Jump to content

intra apa in E93

stardata

Recommended Posts

am o problema la E93;

dupa ce mi-au inlocuit geamul fata dreapta la AB Cluj, care a fost spart, acum imi intra apa in masina cand o spal cu presiune :blink:

de fapt e o problema de reglare, sper, la usa dreapta miscarea geamului la inchiderea si deschiderea usii este diferita fata de usa din stanga ( la care nu s-a umblat ); adica dupa ce se inchide usa dreapta geamul se ridica dar nu aceeasi distanta ca la stanga

stie cineva cum se poate regla miscarea geamului? trebuie reglat sa mearga mai mult in sus cand usa se inchide

inainte de a schimba geamul am spalat-o de zeci de ori si nu intra nici o picatura...

Si mie imi intra apa la a mea (E46) si avusese aceeasi problema ca a ta adica un geam spart, inclin sa cred ca este aceeasi problema si la tine, adica nu a fost pusa bine izolatia, masticul acela trebuie lipit bine pt ca altfel intra apa in ea, dute la un service si zi-le sa iti puna bine izolatia la loc. Multa bafta !

;

dupa ce mi-au inlocuit geamul fata dreapta la AB Cluj, care a fost spart, acum imi intra apa in masina cand o spal cu presiune :blink:

Nu este normal sa intre apa in masina.

Du-te inapoi la service sa iti regleze geamul.

pai da, trimit masina maine dimineata; problema este ca e vb de o reglare de 0.5 cm, si sunt curios cum o sa o faca ca banuiesc ca sticla nu o poate prinde mai sus mai jos in supotul din usa

A mai zis cineva pe un alt forum BMW. A lui e nouĂŁ nu a fost geamul spart. Se pare cĂŁ e o problemĂŁ comunĂŁ la orice cabrio chiar Âşi nou.

bmw 2008,inadmisibil!!!!!!!!!! poa' sa fie chiar si cabrio...du-te la bavaria si da-le-o de cap !!!!!!!eu asta as face!

Nu e treaba ta si banuiesc ca E93 e in garantie, asa ca du-te la service si spune-le. Sunt foarte de treaba cei din Cluj.

o fi ei de treaba dar la service sunt varza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mi-am schimbat spoilerele,la o saptamana dupa la spalatorie cand a dat cu jetul mi-a cazut senzorul in spoiler,nu l-au prins bine,proiectorul de ceata mi-a intrat in spoiler dupa doua drumuri de bucuresti-pitesti....la 23 de mii de km mi-au zzis ca trebuie schibmate placutele spate,am fost mirat dar evident ca ei sunt mecanicii am zis sa le schimbe ca doar stiu...la 45 de mii merg cu masina la revizie sile spun ca freaca ceva la rotile spate au zis ca la spalatorie s-a dar cu jetul prea tare pe disc si palcuta si s-a dus jos nu stiu ce vaselina,ceva crema si de aia sica nu e nici o problema...dupa ce sunetul devenea insuportabil am mers inca odata sa-mi spuna domnul sef de acolo(Wolf) ca eu n mai am nici macar palcuta de frana pe spate ca mi-a cazut impreuna cu siguranta...si ca nu au fost schibmate niciodata placutele spate...incredibil!!!cand mergeam cu ea in service le dadeam cheile:faceti ce trebuie facut la ea! au inceput sa ma acuze subtil ca am dus-o in alt service ca de o duceam tot timpul la ei nu puteam pati asa ceva...sunt nebuni,,,dau 40 000 euro pe o masina sa o duc la cine stie ce service si nu la reprezentanta,sunt nebun? poa' sa vorbeasca frumos cu tine ,daca nu-si fac treaba sunt zero!nu ma intereseaza ospitalitatea,ma intereseaza serviciul pt care ii platesc!

Mi-am vopsit la Bavaria de pe centura aripa drp....este 1000 ron vopsitul de corp...deci am dat 10 mil ca sa imi vopseasca aripa...dupa 6 luni sare vopseaua de pe ea....pur si simplu se exfoliaza...de asta am fugit sa nu imi vopsesc aripa cu 350 ron sa nu se exfolieze si ...surpriza..Reparatiile la Bavaria lasa mult de dorit...ca si masinile ,de altfel ....dar pasiunea pt Bmw va ramane incontinuare...ai Bemveu ai cheltuielii...(mai ales daca e diesel) Edited by POIUYT

gata s-a rezolvat, am dus-o la service si a reglat din nou geamul si se inchide ca si cel din stanga

bine, cativa stropi tot mai intra in masina, mai ales cand insista cu jetul intre geamuri, dar asta se intampla de la inceput; nu e deranjant

paicum poti spune ca s-a rezolvat problema daca , ""cativa stropi tot mai intra"" e bmw ai dat banuiesc cel putin 50 000 euro pe el si permiti sa-ti intre apa in ea?

am o problema la E93;

de fapt e o problema de reglare, sper, la usa dreapta miscarea geamului la inchiderea si deschiderea usii este diferita fata de usa din stanga ( la care nu s-a umblat ); adica dupa ce se inchide usa dreapta geamul se ridica dar nu aceeasi distanta ca la stanga

stie cineva cum se poate regla miscarea geamului? trebuie reglat sa mearga mai mult in sus cand usa se inchide

inainte de a schimba geamul am spalat-o de zeci de ori si nu intra nici o picatura...

i-ai facut testul cu pisica? :) ... Fac putin haz de necaz...insa cum zic si ceilalti, nu e normal ca la o asemena masina sa intre apa...vezi ca exista si OPC.

gata s-a rezolvat, am dus-o la service si a reglat din nou geamul si se inchide ca si cel din stanga

bine, cativa stropi tot mai intra in masina, mai ales cand insista cu jetul intre geamuri, dar asta se intampla de la inceput; nu e deranjant

paicum poti spune ca s-a rezolvat problema daca , ""cativa stropi tot mai intra"" e bmw ai dat banuiesc cel putin 50 000 euro pe el si permiti sa-ti intre apa in ea?

La orice usa fara rama la geam, garnitura ajuta sa nu intre apa in mod natural. Daca tii jetul de presiune pe garnitura aia dinspre spate spre fata, n-are cum sa nu intre, la orice masina. De altfel sunt multe locuri unde jetul acela puternic de apa, trimite apa unde nu trebuie... Masinile nu sunt etanse, sunt doar facute sa nu intre ploaia la nicio furtuna puternica in timp ce masina face ce stie ea mai bine.

La orice usa fara rama la geam, garnitura ajuta sa nu intre apa in mod natural. Daca tii jetul de presiune pe garnitura aia dinspre spate spre fata, n-are cum sa nu intre, la orice masina. De altfel sunt multe locuri unde jetul acela puternic de apa, trimite apa unde nu trebuie... Masinile nu sunt etanse, sunt doar facute sa nu intre ploaia la nicio furtuna puternica in timp ce masina face ce stie ea mai bine.

ciudat ce spui, chiar am vazut de ceva vreme pe discovery modalitatea de verificare a masinilor cabrio in incaperi speciale de simulare a diferitelor conditii ale vremii ...iar la testul cu apa se facea din diferite parti si la diferite presiuni, sa nu uitam ca ploaia poate fi si furtuna sau chiar tornada(asta in caz ca nu-ti ia masina pe sus :blink: )

imi pare rau dar insistsun minim 50 000 euro...un apartament...nu are voie...eu nu as permite...parere personala...

Si eu insist. Arunc-o in apa si vezi daca intra sau nu apa. :blink:

Revenind... Apa nu intra sub nicio forma cand ploua indiferent de viteza. Apa nu intra cand o speli. Intra doar cand jetul de la spalatorie e tinut dinspre spatele masinii spre fata masinii si se insista pe acea garnitura. Forta jetului, face sa intre cativa stropi. Daca te uiti cu atentie la acea imbinare, ai sa intelegi ca n-ai cum proteja, decat punand rama la geam. Daca vrei rama, n-ai probleme, daca nu vrei, intelegi minorul compromis.

Dar mai sunt locuri pe unde apa intra in masina unde nu e voie din cauza acelor jeturi cu presiune MULT mai mare decat orice apa de ploaie. Sunt iesirile de aerisire din spate de sub aripi, si ajungi acolo la multe modele prin pasajul rotilor.

Si eu insist. Arunc-o in apa si vezi daca intra sau nu apa. :blink:

Revenind... Apa nu intra sub nicio forma cand ploua indiferent de viteza. Apa nu intra cand o speli. Intra doar cand jetul de la spalatorie e tinut dinspre spatele masinii spre fata masinii si se insista pe acea garnitura. Forta jetului, face sa intre cativa stropi. Daca te uiti cu atentie la acea imbinare, ai sa intelegi ca n-ai cum proteja, decat punand rama la geam. Daca vrei rama, n-ai probleme, daca nu vrei, intelegi minorul compromis.

Dar mai sunt locuri pe unde apa intra in masina unde nu e voie din cauza acelor jeturi cu presiune MULT mai mare decat orice apa de ploaie. Sunt iesirile de aerisire din spate de sub aripi, si ajungi acolo la multe modele prin pasajul rotilor.

sa-nteleg ca de fiecare data cand o speli mergi cu gandul ca nu cumva sa uiti sa-i explici celui de la spaaltorie cum sa dea cu jetul?:) mi se pare absurd,dar din detaliile care mi le-ai dat ai si dreptate...ciudat...