Jump to content

Poze!

Bavaria

Recommended Posts

• 1 year later...
ciudata masinuta, tot citesc pe forumurile din US , o gramada de M5 E60 cu probleme la transmisie. am citit povesti de la oameni care au schimbat cate 3-4 cutii in nici 10 mii de mile.

86180[/snapback]

Nu am auzit asa ceva pana acum...pe ce forum esti? pe e60.net nu am vazut 1 singura problema de genu asta...si forumu ala e cam plin de americani.

In schimb am auzit de probleme (nu f frecvente) cu pompa de ulei, de fapt am inteles ca primul m5 din Buc adus de bavaria a avut problema asta si chiar a a avut urmari grave la motor datorita faptului ca a cedat pompa.

Nu am auzit asa ceva pana acum...pe ce forum esti? pe e60.net nu am vazut 1 singura problema de genu asta...si forumu ala e cam plin de americani.

In schimb am auzit de probleme (nu f frecvente) cu pompa de ulei, de fapt am inteles ca primul m5 din Buc adus de bavaria a avut problema asta si chiar a a avut urmari grave la motor datorita faptului ca a cedat pompa.

86317[/snapback]

S-a intamplat chiar si la Top Gear , 2 masini distruse , problema la diferential din cate stiu

S-a intamplat chiar si la Top Gear , 2 masini distruse , problema la diferential din cate stiu

86345[/snapback]

Jeremy e el acolo bun la ce face dar nu e chiar asa bun. De diferential am azuit, dar am auzit deasemenea ca masina are un sistem de protectie, cand detecteaza o supraincalzire a diferentialului emite o avertizare direct in bord. Acum daca tu esti cap patrat si inca tragi de masina, normal ca poate sa cedeze. Dar asta nu are nici o legatura cu cutia. Ce are cutia? Si stai putin se intampla in anumite cazuri anumite probleme, dar astea sunt cazuri izolate, am inteles ca de fapt chestia cu pompa de ulei a fost mai grava si bmw a trebuit sa ia decizii direct pe linia de productie pt ca motorul sa poata fi uns cum trebuie si in cele mai dure conditii de....pilotaj. Asta as considera eu o problema intradevar "mai majora" in schimb...daca pe ici pe colo mai exista o masina cu probleme nu inseamna ca gata M5-u are probleme cu cutia, diferetialu samd...

CA PS: E normal sa se evite a se cumpara o masina noua in primii 1-2 ani de productie. Se stie ca la aproape orice (ma rog mai putin sau deloc la japoneze) producator in primii ani de productie la o masina noua mai ales high performance, apar probleme. Cel mai bine e a astepta 2 ani si dupa se cumpara masina cea mai fiabila (asa ar fi normal). De exemplu E46 M3, cate probleme a avut el pana acum si cate probleme au masinile din 2005+ ? A devenit pur si simplu din ce in ce mai buna pt ca pana la urma tes driverii adevarati sunt tot clientii, in primii ani, in care tot ei pot semnaliza o problema in cutare loc sau in alt loc. Apoi daca problema e la scara mare, se emite un service bulletin in care sunt remediate problemele ce tin de garantie. Dupa ce a fost emis asta, se remediaza problema sau se inlocuieste anumite lucruri direct din productia masinii. Exemplu: E60 a avut probleme cu scartaieli si sunete urate de la chedarele usilor pana la sf lui 2004 cam asa. Dupa toate masinile fabricate au fost dotate cu noile chedare care sunt perfecte.