercare nereusita cu un rosu normal, care pus pe stop a devenit prea mat, am folosit un rosu foarte foarte inchis, maroniu chiar, care dat in straturi mai putine, a iesit rosu perfect pe fondul transparent al stopului. Peste tot stopul am lacuit ca sa nu se vada diferente. Pozele le-am facut acum pe seara, dar fac maine pe zi si o sa se vada mult mai bine.

post-116-1126115533_thumb.jpg

post-116-1126115613_thumb.jpg

post-116-1126115632_thumb.jpg

Ti-au iesit chiar bine. Felicitari.

Um pic cam rosie dunga de pe mijloc...da merge :blink:

Si semnalu unde e? Tot sus?

42358[/snapback]

Pai dunga de pe mijloc nu e vopsita, e clara ca si cea de pe portbagaj. Problema e ca ele fiind complet albe la inceput, inauntru au rosii locasurile in care intra becurile, practic alea se vad rosiatic pe dunga aia din mijloc. Si sus la semnalizare locasul era galben.

Ma tot gandesc cum naiba sa desfac stopul si sa scot partea aia rosie din el, dar nu prea am cum ca e sigilat. Eventual sa o zdrobesc marunt ca sa iasa bucatele bucatele dinauntru prin gaura in care intra becul.

Hmmmmmmm....mie imi placeau mai mult cand erau complet albe....

42365[/snapback]

Esti doar 1 din vreo 10 care zice ca erau mai faine albe, ceilalti au zis ca sunt penale. Un client chiar mi-a zis ca o cumpara numai daca ii pun stopurile clasice.