Jump to content

Becuri proiectoare

Recommended Posts

Salutare,

Am un e46 320td (compact) cu un bec ars (sper) la proiectorul dreapta. Daca a schimbat cineva sau stie cum se face, il rog sa imi descrie pe scurt operatiunea. Sper ca nu trebuie sa dau masca jos... :blink:

Multumesc.

se baga o surubelnita dreapta ,in partea din interior a proiectorului,adica spre numar si tragi usor de surubelnita intr-o parte-faci o parghie-poti sa o infasori intro carpa sa nu zghirii bara. Are o lamela atat si la montaj pui proietorul intai in partea din lateral si apoi il apesi cu mana.

• 4 weeks later...
se baga o surubelnita dreapta ,in partea din interior a proiectorului,adica spre numar si  tragi usor de surubelnita intr-o parte-faci o parghie-poti sa o infasori intro carpa sa nu zghirii bara. Are o lamela atat si la montaj pui proietorul intai in partea din lateral si apoi il apesi cu mana.

238826[/snapback]

Poti sa imi confirmi te rog ca vorbim despre aceeasi masina?

Multumesc

post-5132-1182499434_thumb.jpg

Da, e corect ce a spus ovy318i. Poti sa tragi si cu mana, daca iti intra degetul acolo, dar iti recomand o surubelnita invelita intr-o carpa.

PS: Vezi ca iti trebuie becuri HB4, cam greu de gasit. Am cautat pe la toate benzinariile si nici una nu avea...

post-1921-1182499890_thumb.jpg

Edited by BoBo

mie mi-au facut un sistem antifurt ...si nu mai pot scoate proiectorul asa  ..in schimb  mai poti schimba  becul  daca bagi mana pe la  grila de jos ..se scoate efectiv partea din lateral ..e acces destul de lejer ....

251350[/snapback]

Asta e antifurtul despre care vorbesti?

Am rezolvat problema altfel :blink: : am scos semnalizatorul si am bagat mana pana la proiector.

post-5132-1182773033_thumb.jpg

:blink:

Asta e antifurtul despre care vorbesti?

Am rezolvat problema altfel  :) : am scos semnalizatorul si am bagat mana pana la proiector.

252268[/snapback]

mie mi-au prins proiectorul cu un surub prin interiorul barii ..nu iese decat rupt sau sparta bara .. :)

• 2 weeks later...
Da, e corect ce a spus ovy318i. Poti sa tragi si cu mana, daca iti intra degetul acolo, dar iti recomand o surubelnita invelita intr-o carpa.

PS: Vezi ca iti trebuie becuri HB4, cam greu de gasit. Am cautat pe la toate benzinariile si nici una nu avea...

251347[/snapback]

Problem: am gasit Philips HB4 si le-am cumparat :blink: Nu se potrivesc :) .

Se pare ca imi trebuie HB3 desi philips recomanda H3 dar H3 nu arata ca becurile mele :)

In caz ca e cineva interesat am 2 PHILIPS HB4 BlueVision nou-noute, neaprinse, cumparate acum 6 ore, pe care le si livrez in Bucuresti :) sau :)

PS: Am luat si 2 PHILIPS H7 X-TREME POWER, (care se potrivesc) le-am pus pe faza scurta si se vad superb :) . Recomand.

Curioasa faza, eu am aceleasi proiectoare ca si tine si tipul becului e HB4. S-ar putea sa ti le cumpar eu.  Zi-mi un pret ...

PS: Pe X-treme Power cat ai dat ?

255902[/snapback]

Pe x-treme am dat 107ron - set de 2 - si pe HB4 am dat 48ron bucata.

Ti le dau la 90ron amadoua si ti le aduc eu daca esti din bucuresti :blink: .

Bem si un suc si mai vorbim si de BMW-uri :)

Edited by axs

Concluzionez: Schimbare becuri proiectoare stock la E46 Compact

Se scoate de tot semnalizatorul si se baga mana pana la proiector, se desurubeaza (becul de la proiector) si se trage afara - delicat :) . Se schimba becul si se pune la loc. Apoi se monteaza semnalizatorul si se stange surubul (de la semnalizator). That's it! :)

Tipul de bec din proiectoarele stock la E46 Compact este (PHILIPS) H8 12V 35W.

Multumesc tuturor pentru sugestii :blink:

• 5 months later...
Ma gandeam sa schimb becurile din proiectoare chiar si cele din far cu ceva mai bun, bec xenon sau ceva sa fie mai albastru la proiectoare si philips xtreme power la far, cred ca s-ar vedea frumos + ca vreau ii pun si eu angeleyes cu inele ccfl pana fac rost de bani sa cumpar niste faruri, si nu stiu proiectoarele ce soclu au, farurile banuiesc ca h7. Se inlocuiesc usor ? Ce parere aveti ?

Ma gandeam sa schimb becurile din proiectoare chiar si cele din far cu ceva mai bun, bec xenon sau ceva sa fie mai albastru la proiectoare si philips xtreme power la far, cred ca s-ar vedea frumos + ca vreau ii pun si eu angeleyes cu inele ccfl pana fac rost de bani sa cumpar niste faruri, si nu stiu proiectoarele ce soclu au, farurile banuiesc ca h7. Se inlocuiesc usor ? Ce parere aveti ?

Se inlocuiesc relativ usor, la proiectoare ai HB4, iar la faruri H7

Ca becuri, te sfatuiesc sa folosesti Osram ALS (All Season). Se gasesc cam greu, incearca la reprezentanta Osram.

Daca doresti un xenon bun (faruri si proiectoare) te pot servii eu. Ai garantie 12 luni, nu vei avea erori pe OBC, au un timp de aprindere rapid si o rezistenta sporita in timp.

De asemeni, il putem si angela cu ccfl in carcasa striata cu un design si finisaj de exceptie.

Nu vreau sa ii pun xenon acum deoarece in curand vreau sa ii pun faruri cu angeleyes si o sa pun xenon pe alea, dar daca poti sa ma ajuti cu angeleyes`urile te rog sa imi dai mai multe detalii, pe pm eventual.

Se inlocuiesc relativ usor, la proiectoare ai HB4, iar la faruri H7

Ca becuri, te sfatuiesc sa folosesti Osram ALS (All Season). Se gasesc cam greu, incearca la reprezentanta Osram.

Nu stiam de Osram, o sa caut sa vad daca gasesc. Thx all!

• 2 weeks later...